19/11/22

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ

 ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ  ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ Ο ΣΟΥΡΟΒΙΚΙΝ

Ο διοικητής του τάγματος «Βόστοκ» της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του Ντόνετσκ , Αλέξανδρος Χαντακοφσκυ, που μάχεται εδώ και ένα χρόνο στην πρώτη γραμμή, αποκάλυψε, ότι τα τάγμα του στην Μαριούπολη είχε «περισσότερες απώλειες» από τα «φίλα πυρά», παρά από τους Ούκους. 
 
Είναι πια κοινό μυστικό στους πολεμικούς ανταποκριτές τα «λάθη» των διοικητών που βομβαρδίζουν τις θέσεις των ρώσων που προελαύνουν «Γενικά, με τέτοιες ιδιοφυΐες, δεν χρειαζόμαστε εχθρούς. Κύριοι αρχηγοί του στρατού, ελέγξτε την κατάσταση ήρθε η ώρα να μεγαλώσετε»., εγραψε ο πολέμαρχος του Ντόνετσκ που δεν εντάσσεται στην ιεραρχία του ρωσικού Στρατού και μπορεί να μιλάει ελεύθερα με ένα τόνο παράσημα στο στήθος. 

 Μετά από τέτοια περιστατικά, ο επικεφαλής της Ρωσίας διόρισε τον διοικητή των κοινών δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη ζώνη των επιχειρήσεων. Ο στρατηγός Σουροβίκιν, σύμφωνα με τους ειδικούς, θα πρέπει να επιλύσει αυτά τα προβλήματα στην πορεία της ειδικής επιχείρησης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απορίας άξιον, πώς από την μεγαλύτερη σχολή τακτικιστών και στρατιωτικής επιστημοσύνης, της Σοβιετικής, βγήκαν άνθρωποι σαν αυτούς που κατακεραυνώνει ο εν λόγω διοικητής. Προφανώς μετά την προδοσία του '89 και αργότερα του '91, οι στρατιωτικές σχολές πήραν την κατιούσα... Βλέπει από τον ουρανό και κλαίει ο Ζούκωφ και οι άλλοι τεράστιοι ηγήτορες του κόκκινου στρατού...

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...