1/12/15

Ένα Ταμείο για όλους

Οι Ευρω-μπολσεβίκοι κυβερνούν με το ευρωβαρόμετρο

Ρώτησαν τους πολίτες για να μάθουν τη γνώμη τους. Γιατί στα κομμουνιστικά καθεστώτα η γνώμη των πολιτών μετράει.

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 30 Νοεμβρίου 2015 το 60% των Ευρωπαίων αισθάνονται ότι οι χώρες τους έχουν ωφεληθεί από την ένταξη στην ΕΕ . Η έρευνα, ρώτησε 28.150 Ευρωπαίους ηλικίας άνω των 15, στο διάστημα μεταξύ 19 και 29 Σεπτεμβρίου. Στην Πολωνία έφθασε το 80%.
Στο ερώτημα γιατί η ΕΕ ωφέλησε τη χώρα τους, το 35% είπε στην οικονομική ανάπτυξη , το 32% μίλησε για στη διατήρηση της ειρήνης και την ενίσχυση της ασφάλειας και το 31% για τη συνεργασία μεταξύ των χωρών τους με τα άλλα κράτη-μέλη.

Η ουσία βρισκόταν στην ερώτηση εάν ένα εναρμονισμένο ευρωπαϊκό σύστημα κοινωνικής πρόνοιας θα ενισχύσει την ιθαγένεια της ΕΕ, διότι η κοινωνική πολιτική είναι εκτός της κοινής πολιτικής.

Στην ερώτηση ποιοι παράγοντες θα ενισχύσουν το αίσθημα της ευρωπαϊκής ιθαγένειας, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων επέλεξε: «ένα ευρωπαϊκό σύστημα κοινωνικής πρόνοιας εναρμονισμένο μεταξύ των κρατών μελών (υγεία, παιδεία, συντάξεις, κλπ)».
Σε σύγκριση με το φθινόπωρο του 2014, σε επίπεδο ΕΕ, η σημασία του παράγοντα αυτού αύξησε σαφώς κατά 13% και έφθασε το 45%.

Η «επαναστατική» λιτότητα σε λίγο θα το πάει στο 50%και τότε θα έχουμε ένα Ταμείο για όλους τους ευπαίους μια βουλγάρικη ασπιρίνη για όλους και ένα πολυπολιτισμικό σχολείο για όλους.
Από εκεί και πέρα ιδιωτική ασφάλιση και ιδιωτικά σχολεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σφοδρές μάχες στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ για το Τσασόβ Γιαρ. Η Πόλη θα απελευθερωθεί στο εγγύς Μέλλον

  Οι Ρώσοι πολεμικοί ανταποκριτές μεταδίδουν ότι «διεξάγονται μάχες σπίτι με σπίτι και δρόμο με δρόμο  στη νότια πλευρά, του Chasοv Yar»  κα...