1/12/15

Γνώθι σαυτόν

Όποιος θρηνεί για τον χαμό του "ιδρυτή της Φιλικής Εταιρείας", μπορεί να είναι , είτε κατ΄ επάγγελμα ρουφιάνος της αγγλοκρατίας είτε αγράμματος μαλάκας.
Ως αγράμματος μαλάκας μπορεί να είναι και χρυσαυγήτης και πολλά άλλα πράματα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιαυτο εχουν κανει φωλια στη χωρα μας οι γιαχβε κ οι εμμισθοι πρακτορες τους, με το μανδυα του αριστερου προοδευτικου δημοκρατη, κ μας ρουφουν το αιμα με το μπουρι της σομπας.!!!!!!!!!!
γιατι εμεις οι μαλακες οι πατριωτες κ εθνικόφρονες ανεξαρτητου κομματος τσακωνόμαστε μεταξυ μας.
Εις υγειαν των κοροιδων.
αυτά.

Ανώνυμος είπε...

ΨΟΦΑ ΨΥΧΑΚΙΑ ΑΝΤΩΝΗ ΛΙΑΚΟ


Έφυγε ένας μεγάλος και γενναίος ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΣ


(ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ Α ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ!)Σαν να σταμάτησε η καρδιά του μαρξιστικου θεάτρου στο άκουσμα της είδησης του φευγιού του. Ξαφνικά έγιναν όλα. Σε μια στιγμή. Κι όσο κι αν πάλεψε μετά, αυτή η στιγμή υπήρξε καθοριστική.

Ο Μηνάς Χατζησάββας έφυγε, χθες, από τη ζωή, ύστερα από βαρύ εγκεφαλικό αιμορραγικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Δευτέρα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του.Η πολιτική κηδεία του μαρξιστη Μηνά Χατζησάββα θα γίνει την Τετάρτη στο Α' Νεκροταφείο2009

ΜΗΝΑΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ
«Το αρχαίο δράμα δεν είναι κτήμα μας»


«Για μένα τις αποδοκιμασίες αυτές τις πυροδότησαν καθαρά εθνικιστικοί λόγοι. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι εκφράζονται απέναντι στους ξένους σκηνοθέτες. Προσωπικά είχα άψογη συνεργασία και παλαιότερα με τον Λάνγκχοφ και τώρα με τον Γκότσεφ. Εμείς οι Ελληνες θεωρώ ότι έχουμε εξαντλήσει το θέμα “αρχαία τραγωδία”. Την αντιμετωπίζουμε σαν μια καινούργια Εκκλησία. Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχουν ιερά και όσια στην Επίδαυρο. Το θέατρο είναι ζωντανό, οφείλει να μιλάει και να συνδιαλέγεται με το σήμερα. Αν δεν το καταφέρνει αυτό το αρχαίο δράμα, τότε δεν διστάζω να προτείνω να κλείσει η Επίδαυρος για μία δεκαετία. Και όταν κάποια στιγμή η Παιδεία αναπτυχθεί, τότε ας αρχίσουν και πάλι να ανεβαίνουν παραστάσεις. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι οι ξένοι σκηνοθέτες μπορούν να ανεβάσουν μια καλή παράσταση αρχαίου δράματος. Νομίζουμε ότι το αρχαίο δράμα είναι αποκλειστικό κτήμα μας. Ε, λοιπόν, δεν είναι έτσι».


http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=281729

Ανώνυμος είπε...

γιατι εμεις οι μαλακες οι πατριωτες κ εθνικόφρονες ανεξαρτητου κομματος είμαστε χριστιανοί-Ισραέλληνες.

Σφοδρές μάχες στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ για το Τσασόβ Γιαρ. Η Πόλη θα απελευθερωθεί στο εγγύς Μέλλον

  Οι Ρώσοι πολεμικοί ανταποκριτές μεταδίδουν ότι «διεξάγονται μάχες σπίτι με σπίτι και δρόμο με δρόμο  στη νότια πλευρά, του Chasοv Yar»  κα...