15/1/16

Εδώ ήρθαμε πάμε να φύγουμε

Τα έχουμε ξανακούσει. Απειλές των δανειστών και υποσχέσεις «αντίστασης» των υπουργών. Ουρογκρούπ, Θεσμοί, ΔΝΤ, ο Εβραίος Πούστης, ο Γερμανός, η Κριστίν κλπ κλπ κλπ. Βαρέθηκα.
«Σοβαρή η πρόταση για το ασφαλιστικό, αλλά πρέπει να δούμε αν είναι και βιώσιμη» είπε ο Εβραίος Πούστης και ο Κλάους κούνησε τιο δάχτυλο και είπε οτι εάν παραταθεί η διαδικασία αξιολόγησης, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα ρευστότητας. Η «αξιολόγηση» θα ξεκινήσει την προσεχή εβδομάδα, εφόσον η κυβέρνηση τα «νούμερα» σχετικά με το συνταξιοδοτικό.
Οι αριστεροί αφού τους το είπε και ο Εβραίος φίλος δεν έχουν πλέον αντιρρήσεις για τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα αλλά η Κριστίν είπε ότι η απόφαση σχετικά με τη συμμετοχή του ΔΝΤ θα ληφθεί το β’ τρίμηνο του 2016 και ότι «η βιωσιμότητα του χρέους και η πρόοδος στη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος θα αποτελέσουν το κλειδί» για την απόφαση αλλά τόνισε ότι και οι δύο αυτές προϋποθέσεις (χρέος - ασφαλιστικό) προς το παρόν δεν ικανοποιούνται.
Δηλαδή και πάλι μετά από 7 χρόνια , στο σημείο μηδέν.
Απεδείχθη όμως πέραν πάσης αμφιβολίας αυτό που έλεγα χρόνια τώρα. Η αριστερά είναι μέρος της «κοινοπραξίας».
Και ο ΤΣύριζα και ο ALEXIS είναι φερέφωνα της αμερικανικής Ολιγαρχίας και των αχυρανθρώπων τους στο Βερολίνο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

FULL 6th GOP Debate, Fox Business MAIN Republican Presidential Debate 1/14/2016

https://www.youtube.com/watch?v=yeqe_XKWs3oFULL 6th GOP Debate, Fox Business Republican Presidential Debate 1/14/2016

https://www.youtube.com/watch?v=96c1oZEACVURepublican Debate 2016 FOX Business GOP Debate 2nd Round Donald Trump Full debate 1/14/16

https://www.youtube.com/watch?v=lafu88kItdo

Η μισή Γαλλία, για πρώτη φορά βάφτηκε μπλέ, αλλά η Λε Πέν δεν νίκησε.

  Η μεγάλη αποχή έπληξε περισσότερο τον Εθνικό Συναγερμό που συγκέντρωσε μόνο το 19,3% του 32% που πήγε στην κάλπη, ενώ οι δημοσκοπήσεις έφι...