4/11/22

Γερμανία και Ολλανδία: Η επιδημία εξαπλώνεται σχεδόν αποκλειστικά μεταξύ των εμβολιασμένων


 

ΗΠΑ: Επιδημιολόγος Πανεπιστημίου Yale: Το 60% των νέων περιπτώσεων COVID είναι  εμβολιασμένα άτομα

 Τα τοιχεία από το γερμανικό Ινστιτούτο Robert Koch, δείχνουν ότι περίπου το 90% τω νέων κρουσμάτων  με κορωνοϊό ειναι πλήρως εμβολιασμένοι  .
 "Στην Ολλανδία έχουν Προβλήματα με τα δεδομένα" Ο στατιστικολόγος Herman Steigstra  επισημαίνει ότι το 90%  των εισαγωγών στα νοσοκομεία  των ασθενών με  κορωνοϊό.
 «Έτσι, η επιδημία εξαπλώνεται πλέον σχεδόν αποκλειστικά μεταξύ των εμβολιασμένων ατόμων». Είναι αξιοσημείωτο ότι το Ολλανδικό Υπουργείο Υγείας δεν παρέχει στοιχεία εμβολιασμού αυτόν τον μήνα. 
Η ιστοσελίδα που περιέχει ενημερώσεις και αναφορές για εισαγωγές σε νοσοκομεία και έκτακτα ανά κατάσταση εμβολιασμού αναφέρει: «Λόγω προβλημάτων στην ποιότητα δεδομένων των εγγεγραμμένων εμβολιασμών Covid-19, δεν είναι δυνατό αυτόν τον μήνα (Οκτώβριος 2022) να εκδοθεί σχετική διαφορά κινδύνου. Αναμένουμε να δημοσιεύσουμε μια άλλη έκθεση στις 22 Νοεμβρίου 2022.» 
 Σύμφωνα με τον ολλανδό στατιστικολόγο Steigstra: «Αυτό είναι φυσικά ο λόγος που το Υπουργείο Υγείας (RIVM) δεν θα παρέχει πλέον στοιχεία εμβολιασμού για ένα μήνα. Επίσημα λόγω «προβλημάτων ποιότητας δεδομένων». Εμείς όμως γνωρίζουμε πολύ καλύτερα γιατί. Πανικός!" 
Σημειώνει ότι τα ολλανδικά στοιχεία τον περασμένο μήνα ήταν σχεδόν πανομοιότυπα με τα γερμανικά στοιχεία. 90% των ασθενών είναι εμβολιασμένοι μερικές φορές (άγνωστο πόσες γιατί δεν συμφέρει την ΧΟΥΝΤΑ να δώσει τα στοιχεία ελεύθερα). 

Πηγή KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...