3/11/22

Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις απέκρουσαν σήμερα δυο επιθέσεις προς την κατεύθυνση του Κουπιάνσκ, σκοτώνοντας περισσότερους από 130 ΟΥΚΟΥΣ και Μισθοφόρους.

 

ΜΟΣΧΑ, 3 Νοεμβρίου . Στο μέτωπο του Κουπιάνσκ , οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας προσπάθησαν να επιτεθούν σε ρωσικές θέσεις στο χωριό Νόβοσελόβσκογιε της  Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ. με δύο λόχους  μισθοφόρων. Όλες οι επιθέσεις αποκρούστηκαν». Οι συμμαχικές δυνάμεις  σκλοτωσαν   περισσότερους από 130 μισθοφόρους και  Ουκρανούς στρατιώτες,  και κατέστρεψαν τρία άρματα μάχης, δύο ΤΟΜΑ  και δύο τεθωρακισμένα αυτοκίνητα Humvee. 
Στο Μέτωπο του Κράσνι Λίμαν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας προσπάθησαν να προχωρήσουν με τρία ενισχυμένα τάγματα προς την κατεύθυνση των χωριών  Μακίιβκα Πλοσνάκα και Τσερβονοκοπόβκα . Τα ρωσικά στρατεύματα απώθησαντον εχθρό πίσω στις αρχικές τους θέσεις.
Επίσης, οι συμμαχικές δυνάμεις νίκησαν τα ουκρανικά τμήματα στις περιοχές των οικισμών Terny και Kirovsk στα εδάφη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ που ελέγχονται από το Κίεβο. 
«Οι απώλειες του εχθρού ανήλθαν σε περισσότερους από 200 νεκρούς Ουκρανούς στρατιώτες .Πάνω από 120 τραυματίες.
Κατασραφηκαν  τέσσερα άρματα μάχης, εννέα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης και οκτώ αυτοκίνητα», ανέφερε το υπουργείο. Σήμερα, η Λαϊκή Πολιτοφυλακή του LPR ανέφερε ότι οι συμμαχικές δυνάμεις εμπόδισαν μια προσπάθεια διάσπασης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή του χωριού Berestovoe. 
Οι Ουκρανοί μαχητές έκαναν μια αποστροφή κατά τη διάρκεια της μετατόπισης των δημοκρατικών μονάδων, αλλά οι μαχητές του Λουχάνσκ απέκρουσαν την επίθεση.
Όπως διευκρινίζεται, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας συχνά προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες. Ο εχθρός χρησιμοποιεί την τακτική μικρών ομάδων και προσπαθεί να διερευνήσει τη γραμμή άμυνας των συμμαχικών δυνάμεων.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://edolio5.blogspot.com/2022/10/70-34.html?m=1

Ανώνυμος είπε...

Καταγγελία εργαζομένων στο ΑΧΕΠΑ. Αποστειρώνουν για επανααχρησιμοποίηση υλικά ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ μετά από επεμβάσεις σε ασθενείς, πχ μπαλονάκια διάνοιξης φλβών αρτηριών!!!!!!!!!

https://youtu.be/T-oNVo0hct0

Ανώνυμος είπε...

Γέροντα εδώ αναφέρουν την περίφημη συνέντευξη του μεταξά στους δημοσιογράφους
Γιώργος Καραμπελιάς: Πως ο εμφύλιος μας στοίχισε την Κύπρο και την Β. Ήπειρο

https://youtu.be/Ez3TbacZVFU

Ανώνυμος είπε...

the democrats actually chose to campaign on this

https://youtu.be/zge0ZmFQMPE

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζαρα παρακαλώ θερμά την προσοχή και βοήθειά σας στο εξής : η "κυβέρνηση" όπως ξέρετε καθιέρωσε τον θεσμό του προσωπικού γιατρού. Οι αιτήσεις ξεκίνησαν την 1η Σεπτεμβρίου 2022. Υπάρχει νόμος, λένε, που λέει ότι κάθε γιατρός μπορεί να δεχθεί μέχρι 2000 εγγεγραμμένους πολίτες στο σύστημα. Ο αριθμός καλύφθηκε μέσα σε μια εβδομάδα. Στο Λεκανοπέδιο έμειναν εκτός συστήματος αφού δεν πρόλαβαν να γραφτούν περί το 60% των πολιτών. Όπως καταλαβαίνετε είναι μεγάλος ο αριθμός αλλά η παλιοκυβερνηση δεν έχει βάλει άλλους γιατρούς μέχρι στιγμής και οι ήδη υπάρχοντες δεν μπορούν να δεχτούν άλλους. Τι θα γίνει; Διότι έχουν μείνει χωρίς γιατρό πάρα πολλοί άνθρωποι. Μήπως ο Πλευρης θέλει επίτηδες να αφήσει πολύ κόσμο εκτός περίθαλψης;

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζαρα σε παρακαλώ θερμά ανάδειξε το θέμα με τον προσωπικό γιατρό. Διότι φοβάμαι μήπως ο Πλευρης δεν ανοίγει το σύστημα εγγραφής στον προσωπικό γιατρό και σε άλλους πολίτες για να μείνουν αυτοί χωρίς γιατρό. Νέες..... γενοκτονίες μού μυρίζουν μετά τα εμβόλια. Γιατί δεν δίνουν παράταση; Στο Λεκανοπέδιο πάνω από τους μισους πολίτες έχουν μείνει χωρίς γιατρό. Μήπως θέλει να εκδικηθεί τους πολίτες που δεν έκαναν εμβόλιο; Σαν να μάς λέει δηλαδή "δεν θέλατε να πεθάνετε από το εμβόλιο τώρα θα σάς αφήσω χωρίς γιατρό όσοι δεν προλάβατε να γραφτείτε για να πεθάνετε από έλλειψη ιατρικής φροντίδας.

Ανώνυμος είπε...

Από 1η Σεπτεμβρίου έχουν περάσει δύο μήνες και δεν έχουν δώσει παράταση στον προσωπικό γιατρό, κ. Χατζαρα. Μάλλον θέλουν να μάς αφήσουν εκτός διότι αν ήθελαν να δώσουν παράταση θα είχαν δώσει εδώ και δύο μήνες. Εσείς τι λέτε;

Ανώνυμος είπε...

Το εκτόπισμα του Ιω.Μεταξά - Μελ. Μελετόπουλος

https://youtu.be/RiBc6lDhfxw



https://sitalkisking.blogspot.com/2011/01/1936.html
κονδύλης-> βενιζέλος-> δεμερτζής-> τσαλδαρης-> 4η αυγουστου 1936
μιχαλακόπουλος 1938

Υπερωρίες για το κλιμάκιο!!

Ανώνυμος είπε...

Τι του ήρθε του που-φου- ουτη τώρα να κάνει τον θεσμό του προσωπικού γιατρού; Μια χαρά ήταν το σύστημα πριν. Πήγαινε ο κάθε ασφαλισμένος στον γιατρό του Κέντρου Υγείας της περιοχής του και εξεταζοταν δωρεάν με τον αριθμό ΑΜΚΑ του και ο γιατρός του έγραφε και συνταγή αν χρειαζόταν. Τι προσφέρει τώρα αυτή η μαλακια που σκαρφίστηκε η στοά; Να δηλώσεις, λέει, τον προσωπικό γιατρό που θέλεις για να έχεις δωρεάν εξέταση. Και σε μια εβδομάδα είχαν κλείσει τους ασθενείς τους οι γιατροί και τώρα δεν έχουν βάλει παράταση. Να δηλώσεις στο κομπιούτερ τον προσωπικό γιατρό ή να πας αυτοπροσώπως...λέει. Και τώρα έκλεισαν τους ασθενείς τους τα γιατρουδακια και δεν δέχονται άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Ο εσμός του προσωπικού ιατρού είναι η κορωνίς του σοβιετικού συστήματος υγείας που απεργάζονται για το μέλλον μας. Προωθήθηκε βίαια στην κοινωνία ώστε να κατατάξει τις μάζες σε κάποιον αντιπρόσωπο υποτίθεται του υπουργείου υποχρεωτικής υγείας για την περίθαλψη τους και σε δεύτερο χρόνο μετά από αυτό να οδηγήσει εκτός εοπυυ και δικαιώματος συνταγογράφισης όλους τους υπόλοιπους γιατρούς- τους ιδιώτες βασικά, εκβιάζοντας τους να αποδεχθούν το νέο υγειονομικό κολχόζ που ετοιμάζουν αν θέλουν να μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά. Μια πρώτη κίνηση έγινε από 1 Σεπτεμβρίου όπου οι ιδιώτες δεν έχουν πλέον δικαίωμα συνταγογράφισης στους ανασφάλιστους, οι οποίοι αν προτιμήσουν ιδιώτη ιατρό, επιβαρύνονται με 100% συμμετοχή. Το ίδιο θέλουν να ισχύσει για όποιον ιδιώτη
ιατρό δεν θέλει να δηλωθεί σαν πιόνι τους και να αποδεχθεί την σύμβαση του οικογενειακού ιατρού που αυτόματα τον υποχρεώνει και σε εφημερίες κάτεργα στο ΕΣΥ που οραματίζονται για μετά Χωρίς φυσικά να αμείβονται όσο θα έπρεπε. Ο εκβιασμός αυτός θα τους φέρει αντιμέτωπους με όλο το ιατρικό προσωπικό της χώρας, αλλά κάτι τέτοιο πλέον δεν τους πτοεί καθώς έχουν αποθρασυνθεί μετά την αποδοχή των παραλογων υποχρεωτικων πειραματικών μπολιών στο σύνολο των υγειονομικών και της μεγάλης αποδοχής που έτυχε από αυτούς το όλο παρανοϊκό εγχείρημα. Τα χειρότερα έπονται για όλους. Παγκόσμιο ψηφιακό κουμουνισμό ετοιμάζουν τόσον καιρό. Μόνη λύση η απαξίωση του από όσους δεν θέλουν να ζήσουν μια ψηφιακή σοβιετία.

