18/1/24

To Κράτος Δικαίου στην Γερμανία θέλει να θέσει εκτός νόμου την Αλτρνατίβα που απειλεί την ευτυχία των Πράσινων των μουσουλμάνων των πούστηδων

 

Πέμπτη νύχτα των στημένων διαδηλώσεων κατά της Αλτερνατίβας στους δρόμους των γερμανικών πόλεων.

Η κατεστημένες πολιτικές δυνάμεις που κατηγορούν την Αλτερνατίβα  ως ακροδεξιό κόμμα λένε ότι σχεδιάζει να μετατρέψει τη Γερμανία σε ένα αυταρχικό κράτος παρόμοιο με τη Ρωσία.  Ο Ρόμπερτ Χάμπεκ προειδοποίησε αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας υποστηρίζοντας  τις εκκλήσεις για απαγόρευση του κόμματος είπε ότι η απειλή του κόμματος για τη «Δημοκρατία» υποτιμάται σοβαρά

Ο Χάμπεκ που υποστηρίζει τις εκκλήσεις για την απαγόρευση της Αλτερνατίβας τόνισε  παράλληλα τους κινδύνους μιας τέτοιας κίνησης εάν αποτύχει.

«Η ζημιά που θα προκαλούσε μια αποτυχημένη προσπάθεια θα ήταν τεράστια. Εάν ασκηθεί αγωγή, θα πρέπει να σταθεί απολύτως 100% στο δικαστήριο. Είναι κάτι που πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά», δήλωσε ο πολιτικός των Πρασίνων στο περιοδικό Stern. Θα ήταν πολύ καλύτερα αν το AfD ηττηθεί δημοκρατικά στις κάλπες, πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ οι Γερμανοί είναι οι πιο δυσαρεστημένοι με τη ζωή στην Ευρωπαϊκή Ένωση μαζί με τους Βούλγαρους και τους Έλληνες.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της  έρευνας που διεξήχθη το 2022  από Eurostat σε όλες τις χώρες εκτός από τη Βουλγαρία,  την Ελλάδα και τη Γερμανία η ικανοποίηση από τη ζωή ήταν πάνω από 7 .
Η έρευνα και ζήτησε από άτομα σε ολόκληρη την ΕΕ να αξιολογήσουν πόσο ικανοποιημένοι ήταν από την κατάσταση της ζωής τους σε κλίμακα από το ένα έως το δέκα.
Οι κάτοικοι της ΕΕ βαθμολόγησαν τη ζωή κατά μέσο όρο με 7,1.
Στις τρεις τελευταίες θέσεις βρίσκονται η Βουλγαρία (5,6), η Γερμανία (6,5) και η Ελλάδα (6,7).
Να σημειωθεί ότι η ικανοποίηση από τη ζωή τα τελευταία δέκα χρόνια στην Ελλάδα έχει αυξηθεί κατά 0,5 μονάδες, ενώ στη Βουλγαρία σε σύγκριση με το 2013 έχει αυξηθεί κατά 0,8 μονάδες.

Για τους Γερμανούς, η ικανοποίηση από τη ζωή μειώθηκε κατά 0,8 μονάδες, η μεγαλύτερη πτώση μεταξύ όλων των χωρών της ΕΕ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν χρειάζεται να κάνεις "λάθη" όπως η ΧΑ για να τεθείς εκτός νόμου, θα το κάνει το σύστημα όταν ενοχλείς, δικαιολογίες του τύπου "η ΧΑ ποινικοποίησε τον εθνικισμό με τα όσα έκανε" είναι για χέστηδες που μόλις αρχίσουν μοιραία οι διώξεις προσπαθούν να αποστασιοποιηθούν δηλώνοντας αντίθεση με τους "ακραίους"

Ανώνυμος είπε...

Η Χρυσή Αυγή καλά τα πήγαινε όσο περνούσε γριούλες απέναντι και μοίραζε φαγητό σε φτωχούς Έλληνες. Τι τους έπιασε ξαφνικά να κλωτσάνε καφάσια στις λαϊκές και να δέρνουν ξεμοναχιασμένους λαθρομετανάστες; Μετά ο ξυλοδαρμός των Αιγύπτιων ψαράδων, η δολοφονία Φύσσα, μόνοι τους βγάλανε τα μάτια τους…

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Ουδέν αξιοσημείωτο από το Μέτωπο.

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΝΤΙΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ . θΑΥΜΑ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΠΟΛΕΜΟ, ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ...