7/11/22

ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο κουμμούνι!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

https://katanixi.gr/oikoymenismos/o-symvolismos-piso-apo-tin-proskynisi-toy-kazantzaki-apo-ton-archiepiskopo-kritis-meros-v/

Τα πράγματα στα υψηλά κλιμάκια στην Ορθόδοξη Εκκλησία δεν είναι αθώα
Οι Μασόνοι που έσπρωξαν την εκλογή του Αθηναγόρα σε Πατριάρχη:
Έχει σημασία να αναφερθεί ότι ο Πατριάρχης Αθηναγόρας γλίτωσε τον Καζαντζάκη από τον αφορισμό της Εκκλησίας της Ελλάδας, επιβεβαιώνοντας τη στενή τους σχέση.

Η σύγχρονη μασονία
Σύμφωνα με την πορεία που είχε μέσα στον 18ο αιώνα, ο τεκτονισμός μετατράπηκε στο βασικό εργαλείο του Σιωνισμού. Οι μασονικές στοές έγιναν οι ναοί της καμπαλιστικής θρησκείας, η συναγωγή του Σατανά. Ο Σιωνισμός συνδύασε στην κουζίνα της μασονίας (έχοντας βασικό υλικό στην συνταγή την Καμπαλάχ) ερμητικές, μιθραϊκές, νεοπυθαγόρειες και νεοπλατωνικές θεωρίες και δημιούργησε το πιο δηλητηριώδες… κοκτέιλ όλων των εποχών.

Στους υψηλούς βαθμούς της μασονίας διδάσκονται τους άθλιους μύθους των αρχαίων Οφιτών, του αρχαίου δυαλιστικού Γνωστικισμού, σχετικά με τους δύο θεούς, τον καλό Εωσφόρο, που τον παρουσιάζουν σαν τον σωτήρα της ανθρωπότητας, και τον κακό Δημιουργό (τον Αδονάι, δηλαδή τον Θεό της Αγίας Γραφής, των Χριστιανών) που στέρησε την γνώση από τους ανθρώπους.

Οι ίδιοι οι μασόνοι χρησιμοποιούν το γράμμα G (= Gnosis), για να δηλώσουν την ελληνική λέξη Γνώση. Αυτά που πίστευαν οι αρχαίοι Γνωστικοί, ότι αυτός ο κόσμος, ακόμη και το ανθρώπινο σώμα, είναι δημιούργημα κάποιου κακού θεού, τα ίδια πιστεύουν οι Σιωνιστές και οι μασόνοι, ότι πρέπει να καταστρέψουν τον άνθρωπο, τον κόσμο, την Εκκλησία, γιατί όλα αυτά τα έφτιαξε ο κακός Δημιουργός.

Και αφού διαλύσουν καθετί, που έπλασε ο αληθινός Θεός, να χτίσουν το αιώνιο βασίλειο του Εωσφόρου. Σε αυτό το βασίλειο άνθρωποι και δαίμονες θα έχουν γίνει ένα, θα έχει καταργηθεί κάθε έννοια λογικής ή ηθικής. Και όπως ορίζει η παρανοϊκή Καμπαλάχ, θα καταργηθούν και τα δύο φύλα, αφού οι καμπαλιστές πιστεύουν στον Ανδρόγυνο Αδάμ Καδμόν, στον αρχέγονο αρρενόθηλυ.

Συνεπώς, οι άνδρες δεν θα έχουν δικαίωμα να είναι μόνο άνδρες, ούτε οι γυναίκες να είναι μόνο γυναίκες! Γι΄ αυτό και βλέπουμε στα σύγχρονα κράτη, που κυβερνώνται από τους Σιωνιστές τραπεζίτες, να ψηφίζονται νόμοι υπέρ των ομοφυλοφίλων, να οργανώνονται τα gay pride του αίσχους και στα σχολεία να διδάσκονται τα παιδιά για την αλλαγή φύλου.

