22/9/11

Αχτίδα φωτός στο σκοτάδι

Η εξέγερση της συνείδησης των αξιωματικών είναι η ελπίδα του Εθνους

Ο Χρήστος Μακρυγιάννης Αξιωματικός ε.α της ΠΑ απέστειλε προς την κυβέρνηση των προδοτών την ακόλουθη ανοικτή επιστολή:


Είμαι κάτω από 55 ετών Ανώτερος Αξιωματικός ε.α και φτύνω στα μούτρα σας .
Έχω τιμηθεί με όλα τα μετάλλια και τα παράσημα ,με εύφημο μνεία για τις υπηρεσίες μου , δεν 'έχω τιμωρηθεί ποτέ μου και έχω υπηρετήσει σε όλο τον κόσμο .
Έχω υπηρετήσει 22 χρόνια στην ειδική μονάδα ΧΩΚ και ήμουνα παντού και πάντα και στην κρίση των Ιμίων ενεργοποίησα τους Πυραύλους ΧΩΚ .
Στα 39 μου έπαθα έμφραγμα και υπεβλήθηκα σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς ..
Από τότε υπηρέτησα σε υπηρεσία γραφείου αποφάσισα να παραιτηθώ στα 50 μου με σκοπό να φροντίσω την υγεία μου ..
Επειδή σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία τα μοσχεύματα έχουν ορισμένο χρόνο ζωής δεν πρόκειται να φτάσω στην ηλικία των 55 ετών , φτύνω τώρα στα μούτρα σας γιατί δεν προλαβαίνω να φτύσω στους τάφου σας
Λυπάμαι μόνο που από τους Αξιωματικούς του Κέντρου Επιχειρήσεων είμαι ο μόνος στην Ζωή από τους( 3 )τρεις συμμαθητές μου στην ίδια υπηρεσία έχουν πεθάνει οι δύο σε ηλικία 40 χρονών και φέτος πέθανε και ο αντικαταστάτης μου σε ηλικία 35 ετών όλοι από ο έμφραγμα και όλοι από το υψηλό στρες


Λυπάμαι μόνο που δημιούργησα οικογένεια με τρία παιδιά και τα τρία επιστήμονες και άνεργα !! Λυπάμαι που τόσα χρόνια ήμουν δίκαιος και τίμιος ,λυπάμαι που για τα χάλια της Πατρίδος μου που εσείς είστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι και την πληρώνουμε μόνο εμείς .


Λυπάμαι που με υποχρέωσαν να πληρώνω τα ταμεία σας και δεν μπορώ να εισπράξω τα χρήματα ούτε καν τις εισφορές μου (λόγω αδυναμία πληρωμής ΜΤΣ ΒΕΑ ) και δεν μπορώ να βοηθήσω τα παιδιά μου .Επειδή κάποιοι τα φάγανε και δεν τιμωρήθηκαν ΠΟΤΕ


Λυπάμαι που τόσα χρόνια δεν σας πήγα στα δικαστήρια γιατί επί 30 χρόνια με υπολογισμένα 10 χρόνια υπηρεσίες και πέραν του ωραρίου ,νυχτερινά και αργίες δεν πήρα ούτε μια δραχμή .. υπερωρία ενώ οι πλασματικές υπερωρίες πάνε σύννεφο παντού


Υ.Γ


Επειδή δεν ήμουνα ποτέ ζήτουλας θα ψάξω για μαύρη εργασία να βοηθήσω την οικογένεια μου για να μην φτάσω στο σημείο να σκοτώσω κάποιον πολιτικό ανεύθυνο .


Παραθέτω τα προσόντα μου αν κάποιος μπορεί να με χρειαστεί


Γνωρίζω Αγγλικά ,γνωρίζω υπολογιστές γνωρίζω από ασυρμάτους ,γνωρίζω όλα όπλα ατομικά και ομαδικά ,μπορώ να σκοτώσω από 300μ απόσταση με μια σφαίρα , μπορώ να αναχαιτίσω ολόκληρο σμήνος αεροσκαφών και ελικοπτέρων ,μπορώ να ανατινάξω οποιοδήποτε κτίριο, μπορώ να κάνω υποκλοπές τηλεπικοινωνιών ,μπορώ να κάνω παρεμβολές, μπορώ να κάνω ότι δολιοφθορά μπορείτε να φανταστείτε .Έχω ειδική εκπαίδευση στους υπολογιστές με ότι αυτό συνεπάγεται ..

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

....και ακομη καθεσε και τους μελετας ευλογημενε?

Believer είπε...

Άνθρωπέ μου, άδελφέ μου ό Θεός νά σέ έχει καλά, μέ αύτές τίς ίκανότητες πού έχεις μπορείς νά σώσεις τήν Έλλάδα, όπως έκανες πάντα, κάνε ζούμ στό στόχο καί μέ τή βοήθεια τού Θεού θά σώσεις τήν Έλλάδα γιά πάντα...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΥΡΙΕ..ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ(ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ) ΕΜΠΡΟΣ ΠΕΔΙΟ ΛΑΜΠΡΟ.ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 3 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΕΣ..ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ.ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ.ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

Efthimios είπε...

Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

κ. Χατζάρα δεν θα κάνεις εκπομπή σε κάποιο άλλο κανάλι;

Ανώνυμος είπε...

1)
Αναφέρομαι στο άρθρο : Η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή. Θα αντισταθούμε μέχρι τέλους
………………………………………………………………….

« Μια επιβεβλημένη απάντηση προς τον αρθρογράφο ».

Φωτογραφία στο διαδίκτυο True Professionals :

http://images.sodahead.com/polls/000157301/polls_True_Professionals_2229_180420_answer_1_xlarge.gif

From HEIL GAP ( or mind the GAP )
Με συγχωρείτε πάρα πολύ κύριε αρθρογράφε μου , αλλά κάνετε ένα τραγικό λάθος , ηθελημένο η όχι ( μάλλον εσείς το γνωρίζεται καλλίτερα ) , καθώς στο παραπάνω κείμενο σας αναφέρετε ότι :

« Η δοσίλογη κυβέρνηση έχει στόχο να γίνουν οι Έλληνες σερβιτόροι, καμαριέρες και σεκιουριτάδες για τις επιχειρήσεις των κλεπταποδόχων Ευρωπαίων και Αμερικάνων, φίλων, επενδυτών, κερδοσκόπων κτλ »

Διότι θεωρώ ότι ΤΩΡΑ ΠΙΑ , κάτι τέτοια λόγια , θυμίζουν σε όλους μας τις ανόητες ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ δικαιολογίες , όλων εκείνων των κόμματων , που εξαπάτησαν την εργατική τάξη της Ελλάδας . ( την άνεργη πλέον ) , δια της ΜΗ εγκαίρου αντιδράσεως τους ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ που μας κυβερνά .

Τώρα εάν εσείς , όπως εξάλλου αποδεικνύουν τα γραφόμενα σας , δεν γνωρίζετε την ελληνική εργασιακή πραγματικότητας και εντούτοις προσπαθείτε να μας πείσετε για κάτι που αγνοείτε ( ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΗΡΩΣ ) . διαβάστε επιτέλους και λίγες αλήθειες οι οποίες αφορούν την προσφορά εργασίας στην χώρα μας , ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ Η ΕΡΓΑΣΙΑ

( Εκτός εάν δουλεύετε υπέρ των γνωστών αποκομμάτων της «ΠΡΩΗΝ» ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , Οπότε αγνοείτε «ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ» την «φρικτή» Ελληνική εργασιακή πραγματικότητα )
ΤΟΤΕ λοιπόν , μόνο οι φίλοι αναγνώστες ας διαβάσουν ΕΔΩ :

Παντού εργάζονται αλλοδαποί, ενώ απολύονται Έλληνες

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/09/blog-post_6164.html

Και κάτι άλλο κύριε μου , όταν διαβάζετε μόνο αποσπάσματα από το δοκίμιο “Ο Άνθρωπος Κάτω από το Σοσιαλισμό”, καλόν θα ήταν να πάτε και λίγο παρακάτω όπου γράφει « Κι όταν ο Σοσιαλισμός θα λύσει το πρόβλημα της φτώχειας και η Επιστήμη το πρόβλημα της ασθένειας, οι αισθηματίες θα εξαφανιστούν» .

“ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ. ”

Και σας ρωτώ ; « ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ;»
« Τόση ελευθερία » ο HEIL GAP ( or mind the GAP ) δεν θα την άντεχε ποτέ
, χα, χα, χα .

Διότι, κύριε αρθρογράφε μου , αυτά τα παραμυθάκια σας , καλό θα ήταν να τα αφήνατε δια τους σύγχρονους Έλληνες παραφραστές του :
Avanti o popolo, alla riscossa,
Bandiera rossa, Bandiera rossa.
Bandiera rossa trionferà.

Αυτοί που ως φαίνεται μάλλον θα μυρίστηκαν εκλογές και έτσι λοιπόν τώρα , ξανανοίγουν τις αγκαλιές τους συγχρόνως δε ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ , ώστε να ξαναμαζέψουν την Ελληνική άνεργη ΠΛΕΟΝ εργατική τάξη .

Ανώνυμος είπε...

2)
Οι τάχα αγανακτώντας σήμερα «αντιρατσιστες» , τα αριστερά εξαπτέρυγα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ , που έχουν όμως εξασφαλίσει από μια θέση εργασίας για όλους ανεξαιρέτως τους εισαγομένους και ΝΥΝ εργαζομένους ΛΑΘΡΟ , μαζί με την δεύτερη θέση τους στο ΠΑκιστανοαλβανικο-ΜΕτωπο .

