9/7/11

Αβάπτιστος ο Μέγας Ψεύτης

O Γοδεφρίγος (Τζέφρι) δεν βαπτίστηκε ποτέ.Πλαστογραφημένη παραμυθιστορία η «βάφτιση» του Ψυχάρη. ( Γιώργου Λακόπουλου)

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη


Αντιγράφω από το βιβλίο του Γιώργου Λακόπουλου «Του μιλάνε τα κύματα...
Ο Ανδρέας Παπανδρέου πριν μπει στην πολιτική », εκδόσεις Καστανιώτη, που πρωτοκυκλοφόρησε τον Ιούνη του 2008,σελίδες 124-125 :


«Δεν το είχε συζητήσει με κανέναν. Το 1959, που είχε μετακομίσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Γεώργιος Παπανδρέου φώναξε ένα πρωί τον ιερέα της ενορίας της Εκάλης και βαφτίστηκαν και τα τέσσερα ορθόδοξοι χριστιανοί. Ο Γιώργος, που μέχρι τότε τον φώναζαν Τζέφρι, πήρε και επισήμως το όνομα του παππού του, με ανάδοχο τον καθηγητη Γιώργο Λιανόπουλο - φίλο του Ανδρέα από την Αμερική και υφυπουργο του Καραμανλη στη Μεταπολίτευση.


Την Γκέηλ, όπως ήταν το αμερικανικό όνομα της Σοφίας, τη βάφτισε η γιαγιά και της έδωσε το δικό της όνομα. Νονος του Νίκου, ήταν ο Γιώργος Μαλάνος, καθηγητής Οικονομικων στην Τζώρτζια, φίλος κι αυτος του Ανδρέα Παπανδρέου από το Κολέγιο, πριν απο τον πόλεμο.
Τον ακολούθησε για ένα διάστημα στην Αθήνα, αλλά το 1963 επέστρεψε στην Αμερικη και λίγο αργότερα έχασε τη ζωη του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Τον μικρότερο, τον Ανδρέα, τον βάφτισε ο ίδιος ο Γεώργιος Παπανδρέου. Αυτή η τελετή κρατήθηκε σαν οικογενειακό μυστικο και από μια άποψη ήταν. Έγινε κυρίως για το χατίρι του Γέρου».


Στην αμέσως επόμενη σελίδα,την 126,αναφέρεται ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου και η Margaret Chant παντρεύτηκαν με θρησκευτικο,ορθόδοξο γάμο την 8η Ιανουαρίου του 1961 (ημέρα Κυριακη),στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Μάλιστα αναφέρεται και ο αριθμος του πιστοποιητικού γάμου, της Αρχιεπισκοπης Βορείου και Νοτίου Αμερικης,ως επίσης και το κείμενό του.Επίσης, στη σελίδα 60 αναφέρεται ότι στις 30 Αυγούστου 1951 είχανε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στη Νεβάδα των ΗΠΑ.




Το βιβλίο λοιπόν αναφέρει τις ακριβείς ημερομηνίες για τους γάμους, αλλά για τη βάπτιση μόνο το έτος . Ποτέ και πουθενά δεν έχει δημοσιευτεί η ακριβής
ημερομηνία της βάφτισης. Η Margaret, κόρη του Douglas Chant, ο οποίος ήταν μάρτυρας του Ιεχωβα, απορρίπτει με τον πιο έντονη τρόπο τη νηπιοβάπτιση, και έτσι άφησε τα παιδιά της αβάπτιστα.


Στο υποσυνείδητο της ελληνικής κοινής γνώμης , υπάρχει ότι η μητέρα είναι κατά της νηπιοβάπτισης και ότι πιθανώς να κατάφερε να εμποδίσει τη βάφτιση των παιδιών της, οπότε, αν ο Γ.Παπανδρέου ήταν βαπτισμένος,"θα διατυμπανίζανε" την ημερομηνία βάπτισης, προς αποφυγή επικίνδυνης πολιτικής ζημιάς.


