6/11/22

Οι Βάγκνερ περικύκλωσαν το Αρτεμόφσκ. Σκληρές μάχες με του ΟΥΚΟΝΑΤΟϊκους στα Νότια της Πόλης, Από τον Βορρά βρίσκονται ηδη μεσα στο Αρτεμόφσκ βίσκονται ενα χιλιόμετρο από το Αρτεμόφσκ.(Μπαχμούτ)

Η 260ή ημέρα της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία . Μαχητές της ομάδας "Βάγκνερ" εισέρχονται στο Αρτεμόβσκ. Το Ιβάνγκραντ είναι υπό πλήρη ρωσικό έλεγχο. Υπάρχουν μάχες για το Οπούτνογιε.Τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Μπάιντεν ζήτησε ιδιωτικά από τον Ζελένσκι φανεί ανοιχτός στις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία.

Οι μαχητές της μονάδας "Βάγκνερ" εμπλέκονται σε σκληρές μάχες για τα νότια προάστια του Αρτεμόφσκ . Οι μάχες διεξάγονται στο Οπούτνε ενω έχουν καταλάβει  Ιβάνγκραντ  , που βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από ακραίες τις συνοικίες της πόλης. «Το Ιβάνγκραντ, είναι δικό μας. Στα βόρεια, μπαίνουμε ήδη στο Μπαχμούτ », δήλωσε εκρπόσωπος των Βάγκνερ στους πολεμικούς ανταποκριτές. "Ως επί το πλείστον, υπάρχει περιοριμένη χρήση   τουφεκίων. Οι Ουκρανοί μάχονται Χτύπησαν με το πυροβολικό. Έχουμε κουραστεί από τα τανκς, έχουμε κουραστεί από αυτά», πρόσθεσε ο μαχητής. 

Παρά τον συνεχή βομβαρδισμό του Ιβάνγκραντ, που βρίσκεται περίπου ένα χιλιόμετρο από τις νότιες συνοικίες του Αρτεμόβσκ, η Ομάδα Βάγκνερ κατάφερε να κερδίσει έδαφος, να αντέξει τους βομβαρδισμούς και να αποκρούσει μια σειρά αντεπιθέσεων από ουκρανικές μονάδες πεζικού. 
Τα στρατεύματα του Κιέβου προσπάθησαν να προχωρήσουν στην πόλη από το προάστιο Οπούτνε  κατά μήκος του ποταμού Μπαχμούτκα , αλλά απέτυχαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...