25/1/16

Οι άνωθεν και οι εργολάβοι τραβάνε το σχοινί στους αριστερούς

Το Ράιχ των Βρυξελλών  για άδειες και ΕΡΤ!

Ότι πέρασε ο Νωθρός που έκανε τον μάγκα με τον βασικό μέτοχο θα περάσουν και οι «αριστεροί» με το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες που η αριστερή τσογλανοπαρέα «δεσμεύτηκε» ότι θα κατατεθεί στη Βουλή αμέσως μετά την ψήφιση των προαπαιτούμενων για τη… δόση.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού, ζητάει ήδη εξηγήσεις από το υπουργείο Οικονομικών , για το νομοσχέδιο των τηλεοπτικών αδειών και για τον νόμο επαναλειτουργίας της ΕΡΤ, και περιμένει απαντήσεις εντός 20 ημερών.
Το μείζον ζήτημα που τίθεται, ειδικά για την ΕΡΤ, είναι η έναρξη εμπορικής δραστηριότητας με την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση, κάτι που αντιτίθεται στην ευρωπαϊκή νομοθεσία περί κρατικών ενισχύσεων!
Η παρέμβαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού είναι η πρώτη και σημαντικότερη ίσως θεσμική τρικλοποδιά που βάζουν οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών καναλιών στην κυβέρνηση για το σχέδιο νόμου των τηλεοπτικών αδειών, με το οποίο διαφωνούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ημέρες Προδοσίας . 26 Απριλίου 1941. Η 181η ημέρα που η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο και 21η ημέρα της Γερμανικής Επίθεσης. Οι Γερμανοί εφθασαν στον Μαραθώνα. Κατέλαβαν τον Ισθμό, την Ναύπακτο και την Πάτρα

Λίγο μετά το χάραμα  της 26ης Απριλίου, Γερμανοί αλεξιπτωτιστές έπεσαν στην νότια πλευρά της γέφυρας του Ισθμού που φυλασσόταν από μερικά άρ...