Ο ΤΕΚΤΟΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣΟΦΟΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ
Και κάτι άλλο σημαντικό. Ο γνωστός αρνητής και υβριστής του θεανδρικού προσώπου του Κυρίου μας, Ν. Καζαντζάκης, μεταξύ των άλλων συγγραμμάτων του, συνέγραψε και το βίο του παπικού ψευδοαγίου Φραγκίσκου. Πρόκειται για το γνωστό σύγγραμμά του «Ο Φτωχούλης του Θεού». Τυχαίο; Μάλλον όχι! Ο ορκισμένος χριστιανομάχος δεν βρήκε άλλον άγιο, από τους μυριάδες της Εκκλησίας μας να προβάλλει και προτίμησε τον παπικό «άγιο», διότι, απλούστατα, αυτός εξέφραζε τον δικό του νοσηρό θεοσοφικό μυστικισμό!

Ἡ τάση ἐκκλησιαστικῆς ἀποκαταστάσεως τοῦ Μασόνου Καζαντζάκη
Τό ἐντελῶς παράδοξο εἶναι ὅμως, ὅτι ἡ μνήμη τοῦ σεσημασμένου Μασόνου καί ἑωσφοριστοῦ Καζαντζάκη, διέρχεται τελευταίως μιά ἐντατική προσπάθεια ἐκκλησιαστικῆς καί θεολογικῆς «ἀποκαθάρσεώς» της(..). Περαιτέρω δέ αὐτή ἡ ἐντός τῆς Ἐκκλησίας καί τῆς ἀκαδημαϊκῆς θεολογίας τεχνητή «ἀναθεώρηση» τοῦ φαινομένου «Καζαντζάκης», προωθεῖται ἀπό τούς ἴδιους κύκλους πού ἐν γένει προωθοῦν συστηματικῶς τήν ἀλλοίωση τῆς Ὀρθοδόξου Πίστεως μέ τήν παναίρεση τοῦ Οἰκουμενισμοῦ, τή «μετα-πατερικότητα», τή «μετα-κανονικότητα», τή νικολαϊτική «νεο-ορθοδοξία», τήν προσέγγιση μέ ἕναν νεο-ταξικοῦ τύπου «ἀριστερισμό» (δηλ. τεταγμένον ὑπέρ τῆς ὁμοφυλοφιλίας, τῆς τεχνητῆς δημιουργίας μειονοτήτων, τῆς θεολογικῆς θωπεύσεως τοῦ Ἰσλαμισμοῦ) κ.λπ. Ἡ μασονική ἰδιότητα τοῦ Καζαντζάκη, ὁπωσδήποτε ὄχι ἄσχετη μέ τόν ἑωσφορισμό του,(..) μονίμως ἀποσιωπᾶται ἀπό τούς «προοδευτικούς» κύκλους αὐτούς, ἐνῷ θά ἀρκοῦσε καί μόνη – σύμφωνα μέ τούς ἱερούς ἐκκλησιαστικούς Κανόνες – γιά νά ἐπιφέρει τόν ἀφορισμό του καί μετά θάνατον.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος θέλει μερικά εισαγωγικά για την συνομωσία της υποτιθέμενης ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής:

Interview 1761 - James Corbett Separates Climate Fact From Fiction

https://www.corbettreport.com/interview-1761-james-corbett-separates-climate-fact-from-fiction/

Ανώνυμος είπε...

Ηταν δικαιο, εγινε πραξη

Ανώνυμος είπε...

200 χρόνια η ίδια ιστορία :: ρουφιάνοι , πράκτορες , αλοεθνής περιπλανόμενοι κάνουν τά σχέδια τους πράξη απέναντι σέ ένα έθνος ηλιθίων, κοιμισμένων γκιαουροραγιάδεων . Αγωνίζεται ένα ποσοστό νά τούς ταρακουνήσει απ τήν βλακία πού τούς δέρνει !! αλλά αυτοί εκεί ΒΡΑΧΟΣ .

Ανώνυμος είπε...

Να είστε καλά, πολύ διαφωτιστικό κείμενο!

Ανώνυμος είπε...

Καρατζαφερηs:"Δωστε Ελληνικη Ιθαγενεια"σε οποιον ξενο φερνει λεφτα στη χωρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο γλειωδηs Καρατζαφερηs προτεινει να δινουμε τα παιδια μαs και τιs γυναικεs μαs στην τροικα.-VIDEO

Βασιλικη Μαυρου:Δεν θα επιτρεψω σε κανεναν διεστραμμενο -Δυτικο-ευρωπαιο η ημεδαπο ουτε καν να πλησιασει τα παιδια μου!!!(Video!