22/9/11

Οι φεσαδόροι εργοδότες της Αυγής και του Ριζοσπάστη κατέλαβαν την ΕΣΗΕΑ

Προεδρείο Αλ Τσίπρα -Αλ Παπαρήγα με κουκούλα στο Ταμείο


Στις 21 Σεπτεμβρίου 2011, 4 μήνες μετά τις εκλογές, 8 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ συγκροτήθηκαν σε Σώμα ως εξής: Πρόεδρος:Δημήτρης Τρίμης ,Α’ Αντιπρόεδρος: Νανά Νταουντάκη ,Β’Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Ράμμος ,Γεν. Γραμματέας: Μαρία Αντωνιάδου ,Ταμίας:Γιάννης Αγγέλης

Τίτλοι τέλους στην ΕΣΗΕΑ ρεπορτάζ  http://www.styx.gr/  

Διχοτόμησαν τον κλάδο αλλά και το συμβούλιο στη μέση

Μετά τον διαμελισμό της ΕΣΗΕΑ, έκοψαν και το ΔΣ στη μέση, σχημάτισαν παράνομα προεδρείο κι έκαναν το πρωτοφανές: Τώρα πια η ΕΣΗΕΑ, δεν έχει ΔΣ αλλά μόνο προεδρείο. Σ΄αυτό το ΔΣ, δεν υπάρχουν απλά μέλη. Μόνον οι πέντε…
Πρόκειται στην ουσία για μια στημένη από καιρό συγκυβέρνηση, Τρίμη-Ράμμου με βούλα Σόμπολου, (λέγε με Μαρία Αντωνιάδου, για να υπάρχει κι η ευλογία του μακαριστού Χριστόδουλου). Μαζί τους αντιπρόεδρος, για λόγους αρχαιότητας η Νανά, και όλα τα λεφτά της ΕΣΗΕΑ σε χέρια των FinacialCrimes και της κατάληψης.


Η διαδικασία-μαϊμού για τις καρέκλες έκανε κουρελόχαρτο το καταστατικό αφού μόνοι τους προσκάλεσαν αλλήλους και αλληλοσταυρώθηκαν.


Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, που είχε επισημάνει εγκαίρως όλη αυτή την παρωδία (δες και στυξ: ΕΣΗΕΑ - ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΘΥΜΟΙ (ΚΕΔ http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=3618 )


Ακόμα και την τελευταία στιγμή δεν παρέλειψε να κάνει έκκληση για ενότητα και τήρηση της νομιμότητας. Είχε προϋπάρξει όμως η συμφωνία συγκυβέρνησης, με την επίσκεψη Μουλόπουλου, Τρίμη στο γραφείο του Σόμπολου.


Η επιμονή Ράμμου για δήθεν «αναλογικό προεδρείο» με πρόεδρο Τρίμη ολοκληρώθηκε. Ήθελαν οι ίδιοι, αυθεντική συνεργασία με τη «δεξιά» και τον «εργοδοτικό συνδικαλισμό», που ως τώρα κατηγορούσαν.


Απόδειξη για τις προσυμφωνημένες υποψηφιότητες, είναι ότι όλους τους πρότεινε ο Α. Νταβανέλλος, ο οποίος εντός των ημερών αποχωρεί επιστρέφοντας στο κόμμα του.


Στην συνεδρίαση πήραν μέρος οκτώ μέλη. Δεν νομιμοποίησαν την κάλπη-μαϊμού οι εκπρόσωποι δύο παρατάξεων.


Νωρίτερα, από την γραμματεία της ΚΕΔ, είχε κατατεθεί η ακόλουθη δήλωση:


Μόνον όλοι μαζί


Με κινήσεις διαμελισμού της ΕΣΗΕΑ, δεν αντιμετωπίζεται το αδιέξοδο στο οποίο έχουν οδηγηθεί με πράξεις αλλά και πρωτοφανή σφάλματα, πρόσωπα αλλά και εκπρόσωποι κάποιων συνδικαλιστών παρατάξεων στην ΄Ενωση.


Συνεχίζουν δυστυχώς και μέσα στην καταιγίδα της κρίσης, με πρακτικές καταδικασμένες από το σώμα , χωρίς να καταλαβαίνουν ότι τους έχουν ξεπεράσει οι εξελίξεις.


Από την επομένη των εκλογών, επαναλάβαμε συγκεκριμένη πρόταση πολιτικής συμφωνίας στην οποία επιμέναμε από το προηγούμενο ΔΣ , ώστε με την συμμετοχή και ευθύνη όλων, να υπάρξει οικουμενική λύση για την συγκρότηση σε σώμα του ΔΣ και τη εκλογή προεδρείου.


Θεωρούμε ότι μόνο με τον τρόπο αυτό υπηρετείται η ενότητα,που έχει ανάγκη ο κλάδος και με συγκεκριμένη στρατηγική για την διαμόρφωση της οποίας έχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας.


Η επιμονή των απογόνων του Λουδοβίκου της ΕΣΗΕΑ , με την συμφωνία και απεγνωσμένη υποστήριξη και άλλης παράταξης, για διορισμό του προεπιλεγμένου προσώπου ως προέδρου , μέσα από ένα δήθεν αναλογικό σύστημα, είχε μια πρόθυμη πλειοψηφία, που μετά από 4 μήνες επιτέλους δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο.


Το ξαφνικό….ενδιαφέρον τώρα, για δήθεν νόμιμες διαδικασίες, είναι προφανώς, για να παραβιασθούν τα πάντα.


Νομίζουν ότι βρήκαν άλλοθι.


Το αρχικό σχέδιο τους με κατάληψη της ΕΣΗΕΑ προωθούν


Και αυτά που έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους να κάνουν.


Είναι ακριβώς το μοντέλο της ……συνεδρίασης της παρέας με τις τυφλές απεργίες , που τώρα επαναλαμβάνεται.


Εμείς δεν υιοθέτουμε πρακτικές βίας , διχασμού και πλατείας.


Δεν οδηγούν σε λύση. Ούτε αντιμετωπίζονται με τέτοιες πρακτικές τα προβλήματα. Αντίθετα επιτείνουν τα αδιέξοδα.


Επαναλαμβάνουμε ότι μόνο με πολιτική συμφωνία στρατηγική και υπεύθυνη στάση, θα μπορούσε να αντιμετωπισθεί η κρίση.


Χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς.


Και μόνο αν είναι όλοι οι συνάδελφοι μαζί.

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΛΙΝΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ....

Ανώνυμος είπε...

1)
Αναφέρομαι στο άρθρο : Η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή. Θα αντισταθούμε μέχρι τέλους
………………………………………………………………….

« Μια επιβεβλημένη απάντηση προς τον αρθρογράφο ».

Φωτογραφία στο διαδίκτυο True Professionals :

http://images.sodahead.com/polls/000157301/polls_True_Professionals_2229_180420_answer_1_xlarge.gif

From HEIL GAP ( or mind the GAP )
Με συγχωρείτε πάρα πολύ κύριε αρθρογράφε μου , αλλά κάνετε ένα τραγικό λάθος , ηθελημένο η όχι ( μάλλον εσείς το γνωρίζεται καλλίτερα ) , καθώς στο παραπάνω κείμενο σας αναφέρετε ότι :

« Η δοσίλογη κυβέρνηση έχει στόχο να γίνουν οι Έλληνες σερβιτόροι, καμαριέρες και σεκιουριτάδες για τις επιχειρήσεις των κλεπταποδόχων Ευρωπαίων και Αμερικάνων, φίλων, επενδυτών, κερδοσκόπων κτλ »

Διότι θεωρώ ότι ΤΩΡΑ ΠΙΑ , κάτι τέτοια λόγια , θυμίζουν σε όλους μας τις ανόητες ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ δικαιολογίες , όλων εκείνων των κόμματων , που εξαπάτησαν την εργατική τάξη της Ελλάδας . ( την άνεργη πλέον ) , δια της ΜΗ εγκαίρου αντιδράσεως τους ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ που μας κυβερνά .

Τώρα εάν εσείς , όπως εξάλλου αποδεικνύουν τα γραφόμενα σας , δεν γνωρίζετε την ελληνική εργασιακή πραγματικότητας και εντούτοις προσπαθείτε να μας πείσετε για κάτι που αγνοείτε ( ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΗΡΩΣ ) . διαβάστε επιτέλους και λίγες αλήθειες οι οποίες αφορούν την προσφορά εργασίας στην χώρα μας , ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ Η ΕΡΓΑΣΙΑ

( Εκτός εάν δουλεύετε υπέρ των γνωστών αποκομμάτων της «ΠΡΩΗΝ» ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , Οπότε αγνοείτε «ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ» την «φρικτή» Ελληνική εργασιακή πραγματικότητα )
ΤΟΤΕ λοιπόν , μόνο οι φίλοι αναγνώστες ας διαβάσουν ΕΔΩ :

Παντού εργάζονται αλλοδαποί, ενώ απολύονται Έλληνες

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/09/blog-post_6164.html

Και κάτι άλλο κύριε μου , όταν διαβάζετε μόνο αποσπάσματα από το δοκίμιο “Ο Άνθρωπος Κάτω από το Σοσιαλισμό”, καλόν θα ήταν να πάτε και λίγο παρακάτω όπου γράφει « Κι όταν ο Σοσιαλισμός θα λύσει το πρόβλημα της φτώχειας και η Επιστήμη το πρόβλημα της ασθένειας, οι αισθηματίες θα εξαφανιστούν» .

ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ .

Και σας ρωτώ ; « ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ;»
« Τόση ελευθερία » ο HEIL GAP ( or mind the GAP ) δεν θα την άντεχε ποτέ
, χα, χα, χα .

