8/11/22

Η Πατσαβούρα του Φιλελέ κ.Μαρινάκη απαντά στον Μητσοτακένσκι που γνωρίζει ότι γίνονται παρακολουθήσεις αλλά δεν είναι αυτός που πρέπει να τις σταματήσει

O «μεσάζων επιχειρηματίας» Μίστερ «Λ», προσκείμενος στον τέως παρακοιμώμενο ανιψιό, έχει "βαλίτσες" με στικάκια, όπως κάποτε το ’89 κυκλοφορούσαν στην ΟΜοΝΟΙΑ «βαλίτσες» με τις «κασέτες Γρυλάκη». 
Ο Εφιάλτης πέθανε ζήτω οι Εφιαλτάκηδες.

Μητσοτακένσκι: Απίστευτο ψέμα ότι ευθύνομαι για τις παρακολουθήσεις


Η απάντηση του κ. Μαρινάκη στον φερόμενο ως πρωθυπουργό τον οποίο ο εφοπλιστής δεν φοβάται

Με γραπτή του δήλωση, ο Φιλελέ κ. Μαρινάκης απάντησε σε όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1.

 «Ο πρωθυπουργός με τη συνέντευξή του αποδέχθηκε την ύπαρξη δικτύου παρακολουθήσεων στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό predator, από συγκεκριμένους κύκλους. Αρνήθηκε βεβαίως τη δική του συμμετοχή. Δεν θα μπορούσε άλλωστε. Ωστόσο δεν αρκεί η κατηγορηματική άρνηση του.

 Οφείλει πράξεις και κινήσεις συγκεκριμένες προκειμένου να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον από το υπαρκτό, επικίνδυνο και βαθιά αντιδημοκρατικό δίκτυο παραβίασης θεμελιωδών δικαιωμάτων.

Ο πρωθυπουργός επιβάλλεται να βρει την τόλμη, να κινήσει γη και ουρανό, ώστε να διαλευκάνει αυτή την τόσο νοσηρή υπόθεση και να φέρει ενώπιον της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης τους υπαίτιους αυτής της τόσο άθλιας ιστορίας που νοθεύει τη Δημοκρατία και υπονομεύει τους θεσμούς.

Οι δε αναφορές σε εκβιασμούς, υπαγορεύσεις, αλλαγές θέσεων και απόψεων δεν μας αφορούν, δεν μας ταιριάζουν. Μόνο όσοι εμπλέκονται σε εξωθεσμικές παρακολουθήσεις και στον υπόκοσμο, καταφεύγουν σε τέτοια μέσα.

Εμείς τις ίδιες αρχές και αξίες της φιλελεύθερης Δημοκρατίας υπηρετήσαμε εξ αρχής και σε αυτές επιμένουμε. Χωρίς αναστολές, χωρίς φόβο και με το αυτό πάθος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 20η Απριλίου στην Ιστορία

H 20η Απριλίου είναι η 111η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 255 ημέρες μέχρι τη λήξη του έτους.   491 ....