12/11/22

Το επιστημονικό πείραμα «Ματζέστικ Πρίνσες» με τον τεράστιο αριθμό των 4600 πειραματόζωων απέδειξε ότι τα εμβόλια mRNA δεν αποτρέπουν την μετάδοση του KOBINT-19 από εμβολιασμένο σε εμβολιασμένο και δεν αποτρέπουν την νόηση του εμβολιασμένου.


 

Στο επιστημονικό πείραμα «Ματζέστικ Πρίνσες», συμμετείχαν 4000 εθελοντές εμβολιασμένοι ΟΛΟΙ με τρία εμβόλια και με αρνητικό ράπιντ τεστ 72 ωρών. 
Επιβιβάστηκαν στο κρουαζιερόπλοιο και στην συνέχεια σε συνθήκες απομόνωσης από την ξηρά ,εν πλώ ,εκδηλώθηκαν 800 κρούσματα μεταξύ των εμβολιασμένων. 
Η νόσος εκδηλώθηκε σε εμβολιασμένους και μεταδόθηκε από εμβολιασμένους σε εμβολιασμένους.

Στη Γαλλία ,  ανεμβολίαστοι υγειονομικοί σε αναστολή καλούνται τ
ις τελευταίες μέρες τους  για "υπόθεσή τους"  στα Α.Τ. για ανάκριση  σχετιζόμενη με τη νομοθεσία περί υποχρεωτικού εμβολιασμού.

 Καλούνται να παρουσιαστούν στο  Αστυνομικό Τμήμα χωρίς δικηγόρο. 
 Εκεί τους ρωτούν να εκθέσουν τουςλόγους για τους οποίους αρνούνται να εμβολιασθούν καθώς και τις πολιτικές τους πεποιθήσεις. 
 Εικάζεται πως την επί της ουσίας παράνομη αυτή ενέργεια συντονίζει άτυπο "μαύρο" παρακρατικό κέντρο που εδρεύει στο Προεδρικό Μέγαρο υπό Μακρόν.
 Ίσως στόχος να είναι ο διαχωρισμός των... ανταρτών σε κατηγορίες, όπου άλλοι ίσως επιστρέψουν στις θέσεις τους και άλλοι ίσως φυλακιστούν. 
Επίσης Γερουσιαστής και γιατρός ακτινολόγος ο οποίος άσκησε κριτική στη διαχείριση της "πανδημίας" αντιμετωπίζει μήνυση στα δικαστήρια την οποία κατέθεσε ο Ιατρικός Σύλλογος με σκοπό να του αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος για ένα χρονικό διάστημα. 
Ομοίως και σε πρώην γυναίκα βουλευτή ψυχίατρο η οποία διεγράφη από το κόμμα του Μακρόν διότι σήκωσε κεφάλι και μάλιστα συμμετείχε σε ντοκυμαντέρ "συνομοσιολογικού χαρακτήρα".

2 σχόλια:

Αγαπη Μονο είπε...



Theodore Arisohn ( https://en.wikipedia.org/wiki/Ted_Arison ) ο ιδιοκτητης του καραβιου.
Τωρα ιδιοκτητης ειναι η φαρα του αφου αυτος ψοφησε.
Ωστε καναν "τεστ" σε ανθρωπους αυτοι πoυ κατηγορουσαν τον Χιτλερ και τον Μεγκελε οτι καναν τεστ τους ιδιους τους εβραιους;
Ρε ΠΟΣΑ ψεμματα εχουν πει αυτοι οι εβραιοι;

Ανώνυμος είπε...

Μονίμως,καθ΄΄οσον με την αλήθεια δεν έχουν καμμία σχέση και την μισούν όσο Τον κ. Ιησού Χριστό τους ΄Ελληνες και τους Ρώσους. Το τραγικό της Ιστορίας είναι ότι την Ελλάδα την Κυβερνούν αυτοί,όπως και την Ρωσία επί 70 Χρόνια. Κι ο Έλληνας νομίζει ότι ψηφίζει Έλληνες όπως π.χ. την Κούλα,τον Άλεξ,το αβάπτιστο,τον βαρούχ,τον χοντρομπενζέλο και όλλα τα απόβλητα της ιστορίας.

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...