Έτσι πρόκριναν τη διέξοδο της πλαστογραφίας. Όλοι οι "νονοί" είναι νεκροί και ήταν, αυτοι και οι δικοί τους, άνθρωποι εμπιστοσύνης και πολιτικής αρωγής.
Το βιβλίο «Του μιλάνε τα κύματα» πλαστογραφεί την πραγματικότητα και παριστάνει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι βαπτισμένος, ενω είναι αβάπτιστος
(γι' αυτό φταίνε οι πληροφοριοδότες, όχι αναγκαστικά ο συγγραφέας και ο εκδοτικός οίκος, που ίσως να εξαπατήθηκαν).

Δελτιο11. Οι Παπανδρέου, διέδιδαν μετά το 74, ότι η βάπτιση του Τζέφρι και της Γκέηλ, είχε γίνει στην Καλιφόρνια, μαζί με τον Γάμο. Μετά έλεγαν ότι, « τα παιδιά τα βάπτισε ο Σιάκωβος στην Νέα Υόρκη, λίγο πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα».Όταν αποκαλύφθηκε μετά από έρευνες στα αρχεία της Αρχιεπισκοπής ότι δεν υπάρχει κανένα πιστοποιητικό βάπτισης, η οικογένεια, κατέφυγε στην ψευδή αποκάλυψη του «οικογενειακού μυστικού», του 1959.
Επειδή στην ανατολική ορθόδοξο εκκλησία, οι γάμοι και οι βαπτίσεις καταγράφονται, η «οικογένεια» και ο ίδιος ο Τζέφρι, πρέπει να μας δώσουν την ημερομηνία της βάπτισης, και τον ιερό ναό στο βιβλίο του οποίου αυτή καταγράφηκε. Και επειδή επί 52 χρόνια δεν μπορούν, όχι πιστοποιητικό να βρουν αλλά ούτε μια «ηλεκτρονική φωτογραφία», του παππού με τα παιδιά, είναι απολύτως βέβαιο, ότι ο Μέγας Ψεύτης «πρωθυπουργός», δεν λέει την αλήθεια ούτε για το όνομα του.
Είναι Αβάπτιστος, και το «Γιώργος» είναι το κωδικό του Ψευδώνυμο, ως πράκτορας.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπαρμπά Σπύρο, διάβασε αυτό :
απόσπασμα από άρθρο του Χολέβα στο Αντίβαρο

Όχι άλλους Μαυροκορδάτους και Μαυρογιαλούρους

Κλασικό παράδειγμα οπαδού των εθνικών υποχωρήσεων και αρνητού της εθνικής μας αξιοπρέπειας είναι ο Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος, Φαναριώτης πού έδρασε κατά την περίοδο της Ελληνικής Επαναστάσεως. Στο αποκορύφωμα του Αγώνος και συγκεκριμένα το 1823 εξέδωσε ένα πολιτικό μανιφέστο υποταγής και ξενοδουλείας, το οποίο έλεγε ότι δεν πρέπει να έχει η νέα Ελλάς ανεξαρτησία γνώμης και διπλωματικών χειρισμών, αλλά να παραχωρήσει όλες αυτές τις αποφάσεις στην Αγγλία. Ο Μαυροκορδάτος ανήκε στη χορεία εκείνη των ηττημένων μυαλών που ουδέποτε πίστεψαν στις δυνάμεις του Ελληνισμού και προτιμούσαν πάντα την υποτέλεια και τη μετατροπή μας σε προτεκτοράτο. Έβλαψε ποικιλοτρόπως με τη στάση του. Δίχασε τους αγωνιζομένους Έλληνες οδηγώντας τους σε εμφύλιες συρράξεις κατά τη διάρκεια των μαχών. Έπαιξε ρόλο στην πρώτη φυλάκιση του Θ. Κολοκοτρώνη. Ίδρυσε το αγγλικό κόμμα αναγκάζοντας τους αντιπάλους του να ιδρύσουν το ρωσικό και το γαλλικό αντιστοίχως καθιστώντας τη μικρή Ελλάδα πλήρες προτεκτοράτο. Όταν ανέλαβε τη διακυβέρνηση ο έμπειρος Ιωάννης Καποδίστριας ο Αλ. Μαυροκορδάτος για να εξυπηρετήσει τα αγγλικά συμφέροντα παρακίνησε τον Μιαούλη να κάψει τον ελληνικό στόλο! Η εθελοδουλεία του και η πρόταξη του αγγλικού συμφέροντος πάνω από το ελληνικό τον κατέστησαν ολέθριο παράγοντα της πολιτικής ζωής στα πρώτα βήματα του κρατιδίου.
Κωνσταντίνος Χολέβας - Πολιτικός Επιστήμων
Κ.Χ. 2.7.2011
http://antibaro.gr/node/3200

