22/1/24

Το Ομοφυλοφιλικό τόξο στο Κιναιδοβούλιο με τις ψήφους των «πουστριλέ» βουλευτών της Πουστιάς και της Προόδου από ΚΝΟΥΔΟΥ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και με την ολόψυχη υποστήριξη των Βελόπουλου, Νατσιού και Σπαρτιατών ο Μητσοτακένσκι θα νομοθετήσει τις Οικογένειες του Κώλου


 

 Νατσιός, Βελόπουλος και Σπαρτάτες δεν θέλουν να ζυμώσουν και «Κοσκινάνε». 

Φωνάζουν, (δήθεν) για να τους ακούν οι χαζοί ψηφοφόροι. 

Κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν τον Μητσοτακένσκι. Αυτή είναι η εντολή που τους έδωσαν από την Στοά και την Πρεσβεία.

 Ο φαρισαίος Νατσιός, που ζήτησε δημοψήφισμα και που ετοιμάζει «λαοσυνάξεις» δεν κάνει αυτά που του επιτρέπει ο νόμος και το Σύνταγμα. Να κλείσει τη Βουλή για να μην ψηφιστεί το Κωλο-νομοσχέδιο και να πάει τον Μητσοτακένσκι σε εκλογές Δημοψήφισμα.

 Το ίδιο κάνουν ο φαλακρός Χριστέμπορος    Βελόπουλος και οι Σπαρτάτες.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. 

Παράιτηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενός βουλευτή Εγκρατείας και τον Αναπληρωματικών του. 

Αμέσως κλείνει η Βουλή για 30 ημέρες και προκηρύσσονται αναπληρωματικές εκλογές σε ΟΛΗ την επικράτεια .

 Αλλά ο Φαρισαίος Νατσιός, ο Μασόνος Αρχιεπίσκοπος και τα άλλα παιδιά κάνουν ότι μπορούν για να έχουν και τη πίτα ολόκληρη, (την ψήφιση του Νόμου της Πούστιας, και τον σκύλο χορτάτο, (το χαζό πόπολο να αντιδράσει) όπως έγινε με τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ   

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία ότι βρισκόμαστε στην γλύστρα (slippery slope) τύπου Ατλαντίδος, Σοδόμων, Γομόρρων κλπ, όποιος δεν το βλέπει είναι έστω και παθητικά με τον Βαάλ, επέρχεται φωτιά και καταστροφή, φαντάσου τον μέσο πολίτη του πρώτου κόσμου να μένει για 24 ώρες χωρίς αποτριχωτικές κρέμες....

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε σε χειρότερη κατάσταση απο τα Σόδομα κ τα Γόμορρα γιατί τότε η ανωμαλία δεν ηταν νόμος του κράτους, σήμερα είναι!