Φυσικά ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ δια « ΝΥΝ εργαζόμενους στις ΠΡΩΗΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ».

Εσείς που στο δαίμονα τις είδατε τις θέσεις εργασίας : σερβιτόρων , καμαριέρων και σεκιουριτάδων κλπ ;
Πάτε να μας τρελάνετε τελικά ;

Έτσι λοιπόν μετά την προδοσία του «μνημονίου ένα» , το οποίο για να λέμε την ΑΛΗΘΕΙΑ , αυτό επιβλήθηκε εις στον ελληνικό λαό , από μια ύπουλη συνεργασία όλων με την προδοτική κυβέρνηση του ΓΑΠα.

Και τούτο , διότι αντί να γίνουν από την αρχή , δυναμικές και πολυήμερες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας , εντούτοις ακόμη και στην μεγαλειώδη εκείνη συγκέντρωση της 5ης Μαΐου 2010 , ενάντια στην χούντα του ΔΝΤ , στο Σύνταγμα , κάποιοι έπαιρναν τους κομματικούς τους στρατούς και αποχωρούσαν , υπό τα γιουχαΐσματα εκατοντάδων χιλιάδων ακομμάτιστων τίμιων Ελλήνων ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ .

Και τώρα οι κόκκινοι συνεργοί στην εθνική προδοσία , αρχίζουν τις γελοίες δικαιολογίες τους και τα ΝΕΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΑ , ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ .
Αλλά κανένας Έλληνας πατριώτης δεν πρόκειται να τους ξεχάσει κι αυτούς όταν θα έλθει η ώρα .
Αλλά το γελοιότερο όλων ήταν ότι αυτοί και το απόκομμα τους , είχαν « ψήσει » όλους τους αφελείς οπαδούς των , ότι θα γκρέμιζαν το « μνημόνιο » δια της δικαστικής οδού , μαζεύοντας υπόγραφες και στέλνοντας εξώδικα μαζί με την κατάθεση κάποιων αγωγών . χα, χα, χα .
Και καλά , τόσο πολύ εμπιστοσύνη ως φαίνεται είχαν στην Ελληνική δικαιοσύνη ;
Τα αποτελέσματα όμως τα είδαμε : (ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ) .
Αν και αυτοί το πέρασαν « ΑΒΑΒΑ » ( δηλαδή σιώπησαν )

Όσο για τον περίφημο Σάμιουελ Τζάκσον και τα αποφθέγματα του , εγώ τα βράζω σε χλιαρό νερό , διότι ποτέ δεν θα έπαιρνα στα σοβαρά τις δηλώσεις ενός εθισμένου τοξικομανούς αμερικανού ηθοποιού , όπως εσείς κύριε αρθρογράφε μου .
Α , ναι μαθαίνω ότι τα τελευταία χρόνια είχε ιδιαίτερα καλές επιδώσεις και στην κοκαΐνη.

Ας μην εμπλέκουμε λοιπόν τον μεγάλο αγωνιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , τον αιδεσιμότατο Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ , με κάποιο Χολιγουντιανό αστέρι που παίζει τέτοιους ρόλους , σε ταινίες του κινηματογράφου , οι οποίες όμως ταινίες του έχουν αποφέρει συνολικά ΑΠΟ 2,81 ΕΩΣ 4,910 δισεκατομμύρια δολάρια , τοποθετώντας τον Στην έβδομη θέση του box-office των ΗΠΑ ή ως το δεύτερο υψηλότερο-αποφέροντα σταρ του σινεμά όλων των εποχών , αν δεν το γνωρίζατε .
Αυτά δια λόγους αντικειμενικής πραγματικότητας και μόνο . Τέλος .
HEIL GAP ( or mind the GAP )

Υ.Γ. (1) ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 198 ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ , ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ , ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ .
Υ.Γ.(2) ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ : ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΚΑΙΤΕ, ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΔΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ , ΗΤΑΝ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ , ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.
Υ.Γ. (3) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΟΥ ΣΤΑΘΗ , ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ , ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ΤΗΝ «ΠΑΤΡΙΔΑ» ΜΑΣ .

HEIL GAP (or mind the GAP)

Ανώνυμος είπε...

Η μόνη αχτίδα φωτός που υπάρχει στο σκοτάδι, είναι το φως του τραίνου που πλησιάζει...καταπάνω μας...

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/233784/kruvei-stoiheia-i-merkel-gia-to-hreos-tis-germanias/

Και δεν έχουμε κουραστεί, εδώ και 2 χρόνια να το λέμε.

" Η Χρεωκοπημένη Γερμανία..."

Προς Χατζάρα.

Σε φόρμα είσαι....θέλει και υπομονή το έτερον παράθυρο που δεν είναι ξανθό.....που γκρινιάζει ΜΟΝΟΝ γιατί είναι στην απ' όξω...