10/3/23

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΒΑΛΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΣΟΥ


 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσύ κύριε Χατζαρα καλά τα λες πλην όμως οι συγγενείς των θυμάτων ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ την σύνταξη που θα τούς δώσει ο μητσοτακ και ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ να βάλει τα λεφτά στον κωλο του. Για νεο ελληνες μιλάμε που δεν ίδρωνε το αυτί τους για τα μνημόνια (που συνεχίζονται) και την φτωχοποιηση των Ελλήνων!! Και θα πουν στον εβραιο να βάλει τα λεφτά στον κωλο του; Θα τα πάρουν και θα πουν κι ένα τραγούδι και θα ψηφίσουν και Καραμανλή...... οι Σερραίοι.

Ανώνυμος είπε...

Hang em high.
Με τον Clint Eastwood
..... Μια ταινία που... πρέπει να δει όλο το Έθνος!!!!!
"Τα παιδιά απ τα ψηλά βουνα"

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΡΗ ΦΩΤΙΑ. ΟΙ ΟΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΡΗΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΧΛΩΜΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΟΠΟΤΕΣ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΙΣΩΣ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι