11/2/13

Σαν σήμερα

O Αριστοτέλης και πάλι Νόμιμος.(στην Κίνα)

11 Φεβρουαρίου 1978. Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας αποφάσισε να άρει την απαγόρευση έκδοσης των έργων του Αριστοτέλη και του Σαίξπηρ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η ... δημοκρατια της παγκοσμιου διακυβερνησεως και το τυραννικο πολιτευμα της (μονη επιτρεπτη φυλη η σιωνιστικη του ιδιωτικοποιημενου χρηματος...)

«Η ύπαρξη και η δράση της Χρυσής Αυγής δεν συνάδει με τις αρχές του δημοκρατικού πολιτεύματος. Στο πλαίσιο της αναθεώρησης του Συντάγματος, μπορεί να εξεταστεί το ενδεχόμενο να τεθεί μίνιμουμ κριτηρίων για την ανακήρυξη εκλογικών συνδυασμών από τον Άρειο Πάγο. Και να αποκλείονται κόμματα που αποδεδειγμένα πρεσβεύουν ρατσιστικές ιδέες και υπερασπίζονται ή αρνούνται ότι συνέβησαν γενοκτονίες, όπως το Ολοκαύτωμα των Εβραίων».

n. dendia

Ανώνυμος είπε...

΄Ασχετο.
Σπύρο, ένα σχόλιο παρακαλώ για τη μεγαλειώδη αντιρατσιστική εκδήλωση της Θεσσαλονίκης, όπου οι συγκεντρωθέντες μαζί με την Αλ Σάλεχ, ήταν λιγότεροι από τους φορείς που την υποστήριζαν. Το πολύ δέκα.
Ξέρω ότι σε στενοχωρώ, αλλά η δημοσιογραφική δεοντολογία επιβάλλει την ενημέρωση του κοινού, ακόμα κι όταν τα γεγονότα δεν είναι της αρεσκείας μας.
Ευχαριστώ.
Γ.Σ.

Ο Σι Τζινπίνγκ πρότεινε στον φαλακροκαγκελάριο να πάψεινα κάνει τον καμπόσο

  Ο Σι Τζινπίνγκ δήλωσε ότι η Κίνα είναι υπέρ της σύγκλησης διεθνούς ειρηνευτικής διάσκεψης για την επίλυση της ουκρανικής κρίσης, στην ...