19/7/11

Τον σκότωσαν για παραδειγματισμό και για να επιβάλλουν την Ομερτά

Νεκρός μεσα στο σπίτι του, βρέθηκε ο δημοσιογράφος Sean Hoare, που αποκάλυψε το σκάνδαλο των τηλεφψνικών παρακολουθήσεων της News of the World

Ο δημοσιογράφος Σον Χορ (Sean Hoare), που έκανε το καθήκον του, και αποκάλυψε στους New York Times και αργότερα στο BBC,ότι οι τηλεφωνικές υποκλοπές ως πηγή ρεπορτάζ, χρησιμοποιήθηκαν ευρύτατα στην εφημερίδα ταμπλόιντ του , News of the World, κατά την περίοδο που διευθυντής ήταν, ο Αντι Κούλσον (Andy Coulson), ο οποίος ενθάρρυνε αυτή την πρακτική, βρέθηκε χθες νεκρός στο σπίτι του.
Οι αποκαλύψεις του Sean Hoare, έβγαλαν στo φόρo, τη βαθιά σήψης του πολιτικού συστήματος στην Αγγλία Ο Andy Coulson, ο οποίος κρατείται, ήταν σύμβουλος επικοινωνίας του νυν πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον.
Η αστυνομία, του Χερτφορσάιρ που ανακοίνωσε το θάνατο του ,αναφέρε σε ανακοίνωση της ότι ο Σον Χορ, βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί στο σπίτι του στο Γουότφορντ στο βόρειο τμήμα του Λονδίνου, και ότι ενώ «δεν είναι γνωστά τα αίτια του θανάτου» «οι συνθήκες του θανάτου του δεν παρουσιάζουν κάτι το ύποπτο». Η «εγγυρη» Guardian, προσέφερε την «εξήγηση» του μυστηρίου γράφοντας ότι ήταν αλκοολικός και τοξικομανής.
Φυσικά το ευκολότερο πράγμα, είναι να σκοτώσεις έναν αλκοολικό και τοξικομανή, και να αποδοθεί ο θάνατος του «στα πάθη που τον βασάνιζαν».
Οι καταγγελίες του «αλκοολικού και τοξικομανή» Σον Χορ είχαν διαβιβαστεί το 2009, στην Scotland Yard που ανακοίνωσε ότι ο ( αναξιόπιστος) δημοσιογράφος δεν είχε προσκομίσει αποδείξεις των κατηγοριών του.
Ο αρχηγός της Σκότλαντ Γιαρντ σερ Πολ Στίβενσον, παραιτήθηκε πάντως την Κυριακή, και χθες, παραιτήθηκε ο υπαρχηγός , Τζον Γέιτς, επειδή έθαψε την έρευνα για τις τηλεφωνικές υποκλοπές της News of the World, που είχε καταγγείλει ο Σον Χορ.
Ο θάνατος του Σον Χόρ, θυμίζει έντονα τον θάνατο- αυτοκτονία- τιμωρία τον Ιούλιο του 2003, του εμπειρογνώμονα του βρετανικού υπουργείου άμυνας, Ντέιβιντ Κέλι, ο οποίος σε συνέντευξή του, στον δημοσιογράφο του BBC Andrew Gilligan, είχε αποκαλύψει ότι τα στοιχεία της έκθεσης που είχε παρουσιάσει o Τόνι Μπλερ, για το εξοπλιστικό πρόγραμμα του Ιράκ, ήταν ανάληθή και «κατασκευασμένα». Και πάλι τότε, το «σύστημα», μετά από έρευνα έξι εβδομάδων και την εξέταση 74 μαρτύρων, κατέληξε στο ότι ο θάνατος του Κέλι, δεν ήταν ύποπτος.
Για το πώς λειτουργεί το «σύστημα», μίλησε ο αναλυτής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας , του Γιορκσάιρ , Tony Farrell, που μετά από την ανάλυση των δεδομένων, και προσωπική έρευνα για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Νέα Υόρκη, στις 9 /11/2001, και στο Λονδίνο και το 7/7/2005, κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι επρόκειτο για επιθέσεις που οργανώθηκαν, « από μέσα», και στην έκθεση που υπέβαλε το 2010, έγραψε ότι, «η κυρίαρχη τρομοκρατική απειλή για τον λαό του Ηνωμένου Βασιλείου προέρχεται στην πραγματικότητα από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασίλειου». Ο Φάρελ απολύθηκε αμέσως.
Ο θάνατος του Σον Χορ, δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Στις 25 Ιουνίου, βρέθηκε νεκρός σε μια φορητή τουαλέτα στο Glastonbury Festival, ο φίλος του και πολιτικός σύμβουλος, του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον Christopher Shale ,τον θάνατο του οποίου πολλοί θεωρούν, πολιτική δολοφονία που έγινε για να σταματήσει η κριτική των «ορθοδόξων» του Συντηρητικού Κόμματος , κατά της πολιτικής που ακολουθεί ο Κάμερον.
Ένας ακόμα ύποπτος και περίεργος θάνατος, ήταν το πράκτορα του ΜΙ6 ,Gareth Williams, που βρέθηκε το 2010, στην μπανιέρα του σπιτιού του, μερικές εκατοντάδες μέτρα από τα κεντρικά γραφεία MI6 στο Vauxhall, τυλιγμένος σε έναν σάκο. Η αστυνομία διαπίστωσε, ότι ήταν «τραβεστί», επειδή βρήκε γυναικεία ρούχα στο νούμερο του, μέσα στο διαμέρισμα, και κατέληξε στο ότι τον δολοφόνησε,
ο άγνωστος ερωτικός του σύντροφος. Ωστόσο, ο υπηρεσιακός του φακέλος στο ΜΙ6, δεν ανέφερε τίποτα σχετικό, και όλοι οι γνωστοί και φίλοι του, κατέθεσαν, ότι ο Γουίλιαμς, δεν ήταν «τραβεστί».
Το «σενάριο» του ομοφυλόφιλου πράκτορα, έσπευσε να καλύψει
η «λαική», SUN.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τζερονιμο,