Διότι, κύριε αρθρογράφε μου , αυτά τα παραμυθάκια σας , καλό θα ήταν να τα αφήνατε αφήστε τα δια τους σύγχρονους Έλληνες παραφραστές του :
Avanti o popolo, alla riscossa,
Bandiera rossa, Bandiera rossa.
Bandiera rossa trionferà.

Ανώνυμος είπε...

2)
Αυτοί ως φαίνεται μάλλον θα μυρίστηκαν εκλογές και έτσι λοιπόν τώρα , ξανανοίγουν τις αγκαλιές τους συγχρόνως δε ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ , ώστε να ξαναμαζέψουν την Ελληνική άνεργη ΠΛΕΟΝ εργατική τάξη .

Οι αγανακτώντας σήμερα «αντιρατσιστες» , τα αριστερά εξαπτέρυγα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ , που έχουν εξασφαλίσει από μια θέση εργασίας για όλους ανεξαιρέτως τους εισαγομένους και ΝΥΝ εργαζομένους ΛΑΘΡΟ , μαζί με την δεύτερη θέση τους στο ΠΑκιστανοαλβανικο-ΜΕτωπο .

Φυσικά ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ δια « ΝΥΝ εργαζόμενους στις ΠΡΩΗΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ».

Εσείς που στο δαίμονα τις είδατε τις θέσεις εργασίας : σερβιτόρων , καμαριέρων και σεκιουριτάδων κλπ ;
Πάτε να μας τρελάνετε τελικά ;

Έτσι λοιπόν μετά την προδοσία του «μνημονίου ένα» , το οποίο για να λεμε την ΑΛΗΘΕΙΑ , αυτό επιβλήθηκε εις στον ελληνικό λαό , από μια ύπουλη συνεργασία όλων με την προδοτική κυβέρνηση του ΓΑΠα.

Και τούτο , διότι αντί να γίνουν από την αρχή , δυναμικές και πολυήμερες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας , εντούτοις ακόμη και στην μεγαλειώδη εκείνη συγκέντρωση της 5ης Μαΐου 2010 κατά της χούντας του ΔΝΤ στο Σύνταγμα , κάποιοι έπαιρναν τους κομματικούς τους στρατούς και αποχωρούσαν , υπό τα γιουχαΐσματα εκατοντάδων χιλιάδων ακομμάτιστων τίμιων Ελλήνων ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ .

Και τώρα οι κόκκινοι συνεργοί στην εθνική προδοσία , αρχίζουν τις γελοίες δικαιολογίες τους και ΝΕΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΑ , ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ .
Αλλά κανένας Έλληνας πατριώτης δεν πρόκειται να τους ξεχάσει κι αυτούς όταν θα έλθει η ώρα .
Αλλά το γελοιότερο όλων ήταν ότι αυτοί και το απόκομμα τους , είχαν « ψήσει » όλους τους αφελείς οπαδούς των , ότι θα γκρέμιζαν το « μνημόνιο » δια της δικαστικής οδού , μαζεύοντας υπόγραφες και στέλνοντας εξώδικα μαζί με την κατάθεση κάποιων αγωγών . χα, χα, χα .
Και καλά , τόσο πολύ εμπιστοσύνη ως φαίνεται είχαν στην Ελληνική δικαιοσύνη ;
Τα αποτελέσματα όμως τα είδαμε :
(ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ) .
Αν και αυτοί το πέρασαν « ΑΒΑΒΑ »

Όσο για τον περίφημο Σάμιουελ Τζάκσον και τα αποφθέγματα του , εγώ τα βράζω σε χλιαρό νερό , διότι ποτέ δεν θα έπαιρνα στα σοβαρά τις δηλώσεις ενός εθισμένου τοξικομανούς αμερικανού ηθοποιού , όπως εσείς κύριε αρθρογράφε μου .
Α , ναι μαθαίνω ότι τελευταία χρόνια είχε ιδιαίτερα καλές επιδώσεις και στην κοκαΐνη.

Ας μην εμπλέκουμε λοιπόν τον μεγάλο αγωνιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , τον αιδεσιμότατο Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ , με κάποιο Χολιγουντιανό αστέρι που παίζει τέτοιους ρόλους , σε ταινίες του κινηματογράφου , οι οποίες όμως ταινίες του έχουν αποφέρει συνολικά ΑΠΟ 2,81 ΕΩΣ 4,910 δισεκατομμύρια δολάρια , τοποθετώντας τον Στην έβδομη θέση του box-office των ΗΠΑ ή ως το δεύτερο υψηλότερο-αποφέροντα σταρ του σινεμά όλων των εποχών , αν δεν το γνωρίζατε .
Αυτά δια λόγους αντικειμενικής πραγματικότητας και μόνο . Τέλος .
HEIL GAP ( or mind the GAP )

Υ.Γ. (1) ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 198 ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ , ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ , ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ .
Υ.Γ.(2) ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ : ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΚΑΙΤΕ, ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΔΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ , ΗΤΑΝ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ , ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.
Υ.Γ. (3) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ , ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ , ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ΤΗΝ «ΠΑΤΡΙΔΑ» ΜΑΣ .

HEIL GAP (or mind the GAP)