9/5/11

ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ «ΔΗΛΩΣΗ» ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ, ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ , ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ

ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΥΛΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ

Ελλήνων Προμαχούντες , λέγουμε «ΟΧΙ», ΣΤΗ «ΔΗΛΩΣΗ» ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ λέγουμε «ΟΧΙ» στην καταλήστευση του Ελληνικού λαού, λέγουμε «ΟΧΙ» στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση της Τραπεζιτικής Χούντας και τους ντόπιους συνεργάτες της.Η «κρίση» δεν θα γίνει η ΕΥΚΑΙΡΙΑ τους. Θα την κάνουμε ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ για τα σχέδια τους.


Αντί για «φορολογική δήλωση», τους στέλνουμε με εξώδικο «ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» με την οποία τους δηλώνουμε ότι δεν τους αναγνωρίζουμε ως νόμιμη κυβέρνηση.


Για ευκολία μπορούμε να τους στείλουμε το ακόλουθο λιτό κείμενο:

«Σας δηλώνω ότι θεωρώ την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και την κοινοβουλευτική τους πλειοψηφία, παράνομη αφού είναι προϊόν εξαπάτησης του ελληνικού ΛΑΟΥ, και ότι τους θεωρώ σφετεριστές της Λαϊκής Κυριαρχίας.


Η παράνομη κυβέρνηση, που δεν έχει πλέον καμιά πολιτική και ηθική νομιμοποίηση, στηριζόμενη από τους 156 παράνομους βουλευτές της,
παραβιάζει συστηματικά το ΣΥΝΤΑΓΜΑ μας και προβαίνει σε πράξεις «ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ», όπως έκανε με την υπογραφή και την ψήφιση του «μνημονίου», που επέβαλε την ξένη ΚΑΤΟΧΗ στην χώρα μας, και με την ψήφιση του αντισυνταγματικού νόμου για την παροχή δικαιώματος ψήφου στους λαθρο-«μετανάστες».


Για τους λόγους αυτούς και σύμφωνα με τις παραγράφους 2 και 4 του άρθρου 120 του Συντάγματος, που επιβάλουν στον κάθε έλληνα πολίτη την υποχρέωση να αντισταθεί με κάθε μέσο εναντίον των σφετεριστών της Λαϊκής Κυριαρχίας και να αγωνιστεί με κάθε τρόπο για την ανατροπή τους , αρνούμαι να αναγνωρίσω την παράνομη και προδοτική κατοχική κυβέρνηση και την πλειοψηφία της , υποβάλλοντας προς αυτούς «φορολογική δήλωση».


Η ενέργεια μου αυτή είναι καθαρά πολιτική πράξη στο πλαίσιο του Συντάγματος και αποτελεί άσκηση ατομικού δικαιώματος που πηγάζει από την Ευρωπαική Χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Μόλις ανατραπεί η κατοχική κυβέρνηση των σφετεριστών και αποκατασταθεί η δημοκρατική νομιμότητα , και η λαϊκή κυριαρχία, θα ανταποκριθώ πλήρως στις υποχρεώσεις μου προς το ελληνικό κράτος και την νόμιμη κυβέρνηση».

Με την άρνηση υποβολής «φορολογικής δήλωσης» κάνουμε μια ειρηνική επανάσταση κατά της Φαυλοκρατίας, της Κλεπτοκρατίας, και της Κομματοκρατίας . Λέγουμε αποφασιστικά ΟΧΙ στους Φαύλους, ΟΧΙ στους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΧΙ στους ΨΕΥΤΕΣ, ΟΧΙ στους ΚΛΕΦΤΕΣ, και ΟΧΙ στα ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ που κάθονται στον σβέρκο μας σαν τσιμπούρια και πλουτίζουν από τον κόπο, τον ιδρώτα και το αίμα μας. ΟΧΙ στην Ζήμενς και το Βατοπέδι. Φτάνει πιά!


Κάνουμε μια ειρηνική επανάσταση για την αποπομπή της κατοχικής κυβέρνησης των αχυρανθρώπων της Παγκοσμίου Διακυβερνήσεως

ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σπύρος Χατζάρας

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σπυρο κανε μια εκμπομπη για την μακεδονια,μας ξεχασες ρε παληκαρι!!!!με το μνημονιο κτλ δεν ακουγονται τα εθνικα θεματα,κανε μια εκμπομπη να χαλασει ο κοσμος!!!!!!να ταρακουνηθει!!!!!και αν σου ειναι ευκολο να κανεις μια εισαγωγη στον καπεταν μιχαλη του καζατσακη,να σε χει καλα η παναγια!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι.. ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120...

Αυτό θα το διαβεβαίωνε και ο ευτραφής Ιζνογκούν του ΠΑΣΟΚ.