επισκοπος-προεδρος του Ελλαδικου Χριστιανοκομμουνιστικου Κομματος

Συμπροσευχές με Λατίνους καρδινάλιους στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καματερού

http://orthodox-watch.blogspot.com/2011/07/blog-post_19.htm

Ανώνυμος είπε...

Geroulan yousoyfak pasa


Λεφτά υπάρχουν,
για τον πολιτισμικο εκτουρκισμο του ελλαδικου χωρου...

Έλληνα φορολογούμενε, μπορεί να σου περικόψανε τον ήδη «πενιχρό» μισθό και τη σύνταξη, αλλά τουλάχιστον μπορείς να νιώθεις υπερήφανος, ότι πήγανε για καλό σκοπό… Για την αναστήλωση τζαμιών, οθωμανικών λουτρών και μνημείων!
Απίστευτο; Kι όμως πραγματικό!!! Μετά την κυρία Διαμαντοπούλου, που βρήκε από το πουθενά χρήματα για 250 νέες προσλήψεις ιεροδιδιδασκάλων για να διδάξουν το κοράνι στη Θράκη...
έρχεται και ο «γνωστός και μη εξαιρετέος κολλητός» του πρωθυπουργού, κ. Παύλος Γερουλάνος, να κάνει τη διαφορά!
Ξέρετε, λοιπόν, πόσα λεφτά δίνουμε για αναστηλώσεις τζαμιών και λοιπών οθωμανικών μνημείων; Μόνο 5.500.000 ευρώ!!!
Τώρα πως «λεφτά υπάρχουν» σε αυτή τη χώρα μόνο για τη διδασκαλία του κορανίου και για συντηρήσεις τζαμιών, παραμένει ένα μυστήριο! Εκτός αν ζούμε σε άλλη χώρα και δεν το έχουμε καταλάβει… Γι’ αυτό φαίνεται ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης της Τουρκίας, κ. Κιλιτσντάρογλου, έπλεξε χθες το εγκώμιο του κ. Παπανδρέου, για το πόσο «φανταστικός» πρωθυπουργός είναι! Μήπως να μετονομαστείτε, τουλάχιστον, κ. Παπανδρέου, σε «πρωθυπουργός Τουρκίας», να μην μπερδευόμαστε και εμείς;
Όσο για τον υπουργό Πολιτισμού, απάντησε ο άνθρωπος ότι αυτά τα έργα εντάσσονται στο πλαίσιο «Οθωμανική Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα» του Γ’ ΚΠΣ και του ΕΣΠΑ.
Ποια «Οθωμανική Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα», κ. Γερουλάνε; Μήπως έχετε μπερδευτεί; Στην Αθήνα ζείτε, όχι στην Αλικαρνασσό! Την αναστήλωση κάποιου ελληνικού μουσείου, που τα περισσότερα σήμερα βρίσκονται σε αποκαρδιωτική κατάσταση, δεν σκεφτήκατε να την εντάξετε σε αυτό το πλαίσιο;
«Λεφτά υπάρχουν», κ. Γερουλάνε μόνο για το «οικογενειακό» σας Μουσείο Μπενάκη και για…τα τζαμιά;;;
prionokordela.gr

Ανώνυμος είπε...

Tony Farrell served as a high-level intelligent analyst from 1998 to July 2010 in the South Yorkshire Police in Britain and not MI5