31/1/24

Η επικεφαλής του Εθνικού Συναγερμού, Μαρίν Λεπέν, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων που οι Γάλλοι θέλουν να δουν στην πολιτική. Αυτό αν αναφορικά σύμφωνα με δημοσκόπηση της EPOKA που δημοσίευσε η Le Figaro στις 31 Ιανουαρίου. Η έρευνα διεξήχθη από τις 28 έως τις 30 Ιανουαρίου 2024 σε 1000 άτομα άνω των 18 ετών.


 

Στην ερώτηση,  «Θα θέλατε αυτό το άτομο να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο τους επόμενους μήνες και χρόνια;», το 40% των Γάλλων ερωτηθέντων έδωσε θετική απάντηση  για την Μαρίν Λεπέν

«Για πρώτη φορά μετά την εμφάνισή της στο βαρόμετρο του περιοδικού Figaro, η Μαρίν Λεπέν βγήκε στην κορυφή! Τον Απρίλιο του 2010, η βαθμολογία της ήταν μόνο 14%. Δεκατέσσερα χρόνια αργότερα, είναι 40%», γράφει η εφημερίδα.

«Το πιο σημαντικό πράγμα για τη Μαρίν Λεπέν είναι να μπορέσει να διευρύνει το κοινό της σε όλες τις κατηγορίες του πληθυσμού», αναφέρει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η συμπάθεια για τη Λεπέν έχει αυξηθεί περισσότερο μεταξύ των ερωτηθέντων που θεωρούν τους εαυτούς τους υποστηρικτές της αριστερής πολιτικής.

Ταυτόχρονα, σημειώνεται ότι ο σημερινός πρόεδρος του κόμματος Εθνικός Συναγερμός, Τζόρνταν Μπαρντέλλα ,εισήλθε επίσης στον κατάλογο των ηγετών, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση, κερδίζοντας το 37%. Η δεύτερη θέση ανήκει στον πρώην πρωθυπουργό της χώρας,Εντουαρντ Φιλίπ,

Η δημοσκόπηση έδειξε επίσης ότι το επίπεδο εμπιστοσύνης στον νεοδιορισθέντα  ομοφυλόφιλο πρωθυπουργό Γκαμπριέλ Ατάλ βρίσκεται στο χαμηλό επίπεδο του 33%. Σύμφωνα με τα στοιχεία, μόνο η προηγούμενη επικεφαλής της κυβέρνησης, Ελίζαμπεθ Μπορν, είχε χαμηλότερα ποσοστά αμέσως μετά το διορισμό της στη θέση - 30%.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κι άλλες δημοσκοπήσεις στο παρελθόν έδειχναν την Μαρίν με καλά ποσοστά. Δεν θα αφήσει όμως κύριε Χατζάρα ο Ρότσιλντ και η Singular της Γαλλίας να βγει ποτέ πρόεδρος η Λεπέν. Δεν είδες τί κόλπα έκαναν το '22; Έβαλαν τον Μελανσον να κοροϊδέψει τα γαλλοπουλα και ξαναβγήκε ο υπάλληλος!! Πάντα κάτι θα βρίσκουν στο τέλος για και κόβουν τον δρόμο στις υγιείς και πατριωτικές δυνάμεις.

Το εμβολιασμένο ΛΟΑΤΚΙ δέκα-ΝΙΚΗ της Κνουδού που θέλει να κάνει του ΛΑΘΡΟ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΟΙΚΟΥΣ με την "Ευλογία" της γερόντισσας ΝΡΟΡΑΣ

Ο "γέροντας" τσουΤσουνης  και η "γερόντισσα" Ντόρα  ευλογούν τον Δασκαλάκο και ο Όσιος Βαλάντιος τον Προστατεύει  ΚΑΛΑ, ...