14/12/15

Η Σύμπραξη της Πουστιάς και της Προόδου

Η τσογλανοπαρέα του «Μπανιά» υποτίθεται ότι κυβερνάει μαζί με τον Πάνο Χίκ. Η αναξιοπιστία και το ψέμα της πολιτικής απάτης των Τσιπροκαμένων , συνοδεύονται από μια αυταπόδεικτη ανικανότητα όλα τα επίπεδα της κυβερνητικής πολιτικής.
Οι αριστεροί που, επιτέλους, πάτησαν πόδι στην εξουσία, για να παραμείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία διαλύουν και ότι είχε μείνει όρθιο από τη ευρωσοσιαλφιλελεύθερη λαίλαπα.
Και ,προκειμένου να παραμείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία, για να συνεχίσουν τους διορισμούς των πολύ «ημετέρων», (τώρα που γυρίζει) εκτελούν υπάκουα έρποντας στα … «τέσσερα» κάθε εντολή των τοκογλύφων.
Οι μόνες προεκλογικές υποσχέσεις της Τσογλανοπαρέας που τηρήθηκαν είναι τα ανοιχτά σύνορα για τους λαθραίους, οι ανοιχτές φυλακές και οι γάμοι της πουστιάς.
Σε λίγο πάντως  οι αριστεροί θα αντικατασταθούν από αριστερούς «τεχνοκράτες» του ΔΝΤ. 

ΥΓ. Στην Κοινοπραξία της πουστιάς για το διαβόητο «Σύμφωνο Συμβίωσης» των «ομοφύλων ζευγαριών» προσχώρησε και η πουστροΝουΔου ,με εισήγηση του  "μεταβατικού", υπό την πίεση των ενδιαφερομένων να ....«αποκατασταθούν», βουλευτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ . Ο πράκτωρ Τζων , έδωσε στις 21 Σεπτεμβρίου 1965 την δεδηλωμένη στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη-Cia-MI6

Οι Εθνικόφρονες νεολαίοι της ΕΡΕ που στήριζαν τον Μητσοτάκη φώναζαν στην Κόρινθο  Παπατζή -Κομμουνιστή  και "Ολοι στην Μακρόνησο"....