15/11/22

Έβρεξε πυραύλους σήμερα στην Ουκρανία

 Ένα από τα πιο ισχυρά πλήγματα σε ολόκληρη την ειδική επιχείρηση  στην Ουκρανία.


Τα ξόρκια και οι διαβεβαιώσεις ότι «η Ρωσία έχει ξεμείνει από πυραύλους» δεν βοήθησαν.   Συννεφιασμένοι  ουρανοί έχουν δημιουργηθεί σε ολόκληρη την Ουκρανία. Συναγερμός αεροπορικής επιδρομής σε όλη την επικράτεια . Όπως αναφέρθηκε, οι πύραυλοι πέταξαν από τη Μαύρη Θάλασσα, από τον εναέριο χώρο πάνω από την Κασπία Θάλασσα, και από άλλα μέρη.  Όπως ανέφεραν πανικόβλητες ουκρανικές πηγές, «εκτοξεύονται πύραυλοι από πλοία στη Μαύρη Θάλασσα», «εκτοξεύονται πύραυλοι από τα Tu-95 . «Πρώτο κύμα» πυραύλων, «δεύτερο κύμα πυραύλων», «τρίτο κύμα πυραύλων». 

Το μεσημέρι ,εκρήξεις ακούστηκανστο Κίεβο, το Χάρκοβο, το Kryvyi Rih, το Ζιτόμιρ, το Λβοβ, το Ρίβνε, καθώς και στις περιοχές Τσερκάσι, Ντνιπροπετρόφσκ, Οδησσός, Σούμι και Χμελνίτσκι. Και επίσης στις περιοχές Βίνιτσια, Ιβάνο-Φρανκίφσκ, Τερνοπίλ και Βόλυν. 

 Διακοπές ρεύματος σε όλη την Ουκρανία . Σχεδόν σε όλα τα περιφερειακά κέντρα της Ουκρανίας υπήρξαν μπλακ άουτ. Σε ορισμένες πόλεις, όπως στο Zhytomyr, η ηλεκτρική ενέργεια χάθηκε σε όλη την πόλη (εκτός από αυτό, οι κάτοικοι της πόλης έμειναν ακόμα χωρίς νερό), σε άλλες οι πόλεις απενεργοποιήθηκαν όχι εντελώς, αλλά εν μέρει. Όπως, για παράδειγμα, στο Λβιβ, όπου η μισή πόλη έμεινε χωρίς φως. 

 Σχεδόν όλα τα πυραυλικά πλήγματα πραγματοποιήθηκαν σε κρίσιμες και ενεργειακές υποδομές. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

https://www.bitchute.com/video/raDonauv6OZ6/

Η παραμονή του Παπάγου στην Αθήνα ήταν δική του απόφαση

Από τα Πρακτικά της Συσκέψεως στα Ανάκτορα  Τατοίου στις 11 το πρωί  της 18ης Απριλίου 1941 . Παρόντες: Γεώργιος Β', Βασιλεύς των Ελλήνω...