20/10/23

Δημοσιογραφία του Κώλου από το CNN του Κώλου


 Ο κ. Κούγιας δεν αποχωρεί από την υπεράσπιση. Ζήτησε διακοπή, και το Δικαστηριο απέρριψε το αίτημα του.
Ο κ. Κούγιας απευθυνόμενος προς το δικαστήριο ανέφερε  ότι θα αποχωρήσει από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, για λόγους συνείδησης επειδή  δεν μπορεί να συνεχίσει, να νομιμοποιεί μια διαδικασία, κατά την οποία δίκαια αιτήματα της εντολέως του απορρίπτονται με «συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς αιτιολογία». 
Η πρόεδρος του δικαστηρίου απάντησε  ότι η αιτιολόγησή των αποφάσεων θα εμπεριέχεται στην τελική απόφαση που θα εκδοθεί.
 Ακολούθως ο κ. Κούγιας είπε:

«Ζητάω μια εβδομάδα διακοπή της δίκης. Θέλω να ενημερώσω τον πρόεδρο του ΔΣΑ μετά τις ομόφωνες απορρίψεις των αιτημάτων μας, διότι σκέφτομαι να αποχωρήσω, θέλω να συνεννοηθώ και με την εντολέα μου»  και συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχω συναντήσει ποτέ ξανά τέτοια διαδικασία. Ο τρόπος που δαπανήσαμε χρόνο για να εξετάσουμε ακόμη και καφετζούδες εδώ, στέρησε τη δυνατότητα της κατηγορουμένης να εξεταστούν επιστήμονες. Απορρίψατε όλα τα αιτήματά μας. Η κ. κατηγορουμένη από τη πρώτη στιγμή τυλίχθηκε σε μια κόλλα χαρτί από παλιανθρώπους ιατροδικαστές και καθηγητές σαν τον Ράικο και τον Μπουζιάνη…».

Η εισαγγελέας της έδρας λαμβάνοντας τον λόγο ζήτησε την υποβολή του αιτήματος γραπτώς από τον συνήγορο, ώστε το δικαστήριο να έχει τη δυνατότητα να αποφασίσει αν θα διορίσει νέο δικηγόρο στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ακολούθως ο κ. Κούγιας δήλωσε:

"Παραιτούμεθα και οι τρεις δικηγόροι σε ένδειξη διαμαρτυρίας και επιφυλασσόμεθα να ανακοινώσουμε την Πέμπτη την απόφασή μας αν θα επανέλθουμε".

 Κατόπιν αυτών, η πρόεδρος ανακοίνωσε ότι θα διορίσει νέους συνηγόρους.

 Εισαγγελέας: Νας μας πει η κατηγορουμένη αν αποδέχεται την παραίτηση του συνηγόρου της…

 Ρούλα Πισπιρίγκου: Αποδέχομαι την παραίτηση και θέλω να διοριστεί συνήγορος.

 Η (ανόητη) Έδρα  τωρα θα δώσει τουλάχιστον μια εβδομάδα στον διορισθέντα συνήγορο για να μελετήσει την Δικογραφία.

 Και στο μεταξύ ο κ. Κούγιας θα έχει κάθε λόγο να επιστρέψει στο ακροατήριο για να κερδίσει την απαλλαγή του θύματος των καναλιών και η οποία απαλλαγή  θα τον δοξάσει πέραν κάθε πρηγουμένης νομικής Δόξας. 

 ΥΓ. Η κατηγορουμένη είναι και θύμα  της Πφουστιάς  που κατασκεύασε  μια υπόθεση δολοφόνου βιολογικής μητέρας για να υποστηρίξει το δικαίωμα ενός Πφούστη να γίνει και αυτό μάνα με τεκνοθεσία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρακτωρ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ και τα ΙΟΥΛΙΑΝΑ ΤΟΥ 1965

  Τα Ιουλιανά του 1965 οργανώθηκαν από το MI6 δια των πρακτόρων Μητσοτάκη και Κόκα και προωθούσαν τα φιλοτουρκικό σχέδιο ανακήρυξης τουρκοκυ...