19/5/12

Στα βήματα των Βορίδη-Γεωργιάδη και ο Θάνος Πλεύρης

Ο πατέρας του Κωνσταντίνος Πλεύρης συμπαρατάσσεται με τον ΛΑΟΣ

Αποχώρησε από τον ΛΑ.Ο.Σ ο Θάνος Πλεύρης , μετά την διαφωνία του κατά την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής με την πρόταση Καρατζαφέρη να κατέβει αυτόνομα ο ΛΑΟΣ στις εκλογές. Πλέον αναμένεται η επόμενη κίνηση του Θάνου Πλεύρη, δηλαδή η δήλωση προσχώρησης του στη Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα κατά την έξοδο του από το κτήριο του ΛΑΟΣ στην οδό Καλιρρόης, ο Θάνος Πλεύρης δέχτηκε τις διαμαρτυρίες και τις αποδοκιμασίες μελών του ΛΑΟΣ, τα οποία από ό,τι φαίνεται είχαν υποψιαστεί το τι θα γινόταν και περίμεναν κυριολεκτικά με το δάκτυλο στην σκανδάλη. Αποστάσεις από την απόφαση του γιού του, πήρτε ο πατέρας του Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο οποίος μάλιστα εξέδωσε και δήλωση στην οποία τονίζει: Μετά τα τελευταία γεγονότα, δηλώνω ότι τάσσομαι ολοψύχως στο πλευρό του Προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γιώργου Καρατζαφέρη και θα αγωνιστώ υπέρ αυτού, με όλες μου τις δυνάμεις. Καλώ όλους τους πολιτικούς μου φίλους, να ταχθούν στο πλευρό του Γιώργου Καρατζαφέρη για την επικράτηση των ιδεών του Πατριωτισμού. Απεριφράστως, καταδικάζω ανεξαιρέτως όλους όσους έφυγαν από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό".

Ο Κώστας Πλεύρης πρόκειται στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν με λίστα να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΛΑΟΣ στην Β΄ Αθηνών, όπου το κόμμα στις περασμένες εκλογές έπαθε κυριολεκτικά πανωλεθρία, με ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά. Ζήτημα υπάρχει ακόμη σχετικά με τους Κιλτίδη και Βελλόπουλο, οι οποίοι εξέφρασαν σοβαρές αντιρρήσεις, στην απόφαση του Γιώργου Καρατζαφέρη, για αυτόνομη κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές. Το τι μέλλει γεννέσθαι με τις δύο αυτές περιπτώσεις θα περιμένουμε να το δούμε. Ο Κυριάκος Βελόπουλος εξοργισμένος από τις αποδοκιμασίες των μελών της νεολαίας έξω από τα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. δήλωσε πως... « με τέτοιου είδους τρομοκρατία δεν κατεβαίνει ως υποψήφιος με το ΛΑ.Ο.Σ.»

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καραγκιοζάκο γνωρίζεις τις απόψεις του Πλεύρη για χούντα, εβραίους και χρυσή αυγή; Να τα ξεχάσουμε και αυτά ε; περιμένεις να συγκυβερνήσεις με τους τραπεζίτες λαμόγιο χατζαροεβραίε;

Ανώνυμος είπε...

Γελοιότητες!!!
Ο Καρατζαφέρης επί σειρά ετών απεκήρυσσε τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, όταν προσπαθούσε να καλλιεργήσει το προφίλ του "μετριοπαθούς", του "μη αντισημίτη", του "υπεύθυνου", για να βρεί μία θέση στην "κεντροδεξιά πολυκατοικία".
Τώρα, που ολόκληρη η "σκληροπυρηνική" ομάδα του ΛΑΟΣ (Βορίδης, Γεωργιάδης, Πλεύρης, Βελόπουλος) αυτομόλησε στην ΝΔ, ο Καρατζαφέρης κάνει νέα κωλοτούμπα και δέχεται πίσω τον Κ. Πλεύρη.

Βεβαίως, και ο Κ. Πλεύρης δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που κατηγορούσε τον Καρατζαφέρη για μύρια όσα...
Κρίμα! Και πάλι Κρίμα...!

Η Χρυσή Αυγή πλέον είναι μονόδρομος!