Sorry για το άσχετο του θέματος αλλά στο 1821κλπ blog σου δεν επιτρέπονται τα ανώνυμα σχόλια.
Νικ

Ανώνυμος είπε...

ο ελλην δεν πληρωνει μονο τους λαθρο,επιδοτει και τις τουριστικες εκπτωσεις των αλλοδαπων τουριστων!

πληρωνουμε ΚΑΙ τα ανταγωνιστικα πακετα για να κανει διακοπες ο ξενος τζαμπα και να μετακυλιουν οι μαγκες τη διαφορα της εκπτωσης σε εμας τους ντοπιους!

παντου τα ιδα στην αγορα εργασιας στον τουρισμο ο ελλην πληρωνει για τους ξενους!


Θα πληρώσεις 140€ παραπάνω επειδή είσαι Έλληνας!


- Ήπειρος: Απίστευτος διάλογος ξενοδόχου με πελάτη
- Για το ίδιο δωμάτιο ένας Άγγλος πληρώνει 40€ και ένας Έλληνας 180€
- ''Για τους Έλληνες δεν υπάρχουν προσφορές! Εσείς πληρώνετε διαφορετικά''!
- Την ίδια ώρα πολλά ξενοδοχεία απειλούνται με λουκέτο και βάζουν πωλητήριο



http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=86011&catid=6

Ανώνυμος είπε...

