20/11/22

Ο υποτιθέμενος πατριωτικός χώρος και η σχέση του με τον Σατανισμό και την Μασονία

Αρχικά να επισημάνουμε ότι όπως φαίνεται εκ του τίτλου δεν είναι ούτε χώρος, ούτε πατριωτικός, εκ της ιστορίας και της αποτελεσματικότητος του καθενός, αλλά και εκ της αισθητικής τους, αντιλαμβανόμεθα πολλά. 
Την 17 Νοεμβρίου (προσέξτε την ημερομηνία, θα πούμε παρακάτω περί αυτού) 2022 έγινε μία τηλεδιάσκεψη για τα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, όπως ακριβώς λέει η ανακοίνωση που έβγαλαν αυτοί που την οργάνωσαν, υπό την αιγίδα του συνταγματολόγου Γιώργου Κασιμάτη. Στην τηλεδιάσκεψη εκτός των άλλων, έλαβαν μέρος οι : Καλλιόπη Σουφλή, Δημοσιογράφος attikanea.info Βαγγέλης Κουρούκλης, Ιατρός ιριδολόγος ιδρυτικό μέλος της ΕΝΕΑΠ Αντώνης Ιερωνυμάκης Αντώνης Παπαντωνίου Ναύαρχος Λιμενικού Σώματος ε.α. Διπλωματούχος Νομικής, ιδρυτικό μέλος της ΕΝΕΑΠ.

Οι κύριοι αυτοί θέλουν να ενώσουν τον πατριωτικό χώρο, και όλοι όσοι είναι και αισθάνονται πατριώτες, να μπουν κάτω από την σκέπη τους.

Ας δούμε όπως ποιος είναι τι..

Ο κ. Κουρούκλης όπως διαβάζουμε στο site biblionet.gr

Ο Βαγγέλης Κουρούκλης γεννήθηκε στην Αθήνα και έζησε τα παιδικά του χρόνια στην Κεφαλονιά, τον τόπο καταγωγής του. Σπούδασε Ιατρική στη Βουλγαρία, έλαβε ειδικότητα Παθολογικής – Ανατομικής και στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στην Ιριδολογία στη Μόσχα. Έχει εργαστεί στα Νοσοκομεία Άγιος Σάββας, Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων, Σωτηρία, Απολλώνιο Ηρακλείου Κρήτης, και ως ιδιώτης. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την έρευνα στον τομέα της Ιριδολογίας.

Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος της Ενωτικής Επιτροπής για την Απελευθέρωση (ΕΝΕΑΠ).

Έχει μεταφράσει μερικά βιβλία τα οποία παραθέτουμε

Ποια ήταν η Μπλαβάτσκυ; 
 Ήταν η ιδρυτής της Θεοσοφικής σχολής, δηλαδή Σατανίστρια..

Lucifer = Εωσφόρος = Αυτός που φέρνει το Φως

«Η ιδρύτρια (Σημ: η Έλενα Π. Μπλαβάτσκυ) διαβεβαίωσε ότι το έργο είναι μια έκφραση από τον πυρήνα της Αρχαίας Σοφίας, που διαφυλάσσεται από την Ιεραρχία των Μαχάτμας, δηλαδή των Πνευματικών Όντων που προηγούνται της ανθρώπινης εξέλιξης, καθώς έχουν κατακτήσει πνευματική αυτοσυνειδητότητα. Διαβεβαίωσε ότι το σύγχρονο Θεοσοφικό έργο ήταν η γραμμή που δόθηκε από την Πνευματική Ιεραρχία ενώ η ίδια ανέλαβε να το εκφράσει και να το πραγματοποιήσει με τον δικό της τρόπο». 2

Σχόλιο: Η διδασκαλία της Θεοσοφίας υπαγορεύτηκε από την λεγόμενη Πνευματική Ιεραρχία, οντότητες «εξελιγμένες» που κατέχουν την Αρχαία Σοφία. Αυτό από μόνο του προϊδεάζει τον αναγνώστη πως ό,τι πρόκειται να ακούσει είναι διδασκαλία όχι ανθρώπινη αλλά άλλων οντοτήτων.

theosophy-emblem-logo1

Το σήμα της Θεοσοφικής Εταιρείας . Διακρίνονται καθαρά τα εξής σύμβολα :