ΥΓ. Θέλω να δω τον Αϊβαλιώτη, που χάνει την θέση του στην Β' Αθηνών, αν θα ωρύεται για "ναζί"...
Και για να τόν διευκολύνω στο ψάξιμό του, θέλω να δώ αν ο "χιτλεροφάγος" Αϊβαλιώτης θα βγαίνει στα κανάλια να ανεμίζει αυτό:

http://ellinikibibliothiki.blogspot.com/2009/11/blog-post_6249.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.24h.gr/section/kosmos/i-ekt-na-dosei-daneia-apeutheias-stin-ellada

Ο νέος Γάλλος πρωθυπουργός πρότεινε αυτό που φωνάζει ο Σπύρος εδώ και καιρό: Απευθείας δάνεια στις χώρες από την ΕΚΤ. Καραγκιόζηδες είναι οι επαναδιαπραγματευτές που ρούφηξαν το αυγό τους, ψήφισαν και υπέγραψαν το μνημόνιο 2 και τα παρελκόμενά του, όχι ο Σπύρος που δεν έχει φύγει ούτε εκατοστό, από όσο παρακολουθώ, από τις θέσεις του

Ανώνυμος είπε...

Η "γενιά των Αετών" που φώναζε ο πρόεδρας ιδιοκτήτης κόμματος μετά το ξεπουπούλιασμα έγινε η "γενιά των τσαλαπετινών".
Μετά του πρόεδρα του φταίνε οι ψηφοφόροι και τους βρίζει σαν τον Λεβέντη.
Πρόεδρα να βρίζεις αυτούς που σε έβαλαν να ψηφίσεις μνημόνιο και Παπαδήμιο.
Περαστικά σου...

Ανώνυμος είπε...

αγαπητοι ανωνυμοι συνελληνες...!!!! για το πρωτο σχολιο... θα πρεπει να εχεις διαβασει, να γνωριζεις για να μπορεις να ξεχασεις .....και εσυ φιλε μου φαινεσαι απο χιλιομετρα μακρια ΑΣΧΕΤΟΣ......
για το δευτερο φιλο πολυ μπλα-μπλα και ουσια μηδεν ....αν τα χρυσα αυγα ειναι για σενα μονοδρομος επιβεβαιωνεις το κανονα οτι ο ημιμαθης και μπερδεμενος δεν σκεφτεται ποτε ......
Οσον αφορα τον Κο Κ. Πλευρη επειδη τον παρακολουθω εδω και μια 20ετια τουλαχιστον ( και οποτε ελεγα και σε φιλους μου να τον ακουσουν και να δουν τις εκπομπες του και τι λεει ..... η απαντηση τους ηταν " ποιον μωρε ακους αυτον το φασιστα??..."...."σε ποιο καναλι ??...αυτο το μικτο καναλι βλεπεις ??.. χαχα " και αλλα τετοια δημοκρατικα.....οι ασχετοι που τωρα σαν και εσας θα εχουν αποψη...) ειναι απο τους ελαχιστους που διδαξαν ελευθερια στη ενημερωση - δημοκρατια στο διαλογο - επιχειρηματα και πραοτητα στις συζητησεις.... τοσο χουντικος φασιστας ειναι !!!!!!!! δια το τριτο σχολιο συμφωνω απολυτα !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τον Κώστα Πλεύρη τόν γνωρίζω πολύ καλά. Έχω διαβάσει τα περισσότερα βιβλία του, τόν παρακολουθούσα συστηματικά στις εκπομπές του, στις εκδηλώσεις-ομιλίες του και τού είχα συμπαρασταθεί στην δίκη του με τους Εβραίους (και στις περίπου 20 συνεδριάσεις που έγιναν).
Δεν περιμένω κάποιον "ανώνυμο" από το Διαδίκτυο να μού πει τί είναι και τί δεν είναι ο Κώστας Πλεύρης...

Και αφού τόν γνωρίζεις τόσο καλά, ασφαλώς και θα γνώριζες την άποψή του για τον Καρατζαφέρη, την οποία εξέφραζε δημοσίως, και η οποία διόλου θετική ήταν... Τόν κατηγορούσε για χίλια δύο πράγματα (κόψιμο εκπομπών στο ΤηλεΆστυ, αντιρατσιστική επιτροπή, υπόθεση Τζαβέλλα, "κεντροδεξιά πολυκατοικία", μνημόνιο,...).

