15/11/22

Στα πανέρια οι Υποκλοπές των Μητσοτακένσκι και Cia

 

 

Το 1989 στα γραφεία των εφημερίδων ερχόντουσαν κάθε μέρα κασσέτες με τα αποσπάσματα των υποκλοπών του δικτύου Γρυλάκη  με τα οποία ο Εφιάλτης τροφοδοτούσε το… πολιτικό  ρεπορτάζ. Αυτό το αποτύπωσε η φράση ότι «ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ», όπου οι Ρομά, πράγματι πουλούσαν τους πειρατικούς κλεψίτυπους δίσκους.

Αυτό ακριβώς γίνεται και τώρα με τα στικ.  Όλοι ακούν. Οι λίστες συντάσσονται με βάση   το ποιοι ακούγονται στα «στικάκια». Σε λίγο θα τα αναρτούν και στο διαδίκτυο.

 

Προς το παρόν μαθαίνουμε από τα εξωθεσμικά Κέντρα για έναν υπουργό ΠΦΟΥΣΤΗ  και δυο  ΠΦΟΥΣΤΗΔΕΣ κυβερνητικούς βουλευτές. Για τον εξωκοινοβουλευτικό Υπουργό με την ερωμένη τηλεπαρουσιάστρια που θέλει να γίνε βουλευτής.

 Για υπουργό που έχει παιδί με την γυναίκα άλλου, για υπουργό με πολλές ερωμένες και για λεσβία φιλοκυβερνητική δημοσιογράφο,

Αν βάλετε δίπλα-δίπλα τις λίστες του Βαξεβάνη θα αρχίσετε να τους ταυτίζετε. Σαν το Βρέστο και Πάρτο ένα πράγμα     

1 σχόλιο:

Αγανακτισμενος πολιτης είπε...

Εμ το μηλο κατω απ την μηλια θα πεσει.
Καλα λες οτι το Κουλι ειναι προϊον αιμομιξιας, γιατι μονο ετσι εξηγουνται τετοιες συμπεριφορες πρωθυπουργων.
Αλλα αυτα τα ξερουμε χωρις να μας τα πει ο Βαξεβανης.

Εδω ομως βλεπω οτι τα ...."υστερα του κοσμου" αφου το Σ/Κ που μας περασε αδειασανε τις καβες, μετα, χασανε λαδια, καψανε φλατζες, σπασανε λουρια, οι σκυλοι αλυχτανε, κοψανε καπιστρι, σηκωσανε πανι, κι αν περασεις απο την Δωριδος στην Νεα Μηχανιωνα, τουφα το ντουμανι.
Πηρε φωτια το κορδελιο;
Δε ξερω, αλλα σου μιλαω για ολικη καταστροφη.

Στ' αλογα, στ' αλογα Ομερ Βρυωνη η .....μουσα ορμηξε και μας πλακωνει.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...