Tα Τουρκικα serials γυριζονται με σκηνοθετη την πολιτικη ηγεσια της Τουρκιας μονο που τα γυρισματα δεν γινονται στα Κατεχομενα αλλα μεσα στην Αμερικανικη Πρεσβεια. Εντασσονται τοσο αυτα, οσο και η εσχατως “προαιρετικη” (αρχικα) εκμαθηση της Τουρκικης γλωσσας, και οι αυξανομενες φτηνες προσφορες για ταξιδι στην Τουρκια (το μονο πραγμα που η τιμη του πεφτει σημερα) σε μια γιγαντια επιχειρηση psy-op με αρχικο σκοπο την αμβλυνση των διαφορων – που κατ’αυτους ειναι μονο επιφανειακες – και με απωτερο στοχο την ενσωματωση μελλοντικα της Ελλαδας, οσο πιο ομαλα γινεται, πρωτα σε ενα συστημα συγκυριαρχιας και συναποφασεων σε μια σειρα ζητηματων, που οταν ερθει η καταλληλη στιγμη (δηλαδη μετα την εξοδο απο την Ευρωζωνη και την ΕΕ) θα μετατραπει σε πληρη προσαρτιση της χωρας σε μια διευρυμενη Τουρκικη “συνομοσπονδοια”, χωρις φυσικα ισοτητα αλλα με σαφεστατα διαχωρισμενους τους ρολους του υποτελους και του κυριαρχου. Ενα ειδος γκλομπαλιστικης ελευθερης ζωνης μειονοτητων υπο την “περιορισμενη” υποτιθεται κυριαρχια και προστασια της νεο-Οθωμανικης Τουρκιας. Εκει αποσκοπουν τοσο η στημενη κριση του σιχαμερου προδοτη Τζεφρι Παπαεβραιου – τον οποιο ανεβασαν με τις γνωστες μεθοδευσεις τα κεντρα αποφασεων για να προχωρησει αυτη την ατζεντα – οσο και η εισβολη απο λαθρομεταναστες που υφισταται η χωρα. Γιατι ετσι τοσο οι αντιστασεις λογω της εξαθλιωσης αλλα και οι εθνοφυλετικοι δεσμοι λογω της “πολυπολιτισμικοτητας” χαλαρωνουν, οποτε αυριο εφοσον θα εχουν ολα πουληθει και ενας λαος εξαθλιωμενος δεν θα εχει στα χερια του μεσα για να ανακαμψει, η Ευρωπη θα πει πως για να σωθει το Ευρω πρεπει να διωχει η Ελλαδα απο την ΕΕ και την Ευρωζωνη, οποτε τοτε θα εμφανιστει ξανα ο ΓΑΠ η καποιος αλλος στη θεση του, για να κανει το “πατριωτικο του καθηκον” προκειμενου να μην μεινει η χωρα ξεκρεμαστη, απομονομενη και απροστατευτη στο διεθνες γεωπολιτικο σκηνικο, και να προτεινει με καποιο νεο “μνημονιο” νεο περιορισμο της εθνικης κυριαρχιας μεσω μιας “συνομοσπονδοιας” με την Τουρκια που θα παρουσιαστει ως μονοδρομος. Σκοπος της στημενης κρισης και της πολιτικης του Μνημονιου και του Μεσοπροθεσμου ειναι η Ελλαδα να μην ξαναποκτησει ποτε εθνικη κυριαρχια και αυτοκυβερνησια, οχι φυσικα μονο σε επιπεδο “τεχνογνωσιας, αλλα συνολικα, και να παψει να εχει, περα απο εθνικη ομοψυχια και ομοιογενεια, ακομα και εθνικα συνορα.

ΥΓ: Πιθανοτατα, προκειμενου να παρουσιαστει ως “μονοδρομος” και να πειστουν και οι πλεον δυσπιστοι,να υπαρξει μια τοπικη κριση η ακομη και συρραξη, ετσι ωστε να βρεθουμε προ τετελεσμενων για χαρην της “σταθεροτητας” και της “ειρηνης” στην ευρυτερη περιοχη. Η Παγκοσμια Διακυβερνηση δεν θα ερθει ξαφνικα με ολα τα εθνη να απεμπολουν την εθνικη τους κυριαρχια, αλλα μεσω ηδη δημιουργημενων ζωνων επιρροης οι οποιες θα ειναι ευκολο να ενταχθουν σε ενα παγκοσμιο συστημα (πχ Μεση Ανατολη οπου μια τετοια θα προκυψει μεσω των προσφατων “επαναστασεων”, της Βορειο Αμερικανικης Ενωσης που ειναι στα σκαρια, της πιο περιορισμενης και συγκεντρωτικης ΕΕ η οποια θα απαλλαχθει απο “φυγοκεντρες” δυναμεις τυπου Ελλαδας. Για αυτο το τελευταιο αξιζει να διαβασετε το παρακατω αρθρο του Spiegel που κανει λογο για λιγοτερο δημοκρατικη αλλα συναμα και πιο σφιχτη και συγκεντρωτικη ΕΕ προκειμενου να αντιμετωπιση τις προκλησεις. Και οπως γνωριζουμε το Spiegel εχει αναλαβει το ρολο του spindoctor οσον αφορα τις μελλοντικες εξελιξεις στην Ευρωπαικη Ενωση: http://www.spiegel.de/international/europe/0,1518,773071,00.html)

Ανώνυμος είπε...

Καί μή χειρότερα !