Και τώρα, δυστυχώς, τά γύρισε και αυτός και (όπως φαίνεται) επιστρέφει στον ΛΑΟΣ...

Τέλος, για την Χρυσή Αυγή. Πράγματι, έχουν ελαττώματα. Είναι, όμως, οι μόνοι που αρθρώνουν Εθνικιστικό Λόγο και τόν συνδυάζουν με Πράξη. Ο ΛΑΟΣ, όπως απέδειξε, ακόμη κι όταν σε κάποια θέματα κρατούσε θέσεις εθνικιστικές στα λόγια, απέφευγε, όπως ο διάολος το λιβάνι, τις πράξεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο Λαθρονόμος. Στον οποίο, παρ' εμπιπτώντος, κρέμασε και τον Χατζάρα...

Αυτά! Όσο για την ημιμάθεια και τα λοιπά, δεν κάνω καν τον κόπο να ασχοληθώ...

Ανώνυμος είπε...

11:55 ορίστε η απάντηση για τον Πλεύρη

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UbR8rT4_L0U

Κοιτα πώς σφίγγεται ο Λεωνιδάκος.

Στην συνέντευξη στο hellas orthodoxy μας αναλύει ο Πλεύρης τις απόψεις του για την Απριλιανή επανάσταση, με αυτά συμφωνεί ο Χατζάρας

Με την υποταγή στους εβραίους τού Καρατζαφέρη μιλώντας στους αριστερούς δημοσιογράφους συμφωνεί ο χατζάρας;

Ο χατζάρας δεν κάνει τίποτε άλλο από το να λέει νεοναζί την χρυσή αυγή, ακόμα και ο τσίπρας θα τον θαυμάζει για το πάθος με το οποίο πολεμάει την χρυσή αυγή.

ενα συστημικό στρατιωτάκη είναι ο χατζάρας που το παίζει οτι αυτός και οι φίλοι τους μας σώσανε από την κακιά χούντα.

Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΧΑΤΖΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

@.......Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΧΑΤΖΑΡΑ
- Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΡΙΒΑΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.
ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΟΥΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ....ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Δυο παρατηρησεις......
1. απο ανωνυμο να περιμενεις απαντησεις αφου και εσυ σχολιαζεις ανωνυμα !!!!!!
2. για το http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UbR8rT4_L0U (απαντηση για τον Πλευρη ??? ) θα πρεπει να ξερεις οτι ρατσα = φυλη, γενος, γενεα.....( λεξικο ΗΛΙΟΥ) ξαναδες λοιπον ανωνυμε φιλε μου το φοβερο σου επιχειρημα με το βιντεο !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

"Ανώνυμε", δεν είπα ότι περιμένω "απαντήσεις". Είπα ότι δεν περιμένω να μάθω από κάποιον στο Διαδίκτυο για το τί είναι και τί δεν είναι ο Πλεύρης.

Αν θέλεις βέβαια, σχολίασε τις εκπεφρασμένες δημοσίως απόψεις του Πλεύρη για τον Καρατζαφέρη...

Και κάτι για τον έτερο Καππαδόκη, και τα περί Χρυσής Αυγής. Το αν οι Χρυσαυγίτες είναι εθνικιστές, το αποδεικνύουν με τις πράξεις τους και όχι βγάζοντας ευκαιριακές "κορώνες" από τηλεοράσεως.
Όσο για τον Χριστιανισμό, έχουν δηλώσει ότι είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, διευκρινίζοντας ότι δέχονται στις τάξεις τους και τους ασπαζόμενους την πατρώα θρησκεία.
Δεν δέχονται την φιγούρα και την διαφήμιση της θρησκείας (λαϊκός ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ συναγερμός...).
Δεν δέχονται την εβραϊκή θρησκεία, όπως κάποιος ευτραφής πολιτικάντης, ο οποίος κάποτε έλεγε ότι είχε και Εβραίο στο κόμμα του, κάποιον κύριο Ααρών.
Δεν δέχονται τους μουσουλμάνους, και δη αυτούς που δηλώνουν τουρκικής εθνικής συνείδησης, σαν κάποιον άλλον που μάζεψε κάτι μεμέτηδες, τσιράκια του προξενείου στην Θράκη, για να μαζέψει ψηφαλάκια από την μειονότητα.

Το παραμύθι με την θρησκεία και την Χρυσή Αυγή έχει τελειώσει.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...