ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

1/12/15

Το Χαλιφάτο ξανά στο Αζερμπαϊτζάν

Τα φαντάσματα του παρελθόντος από το 1991 ξαναζωντανεύουν στο Μπακού καθώς οι φτωχοί μουσουλμάνοι υποβλέπουν του πλούσιους νέο-κομμουνιστές διεθνιστές που εκμεταλλεύονται το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο. Το καζάνι βράζει. Από τις 8 το πρωί οι ειδικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει τη φτωχογειτονιά Ναρνταράν του Μπακού και αναζητούν ισλαμιστές.
Για την εξέλιξη της κατάστασης ενημερώνεται συνεχώς ο προέδρος της χώρας, Ιλχάμ Αλίεφ.
Στο Ναρνταράν στις 26 Νοεμβρίου ισλαμιστές συγκρούστηκαν με την αστυνομία με θύματα δύο αστυνομικούς ενώ από τπους Ισλαμιστές σκοτώθηκαν 5.
Οι αστυνομία συνέλαβε μετά άλλους 14 και τον ηγέτη της Μουσουλμανικής Ένωσης Ταλέχ Μπαγκίρωφ που σχεδίαζε τη « βίαιη ανατροπή της συνταγματικής τάξης και την εγκαθίδρυση ισλαμικού καθεστώτος που θα διέπεται από τη Σαρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι ηθικές αξίες των Περιούσιων εκφυλισμένων, οι αρχές του Κινήματος 21 περί «Αντιδόσεως» και η επιστροφή των Ακινήτων που βγήκαν στον Πλειστηριασμό από τους τοκογλύφους και χάθηκαν

Η θέση του Κινήματος 21 ότι οι Τράπεζες θα έπρεπε να δίνουν στον οφειλέτη την δυνατότητα να εξαγοράζει το δάνειο του προσφέροντας 1% περισσό...