Ανώνυμος είπε...

Και επίσης κύριε Χατζαρα όσοι πολίτες δεν πρόλαβαν να γραφτούν στο σύστημα του προσωπικού γιατρού, θα πληρώνουν από 1/1/2023 20% επιπλέον συμμετοχή στις συνταγές των φαρμάκων. Γι'αυτο η παλιοοικογενεια έκανε αυτό το σύστημα. Πρώτον για να πιάσει στον ύπνο τους πολίτες που δεν παρακολουθούν τηλεόραση (διότι είναι αλήθεια ότι το παλιοκαναλο Σκάι το έλεγαν από το καλοκαίρι ότι θα μπει ο θεσμός του προσωπικού γιατρού) ώστε αυτοί να μείνουν εκτός συστήματος και δεύτερον να πληρώνουν παραπάνω για τα φάρμακα που θα τους συνταγογραφουνται από τον Γενάρη!! Αυτός δηλαδή ο (φ) ουστης, κ. Χατζαρα είναι πολύ πολύ χειρότερος από τον Τσιπρα. Γιατί δεν δίνει παράταση αφού βλέπει ότι πάνω από την μισή Ελλάδα έχει μείνει εκτός του θεσμού του προσωπικού γιατρού; Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας και σας παρακαλώ να αναδείξετε το θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Για ποια απαξίωση μιλάτε αγαπητέ που το 40 %, αν δεν κάνω λάθος, περίπου του λα(γ)ου του Λεκανοπεδιου έχει ήδη γραφτεί στον θεσμό αυτόν; Σαν μαλακες πήγαν και γράφτηκαν αλλά από την άλλη τους δικαιολογώ σε ένα μικρό βαθμό αφού οι φτωχοί άνθρωποι έχουν ανάγκη από δωρεάν εξέταση και συνταγογραφηση. Τώρα τι θα κάνουμε; Υπάρχουν πολύς κόσμος που έχει ανάγκη και έχει μείνει εκτός.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζαρα με συγχωρείτε και με όλο τον σεβασμό αλλά εσείς ως δημοσιογράφος δεν γνωρίζατε για τον θεσμό του προσωπικού γιατρού που αποφάσισε να επιβάλλει η κωλοοικογενεια ώστε να ειδοποιήσετε τον κοσμάκη να σπεύσει να γραφτεί εγκαίρως; Διότι τώρα έμεινε πολύς κόσμος εκτός και ο κωλουπουργος θα φτιάξει, λέει, μικτό σύστημα για να προσελκύσει ιδιώτες γιατρούς με μια αμοιβή όμως που θα καθορίσει ο κάθε γιατρός που θα δεχθεί να μπει στο σύστημα. Άρα πάλι στους ιδιώτες με πληρωμή θα καταλήξουν οι φτωχοί συμπατριώτες μας.