Εάν είναι πράγματι αβάπτιστος θα πρέπει τα πολιτικά κόμματα καί ειδικώς εκείνα πού είτε έτσι είτε αλλιώς κάτι λένε καί περί Θεού ( ΛΑΟΣ ), να τον καλέσουν δημοσίως στήν Βουλή καί να ζητήσουν δημοσίευση του πιστοποιητικού βαπτίσεως πού οπωσδήποτε πρέπει σάν βαπτισμένος Ορθόδοξος νά έχει.

Ή , να πληροφορήσει την Βουλή τών Ελλήνων σε ποιά Εκκλησία βαπτίστηκε καί εκεί να αναζητηθεί η σχετική καταχώριση βάπτισης!

Τό λέμε αυτό γιατί εάν είναι ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ σύμφωνα με το ισχύον Σύνταγμα είτε τωρινό είτε αναδρομικό μπορεί να καταστεί ΕΚΠΤΩΤΟΣ του Πρωθυπουργικού αξιώματος ώς μή Χριστιανός Ορθόδοξος στήν ηγεσία τής χώρας !

Τό θέμα είναι Συνταγματικώς σοβαρότατο καί κάποιοι πρέπει να το ανακινήσουν μιά καί όσα έκανε αυτός γιά την Ελλάδα μόνο ένας ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ καί χωρίς τήν χάρη και τον φωτισμό τού Αγίου Πνεύματος μπορούσε να κάνει...

Αμαρτωλοί είμαστε όλοι αλλά όχι καί αβάπτιστοι Κυβερνήτες σε Ορθόδοξη χώρα !

Αριστείδης

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστό το συμπέρασμα.
μας κυβερνούν αβάπτιστοι και ακατονόμαστοι.Όξω

Ανώνυμος είπε...

¨Οχι μόνο είναι ο ίδιος αβάπτιστος αλλά και όλο του το σόι.
Τα αδέρφια του και αυτός είναι δηλωμένα στο Αμερικάνικο κολέγιο σαν διαμαρτυρόμενοι.
Η αδελφή του η ψευτοσοφία που είναι δηλωμένη στο ληξιαρχείο της Μινεσότα σαν Γκαίηλ δεν το κρύβει ότι είναι Ιεχωβάς και ότι έκανε Ιεχωβά και τον μικρό της γυιό.
Είναι οικογενειακή τους παράδοση το Ιεχωβιλίκι όπως και η προδοσία.

http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse.dll?db=MNBirth&rank=1&new=1&so=3&MSAV=0&msT=1&gss=ms_r_db&gsfn=jeffrey&gsln=papandreou&uidh=000

Ανώνυμος είπε...

(TO 1980 Ή 1981 Ή 1979,ΚΑΙ
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 1981)
O ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ,ΕΥΑΝΘΙΑ ΖΗΣΙΜΙΔΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ.

ΑΥΤΗ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ
ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 1988.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ Η ΜΗ
ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ.

Πώς και σου διέφυγε
αγαπητέ Σπύρο Χατζάρα ;;;;

Ανώνυμος είπε...

O Τζέφρι είπε στην τότε σύζυγό
του Ευανθία Ζησιμίδου ότι είναι άθεος(αυτο συνέβη πριν τις εκλογες του 1981,το 1981 ή 1980 ή 1979).

Το αναφέρει η πρώην του στο βιβλίο της "Η Εύα Γεωργίου Παπανδρέου
αποκαλύπτει",που το έγραψε μαζι με τον Δήμο Μάρκο Μπότσαρη,που εκδόθηκε το 1988 (το 1987 πήρανε διαζύγιο,το
1989 παντρεύτηκε την Άντα).

Ανώνυμος είπε...

O Τζέφρι είπε στην τότε σύζυγό
του Ευανθία Ζησιμίδου ότι είναι άθεος(αυτο συνέβη πριν τις εκλογες του 1981,το 1981 ή 1980 ή 1979).