α) ο αριστερόστροφος αγκυλωτός σταυρός,

β) ο ουροβόρος όφις, αρχαίο σύμβολο των γνωστικών καί μετέπειτα τών Θεοσοφιστών, Μασόνων καί άλλων σκοτεινών αιρέσεων,

γ) στην κορυφή τό Ινδουιστικό σήμα του Ομ (Aum),

δ) τό Εβραικό εξαγράμματο αστέρι ή εξάλφα, γνωστό καί ως σφραγίδα του Σολομώντα, που χρησιμοποιέιται από μάγους καί αποκρυφιστές σε μαγικές τελετές),

ε) Τέλος στο κέντρο το αρχαίο Αιγυπτιακό σύμβολο του Ankh ή Crux Ansata ή Κλειδί της ζωής ή κλειδί του Νείλου)

Ποιος ήταν ο Πεταρ Ντένοφ; Όπως βλέπουμε από το wikipedia

master-131

O Πέταρ Ντένωφ άνοιξε μια απόκρυφη σχολή στη Σόφια της Βουλγαρίας με το όνομα «Παγκόσμια Λευκή Αδελφότης».Η καταγωγή της ονομασίας αυτής προέρχεται από μια έννοια που αναπτύχθηκε στους κύκλους της Θεοσοφίας από την Έλενα Πέτροφνα Μπλαβάτσκι, η οποία δήλωνε ότι καθηγητές της ήταν οι Σοφοί δάσκαλοι των Μαχάτμα που κατοικούν στο Θιβέτ ή Σαμπάλα και αποτελούν μια μεγάλη Λευκή Στοά, μια μεγάλη Λευκή Αδελφότητα, αυτή των Μαχάτμα.

Που σπούδασε ο κ. Κουρούκλης; 

Στην Βουλγαρία. Που ιδρύθηκε η Στοά Λευκή Αδελφότης; 

Στην Βουλγαρία. 

Τι έχει μεταφράσει; Βιβλία που αφορούν Μασόνους και Σατανιστές..

Στο χωριό μου λένε, χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει..

Καταλαβαίνουμε λοιπόν τι παίζει και με την ΕΝΕΑΠ, διότι ο σοφός λαός λέει “δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι..”

Ο κ. Ιερονυμάκης, βγαίνει συχνά πυκνά στην εκπομπή του κ. Σώντερς..

Η  κ. Καλλιόπη Σουφλή αναφέρεται σχετικά με έναν πρώην πράκτορα της ΕΥΠ τον κ. Αγγελάκη, ο oπoίος ενώ είχε κατηγορηθεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και καταδικαστεί πρωτόδικα, αθωώθηκε στο εφετείο επί ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ του Κυριάκου Μητσοτάκη..  Όλο τυχαίως η κ. Σουφλή προπαγανδίζει στο site της, την αποχή από τις εκλογές, ενω χυδαιότατα υβρίζει τον Σπύρο Χατζάρα και το Κίνημα 21. Αποχή που συμφέρει την Νέα Δημοκρατία και τους Κασιδιαρικούς (δείτε εδώ άρθρο του Κινήματος 21 που εξηγεί ποιους συμφέρει η αποχή)

Άρα έχουμε και λέμε :

  1. τηλεδιάσκεψη που έγινε με έναν που βγαίνει συχνά πυκνά σε εκπομπές υποψηφίου του Κασιδιάρη.
  2. τηλεδιάσκεψη που έγινε με μία που προπαγανδίζει θέσεις που συμφέρει την Νέα Δημοκρατία και τους Κασιδιαρικούς
  3. τηλεδιάσκεψη με έναν που έχει μεταφράσει βιβλία  Σατανιστών και Μασόνων και έχει συμβάλει στην διάδοση των ιδεών τους.

Το τελευταίο αλλά και το κερασάκι στην τούρτα,  η τηλεδιάσκεψη όλων αυτών, έγινε 17 Νοεμβρίου, ημέρα που θεωρείται ως επίσημη ιδρυτική ημερομηνία της Θεοσοφικής Εταιρείας (δείτε εδώ), όταν δόθηκε η πρώτη δημόσια διάλεξη από τον Παγκόσμιο Πρόεδρο Henry Steel Olcott.

Ellas21

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σημαντική ανάρτηση! Γι αυτό άλλωστε βλέπουμε και τους ναζί Ουκρανούς "μπατριώτες" να φέρουν υπερήφανα και να τα επιδεικνύουν, σατανιστικά-νεοπαγανιστικά σύμβολα. Αλήθεια μωρή Κλασιδιάρω, θυμάσαι τα παλαιά τεύχη της χρυσής πορδής, που βγάζατε, με ύμνους στο Σατανά; Ε αλήτη; Γιατί αλήθεια εξαφανίσατε τα περιοδικά σας από το ίντερνετ; Για να μην τα βρίσκουν οι ηλίθιοι νέοι οπαδοί σας, οι δήθεν "χριστιανοί"; Πες ρε πρακτορικέ μούλε, ξάδερφε του Ελ-Αραμπί...

Ανώνυμος είπε...

Άσε την άλλη, τής Ν. Μάκρης...
Κανονικό Striptease!

Δεν ήξερε τί εστί ΕΝΕΑΠ;

Ανώνυμος είπε...

Η ΓΡΑΙΟΣΚΑΤΑΝΑ ΤΗΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ. Ε ΤΩΡΑ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ , επειδή ειναι και ψυχασθενής με διπολική διαταραχη συνεχίζει να κουνιέται και να ψελίζει λαλακιες, μάλλον κατόπιν καθοδήγησης του Κυπατζή συντροφού της. Υπομονή καριόλα, το εγκεφαλικό πλησιάζει. δεις τι ωραία γεμιστά έχουν τα νοσηλευτικά ιδρύματα...και σε κλυσμα θα στα ταίσουν αν χρειαστει. ΨΟΦΑ ΣΚΡΟΦΑ ΜΑΣΩΝΑ ΚΥΠΑΤΖΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Εχει κι αλλο ξεβράκωμα για την σκστόψυχη, υπομονή....

Ανώνυμος είπε...

Αναμένουμε...

Ξεβρακώστε τους!


Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΥΤΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΤΖΟΛΑ ΤΗΝ ΚΥΠΑΤΖΟΥ. ΨΟΦΑ ΣΚΡΟΦΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ, ΟΥΤΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΜΙΛΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΟΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΝΑΣ ΜΠΟΓΙΑΣ

Αλάτι της Γης είπε...

Η συγκεκριμένη τύπισσα είναι καραμπινάτη αντίχριστη, την έχω καταλάβει ΧΡΟΝΙΑ τώρα, πολλές φορές έχω αφήσει σχόλια που ποτέ δεν ανάρτησε (γιατί την ξεμπρόστιαζαν), ενώ σε κάποια από τα σχόλια που δεν ανάρτησε, εντούτοις άφησε απάντηση! Χωρίς το δικό μου σχόλιο.... Ναι το έχει κάνει κι αυτό.... Και φυσικά τα έλεγε όπως την βόλευαν... Παιδιά, ο Χριστιανισμός είναι συγκεκριμένο δόγμα, και δε μιλώ για ορθοδοξία, καθολικισμό, προτεστάντες, ιαχωβάδες, ό,τι σκατά. Ανοίγεις το ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ κείμενο της Αγίας Γραφής, και ξεστραβώνεσαι, δε χρειάζεσαι κανέναν από πάνω σου. Και μετά αφού ενημερωθείς από το πρωτότυπο για τα του Κυρίου, μπορείς εύκολα να διακρίνεις ποιός είναι νεοεποχίτης αντίχριστος και ποιός όχι, ποιός είναι Χριστιανός και ποιός τον παριστάνει. Βγάζει μάτι... Η ίδια φυσικά ισχυρίζεται πως είναι "ορθόδοξη" για να μη χάσει τη πελατεία...

102 χρόνια από την Μικρασιατική προδοσία και την Εθνική Καταστροφή. Ο Γουναρης δήλωνε ότι δεν θα εγκαταλείψει την Μικρά Ασία , ενώ οι Γουναρικοί Βουλευτές τον εγκατέλειπαν, και η δύναμη του στην Βουλή ειχε μειωθεί σε 155.

  Η κυβέρνση Γούναρη είχε ακόμα  17 ημέρες ζωής. Οι Έλληνες στην Σμύρνη και την Μικρά Ασία είχαν ακόμα 140 ημέρες ζωής Τα "εκτός των τε...