11/12/15

Το «ευρωπαϊκό όνειρο», ο Eυρω-πόλεμος, και οι χαζοί με τη ζάχαρη

Η «Δύση» διέλυσε την Ουκρανία προσφέροντας το «ευρωπαϊκό όνειρο» για να την λεηλατήσουν οι Σιωνιστές. Σκότωσαν 9.000 ανθρώπους, γκρέμισαν πόλεις
κι εκτόπισαν σχεδόν 3.000.000 ανθρώπους ...για να καταφέρουν να παραδώσουν την εξουσία στην Ολιγαρχία των Ιουδαίων Κλεπτοκρατών ώστε να αλυσοδέσουν τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους της Ουκρανίας στους «Ευρωπαϊκούς Θεσμούς», στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Από την άλλη, το φτηνό δολάριο, και οι κυρώσεις κατά της Βενεζουέλας, έφεραν τους αμερικανόφιλους στην πλειοψηφία στην Βενεζουέλα. Οι χαζοί πολίτες, τόσο άντεξαν. Στην Βενεζουέλα δεν έχασαν οι αριστεροί και δεν κέρδισαν οι δεξιοί.Ψήφισαν τα αμερικανάκια επειδή δεν υπάρχουν αυγά, και δεν υπάρχει ζάχαρη και περιμένουν να τα εισάγουν από την Αμερική οι «δεξιοί» του MUD που έβγαλαν 112 βουλευτές από τους συνολικά 167 του κοινοβουλίου.
 Το «Ενωμένο Σοσιαλιστικό Κόμμα της Βενεζουέλας» (PSUV) του Μακαρίτη Τσάβες και του Μαδούρο εξέλεξε μόνο 55 βουλευτές.
Η ήττα του Μαδούρο στη Βενεζουέλα,πού ειχε πάει για δουλειές και ο εξάδελφος τους Αξελ, δεν στεναχώρησε καμία εφημερίδα της εγχώριας σιωνιστικής αριστεράς. Και καμία αρνητική αναφορά δεν έγινε στην «δεξιά» αντιπολίτευση του Μαδούρο που είχε τη στήριξη όλων των δικτύων του Σιωνισμού, των ΗΠΑ κλπ. Άλλωστε, από πού να μεταφράσουν τα εγχώρια ΔΟΛια δημοσιογραφάκια; Όλα τα «πρακτορεία»’έπιναν νερό στο όνομά τους.

Το αποτέλεσμα των εκλογών στην Βενεζουέλα δείχνει την δύναμη των «αγορών» στον πόλεμο με τον Βλαδήμηρο και τά όρια των χαζών πολιτών που θέλουν ζάχαρη για τον καφέ τους.

Πηγή: antizitro.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: