ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

10/3/23

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΒΑΛΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΣΟΥ


 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσύ κύριε Χατζαρα καλά τα λες πλην όμως οι συγγενείς των θυμάτων ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ την σύνταξη που θα τούς δώσει ο μητσοτακ και ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ να βάλει τα λεφτά στον κωλο του. Για νεο ελληνες μιλάμε που δεν ίδρωνε το αυτί τους για τα μνημόνια (που συνεχίζονται) και την φτωχοποιηση των Ελλήνων!! Και θα πουν στον εβραιο να βάλει τα λεφτά στον κωλο του; Θα τα πάρουν και θα πουν κι ένα τραγούδι και θα ψηφίσουν και Καραμανλή...... οι Σερραίοι.

Ανώνυμος είπε...

Hang em high.
Με τον Clint Eastwood
..... Μια ταινία που... πρέπει να δει όλο το Έθνος!!!!!
"Τα παιδιά απ τα ψηλά βουνα"

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΡΗ ΦΩΤΙΑ. ΟΙ ΟΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΡΗΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΧΛΩΜΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΟΠΟΤΕΣ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΙΣΩΣ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Οἱ Πρέσπες τοῦ Αἰγαίου καί 700.000 κατασχέσεις Ἑλληνικῶν σπιτιῶν, εἶναι τά ἑπόμενα στήν λίστα τοῦ Ἀντινατιβιστή Κούλη καί τοῦ διαδόχου του καί ἐκλεκτοῦ τῶν Στοῶν, Δένδια.

Ὁ «Ἡγεμών» ἐδήλωσε: Στίς 21 Μαΐου 2023,  θά ἔχουμε, ΕΚΛΟΓΕΣ! Ὁ «κυρίαρχος» λαός θά κληθεῖ νά ἐκλέξει τούς ἑπόμενους σωτῆρες του. Τά τελευταῖ...