Έάν είχε Πολιτικό Ήθος... (δεν είναι ο μόνος που δεν έχει...δείτε και την Αννούλα που προσπαθεί να βγεί από την μελανότερη φωτογραφία της μεταπολιτευτικής Ελλάδος ...).

Όσος για το άλλο το Ήθος, το Ανθρώπινο....στεγνώνει από την φωτιά των φιλοδοξιών, πριν κάψει τους πυρσούς στους οποίους χορεύει.

Για τους δωσίλογους όμως του 21 αι δεν υπάρχει καθηγητής στην Αυστρία να κλειδώσει την Αλήθεια.

Αυτή φορά , αυτός ο Λαός δεν θα έχει την πολυτέλεια του "δεν μου είπαν" , "δεν άκουσα".....

ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ. Συνεπώς ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

Άρα είναι απόλυτα υπεύθυνος για την Μοίρα του.

Μελετητής Δωσιλόγων διαμένων εν Βιέννη.

Και ένα γνωμικό της Φιλαδελφείας.

"ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΛΙΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΥΗΜΕΡΙΑ"

Θερμά αφιερωμένο στην Λαλίστατη , τότε, Πρόεδρο της Βουλής, και στον σιωπηλό ακροατή της , Πρόεδρο της "Δημοκρατίας".

Όπως επίσης και στην πανικόβλητη, πλέον, παρασιτική ψωροελίτ της χώρας αυτής.

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο καλημερα. Οποιος κανει οικογενειακη φορολογικη δηλωση θα πρεπει και οι δυο συζυγοι να υποβαλλουν την υπευθυνη δηλωση ?? Αν ναι τι γινεται στην περιπτωση που η συζυγος αρνειται..... ??

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΝΩ ΑΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΜΕ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ....ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ!
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΘΑΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΕΔΩ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ.
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Όργιο Αμερικανών πρακτόρων στην Φλώρινα
Δημοσίευση 10/05/2011 15:21 Ανανέωση 10/05/2011 17:51
του Κώστα Χαρδαβέλλα
Για πρώτη φορά αποκαλύπτονται μέσα από μυστικές αναφορές της ΚΥΠ (που φέρνει αποκλειστικά στη δημοσιότητα σήμερα το newsbomb.gr), το όργιο των Αμερικανών διπλωματών και πρακτόρων της CIA στην περιοχή της Φλώρινας, για την στήριξη μειονοτικών σλαβόφωνων κινημάτων στην ευαίσθητη περιοχή των συνόρων με τα Σκόπια.
Με προσωπική εντολή του Ανδρέα Παπανδρέου (στα τελευταία χρόνια της πρωθυπουργίας του), ο Κώστας Τσίμας αρχηγός της ΚΥΠ είχε θέσει υπό στενή παρακολούθηση το Αμερικανικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, καθώς είχαν ήδη παρατηρηθεί στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’90 τα εξής:
1) Τακτικές επαφές Αμερικανών διπλωματών και πρακτόρων με μειονοτικούς παράγοντες της Φλώρινας, που οργάνωναν σλαβόφωνο κίνημα χρηματοδοτούμενο από τα Σκόπια.
2) Μεταφορά χρημάτων από το Αμερικανικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης σε παράγοντες του λεγόμενου «Μακεδονικού Κινήματος» της Φλώρινας για ενίσχυση των ανθελληνικών στόχων τους.
3) Συναντήσεις κάτω από απόλυτη μυστικότητα στην ορεινή περιοχή της Φλώρινας ειδικών απεσταλμένων του Αμερικανικού Προξενείου της Θεσσαλονίκης με παράγοντες των Σκοπίων που εισέδυαν στον ελληνικό χώρο για οργάνωση «Μακεδονικού Κινήματος» στην Ελλάδα.
Ο Κώστας Τσίμας έχει συντάξει εξασέλιδη μυστική έκθεση που αναφέρει τις κινήσεις των Αμερικανών Πρακτόρων και των μειονοτικών της Φλώρινας και τους τρόπους με τους οποίους η ελληνική ΚΥΠ εμπόδιζε τις συναντήσεις αυτές.
Η υπεραπόρρητη αυτή έκθεση παραδόθηκε στον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος έδωσε αμέσως εντολές σε δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας στην περιοχή της Φλώρινας διακριτικά να παρακολουθούν κάθε κίνηση των Αμερικανών πρακτόρων, ενώ για το θέμα αυτό είχε μιλήσει με λεπτομέρειες ο Κώστας Τσίμας, πριν φύγει από τη ζωή, στον Κώστα Χαρδαβέλλα.

http://www.newsbomb.gr/ethnika/story/49986/orgio-amerikanwn-praktorwn-sthn-flwrina

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ - ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.

1.Έκδοση από την Ελληνική Κυβέρνηση Χρήματος για εσωτερική κατανάλωση ΜΟΝΟ ΙΣΟΤΙΜΙΑ π.χ. 2:1. Παράλληλη κυκλοφορία. Η ισοτιμία θα ακολουθεί την σχεση ΔΟΛΑΡΙΟΥ-ΕΥΡΩ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ ΓΕΡΑ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΑΝΤΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΝΟΤΟΣ).


2.Υψηλοί Δασμοί στις εισαγωγές , φοροελάφρυνση των Ελληνικών Επιχειρήσεων.

3.Άτοκα δάνεια από το Ελληνικό Δημόσιο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ.


Μείωση τιμολογίων ΔΕΗ ΟΤΕ ΕΥΔΑΠ.

3.Απαγόρευση εξαγωγής χρημάτων στο εξωτερικό. Υψηλής Φορολογία.

4.Διατίμηση στα πραγματικά είδη πρώτης Ανάγκης.

5.Μείωση της τιμής πετρελαίου με μοχλό τα Ελληνικά Πετρέλαια και άτυπη συμφωνία με τις Εταιρείες. Προόωθηση εξορύξεων.


ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΥΡΕΜΑ 60% ΚΑΙ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ.

ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ.Τότε το εκδοθέν χρήμα ακυρώνεται αυτόματα.

Μερική άρση των μέτρων , να δούμε πως πάει ο ασθενής, ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.


ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΑΣ (ΕΕ. ΚΤΛ....)


ΥΓ.
ΠΡΟΣ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΝΙΟ ΓΙΟΡΚ.

Πρίν ετοιμαστείτε να πάρετε τσάμπα και το βρακί της γριάς, να θυμάστε την Βενεζουέλα.

Είδες τι έγινε εκεί....Ποιες υπογραφές, ποιες κυβερνήσεις , και ποια χαρτιά....

Μπούκαρε ο άλλος μέσα και τέλος.Και αν δεν ήταν αυτός θα ήταν άλλος. Πάνε τα λεφτάκια...και μετά καθίσαν να διαπραγματευτούν (ρώτα τον Δαβίδ...δεν το έχει χωνέψει ακόμα). Η δες την εταιρείας Χαλκού στην Χιλή...

Αυτό να το λές παντού, όπου ακούς ότι υπάρχει μία γριά που θα της πάρουμε και το βρακί. Και κυρίως στα αφεντικά της νοικουρούλας , συναδέλφισσα του Κόκκαλη, που είναι καγκελάριος σήμερις.


Η Οργή και η Πείνα είναι τυφλές μπροστά σε Υπογραφές και Χαρτιά.

Ανώνυμος είπε...

Μην πέφτετε από τα μπαλκόνια μην κρεμιέστε την πυροβοληθείτε μόνοι σας μην παίρνετε χάπια,
Για να αυτοκτονήσετε.
Μην βάζετε τέλος στη ζωή σας σαν ηττημένος προδομένος χαμένος , απελπισμένος για οικονομικούς λόγους και χρέη .
Φερθείτε σαν ήρωες εκτελέστε πρώτα πολιτικούς και κλέφτες του δημοσίου χρήματος που σας έφεραν σε αυτή την κατάσταση και αυτοκτονείτε μετά .
Η ζωστείτε με πυρομαχικά και πηγαίνετε σε σπίτια , πολιτικά γραφεία υπουργών βουλευτών πολιτικών κλεφτών μέσα στη βουλή
Και ανατιναχθείτε μαζί με αυτούς , τότε θα προσφέρεται έργο στην Ελλάδα και θα πεθάνετε ηρωικά και όχι ατιμωτικά .

Ανώνυμος είπε...

Χαιρετίζουμε τον Αγωνιστή της Δημοκρατίας και περιμένουμε με μεγάλη αγωνία από τον Σύντροφο Σπύρο Χατζάρα να κάνει πράξη την προτροπή του και αφού στείλει την «Υπεύθυνη Δήλωση» με Εξώδικο, αντί για «φορολογική δήλωση», με την οποία να τους δηλώνει ότι δεν τους αναγνωρίζει ως νόμιμη κυβέρνηση, να βάλει την φωτοτυπία του επίσημου εξωδίκου στην Ιστοσελίδα του!!! Εύγε, πολύ ωραία και πρωτότυπη ιδέα… Μήπως θα έπρεπε να πάψουμε να πληρώνουμε και στον ΟΤΕ που ξεπουλήθηκε στους Διεθνείς Περιούσιους Τοκογλύφους και σε κάθε άλλη ΔΕΚΟ που ξεπουλήθηκε ή θα ξεπουληθεί σ’ αυτούς;!

170511

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία η ιδεα σου, ανάρτησε στην ιστοσελίδα σου αντίγραφο του εξώδικου - «ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» με την οποία τους εδήλωσες ότι δεν τους αναγνωρίζεις ως νόμιμη κυβέρνηση, γιατί εγω δεν έχω κανει ακόμη φορολογική δήλωση. Σε θεωρώ μπροστάρη!.....

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...