Το αναφέρει η πρώην του στο βιβλίο της "Η Εύα Γεωργίου Παπανδρέου
αποκαλύπτει",που το έγραψε μαζι με τον Δήμο Μάρκο Μπότσαρη,που εκδόθηκε το 1988 (το 1987 πήρανε διαζύγιο,το
1989 παντρεύτηκε την Άντα).

Ανώνυμος είπε...

Στο αμερικανικό πιστοποιητικό
γέννησής του ο Γιώργος Α. Παπανδρέου
είναι γραμμένος :

George Jeffrey Papandreou.
(πρώτο όνομα George,
μεσαίο όνομα Jeffrey)

και η αδερφή του :

Gayle Sofia Papandreou.
(πρώτο όνομα Gayle,
μεσαίο όνομα Sofia).

Αυτα βρίσκονται απο το Διαδίκτυο.
Ψάχνεις "Minnesota Birth Index"...

Τα άλλα δύο αδέφια γεννήθηκαν
στην Καλιφόρνια.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ press-gr.blogspot.com
ΕΣΤΕΙΛΑ ("ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ"...)
ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ,ΩΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,
ΤΟ ΕΞΗΣ :

Όχι στον ρωμαίικο σκοταδισμο,μεσαιωνισμο

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη
Όλες οι απόψεις που ακολουθουν είναι προσωπικες δικες μου.
Αντιγράφω από το βιβλίο του Γιώργου Λακόπουλου (όταν έγραψε το βιβλίο,και όταν εκδόθηκε ήταν αρχισυντάκτης του πολιτικου ρεπορταζ της εφημερίδας "ΤΟ ΒΗΜΑ",
με προϊστάμενο τον γνωστο Σταύρο Ψυχάρη) «Του μιλάνε τα κύματα...
Ο Ανδρέας Παπανδρέου πριν μπει στην πολιτική », εκδόσεις Καστανιώτη, που πρωτοκυκλοφόρησε τον Ιούνη του 2008,σελίδες 124-125 :
«Δεν το είχε συζητήσει με κανέναν. Το 1959, που είχε μετακομίσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Γεώργιος Παπανδρέου φώναξε ένα πρωί τον ιερέα της ενορίας της Εκάλης και βαφτίστηκαν και τα τέσσερα ορθόδοξοι χριστιανοί. Ο Γιώργος, που μέχρι τότε τον φώναζαν Τζέφρι, πήρε και επισήμως το όνομα του παππού του, με ανάδοχο τον καθηγητη Γιώργο Λιανόπουλο - φίλο του Ανδρέα από την Αμερική και υφυπουργο του Καραμανλη στη Μεταπολίτευση.
Την Γκέηλ, όπως ήταν το αμερικανικό όνομα της Σοφίας, τη βάφτισε η γιαγιά και της έδωσε το δικό της όνομα. Νονος του Νίκου, ήταν ο Γιώργος Μαλάνος, καθηγητής Οικονομικων στην Τζώρτζια, φίλος κι αυτος του Ανδρέα Παπανδρέου από το Κολέγιο, πριν απο τον πόλεμο.
Τον ακολούθησε για ένα διάστημα στην Αθήνα, αλλά το 1963 επέστρεψε στην Αμερικη και λίγο αργότερα έχασε τη ζωη του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Τον μικρότερο, τον Ανδρέα, τον βάφτισε ο ίδιος ο Γεώργιος Παπανδρέου. Αυτή η τελετή κρατήθηκε σαν οικογενειακό μυστικο και από μια άποψη ήταν. Έγινε κυρίως για το χατίρι του Γέρου».
Στην αμέσως επόμενη σελίδα,την 126,αναφέρεται ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου και η Margaret Chant παντρεύτηκαν με θρησκευτικο,
ορθόδοξο γάμο την 8η Ιανουαρίου του 1961 (ημέρα Κυριακη),στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Μάλιστα αναφέρεται και ο αριθμος του πιστοποιητικού γάμου, της Αρχιεπισκοπης Βορείου και Νοτίου Αμερικης,ως επίσης και το κείμενό του.Επίσης, στη σελίδα 60 αναφέρεται ότι στις 30 Αυγούστου 1951 είχανε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στη Νεβάδα των ΗΠΑ.Να πω επίσης ότι ο Γιώργος Α. Παπανδρέου στο αμερικανικο πιστοποιητικο γέννησής του είναι γραμμένος George Jeffrey Papandreou και η αδερφη του είναι γραμμένη Gayle Sofia Papandreou,πράγμα προσβάσιμο μέσω του Διαδικτύου.
Το βιβλίο λοιπόν αναφέρει τις ακριβείς ημερομηνίες για τους γάμους των γονέων του Γιώργου Α. Παπανδρέου, αλλά για τη βάπτισή του μόνο το έτος . Ποτέ και πουθενά δεν έχει δημοσιευτεί η ακριβής ημερομηνία της βάφτισης. Η Margaret, κόρη του Douglas Chant, ο οποίος ήταν μάρτυρας του Ιεχωβα, απορρίπτει με τον πιο έντονη τρόπο τη νηπιοβάπτιση, και έτσι άφησε τα παιδιά της αβάπτιστα.
Στο υποσυνείδητο της ελληνικής κοινής γνώμης , υπάρχει ότι η μητέρα είναι κατά της νηπιοβάπτισης και ότι πιθανώς να κατάφερε να εμποδίσει τη βάφτιση των παιδιών της, οπότε, αν ο Γ.Παπανδρέου ήταν βαπτισμένος,"θα διατυμπανίζανε" την ημερομηνία βάπτισης, προς αποφυγή επικίνδυνης πολιτικής ζημιάς.
Έτσι πρόκριναν τη διέξοδο της πλαστογραφίας,οι ψεύτικοι φίλοι του Γιώργου Παπανδρέου (με επικεφαλης τον Σταύρο Ψυχάρη),εν αγνοία του ίδιου του Γιώργου Παπανδρέου και για να τον έχουν στο χέρι.Και δεν οφείλει λοιπον ο Γιώργος Α.Παπανδρέου να διαψεύσει το βιβλίο,διότι αυτο δεν λέει ότι ο ίδιος είπε ότι το 1959,ένα πρωι,βαφτίστηκε ορθόδοξος χριστιανος. Όλοι οι "νονοί" είναι νεκροί και ήταν, και οι δικοί τους είναι, ευγενικοι άνθρωποι και δεν θα λέγανε ποτέ,ιδίως δημόσια : "γιατί γράφετε αναληθως ότι ήταν νονος του".
Το βιβλίο «Του μιλάνε τα κύματα» πλαστογραφεί την πραγματικότητα και παριστάνει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι βαπτισμένος, ενω είναι αβάπτιστος (γι' αυτό φταίνε οι ψευδοπληροφοριοδότες).
Όπως,ιδεολογικα, χαίρομαι ότι ο Γιώργος Α.Παπανδρέου είπε στην τότε γυναίκα του ότι
είναι άθεος,βλέπε και το σχετικο ηλ.δημοσίευμά μου :
http://press-gr.blogspot.com/2011/07/blogpost_9942.html
με ακριβως τον ίδιο τρόπο χαίρομαι που είναι αβάφτιστος.
Όχι στον ρωμαίικο σκοταδισμο και μεσαιωνισμο !!!!

Ανώνυμος είπε...

Σαν νομικό εργαλείο μπορεί να έχει κάποια χρησιμότητα η αποκάλυψη για να απαλλαχθούμε από αυτό τον εγκληματία.

Αλλά σχεδόν κανένα ψηφοφόρο του πασοκ δεν πρόκειται να επηρεάσει η πληροφορία. Άλλωστε στις επόμενες εκλογές ψηφοφόροι του θα είναι οι πακιστανοί, οι αφγανοί, οι σομαλοί και όλα τα τριτοκοσμικά σκουπίδια που η μυστική κυβέρνηση μας κουβάλησε εδώ.

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι