22/8/16

ΟΥΖΕ ΥΜΙΝ! (Έχει ο ΜΑΤΣ)!

Και ενώ ,η δόξα τω ΜΑΤΣ, ανεξάρτητη δικαιοσύνη ,προφυλάκισε τον «77χρονο» στο σπίτι του, ώστε να κάνει και καμιά βουτιά για να του φύγει η στεναχώρια,και οι ρουφιάν-ρουφιάν μας στρέφουν την προσοχή στο ποιός λιμενικός ανανέωσε την άδεια οδήγησης του «ανάπηρου», ο προστρέξας επιτόπου υπουργός για να βοηθήσει, με τις οδηγίες του κατάφερε:
  
- Να μην ληφθούν αποτυπώματα από το ταχύπλοο ώστε η ανάκριση να μην βρει ποιοι επέβαιναν και ποιος ήταν ο χειριστής του.

-Με την παρέμβαση του επιτόπου Υπουργού και του ΟΥΖΕ εξαδέλφου δεν έγινε άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, όσων υποστηρίζουν ότι βρίσκονταν στο σκάφος και όσων τους βοήθησαν.

-Με την παρέμβαση του επιτόπου Υπουργού δεν εξετάστηκαν από το Λιμεναρχείο όσοι επέβαιναν κατά τη δήλωση του «77χρονου» και δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη για έκθεση σε κίνδυνο ζωής στους επιβαίνοντες του σκάφους, ούτε ασκήθηκε ποινική δίωξη σε αυτούς που έσπευσαν με τα φουσκωτά, και θα έπρεπε να κατηγορηθούν για υπόθαλψη εγκληματία.

Οι παραλείψεις των λιμενικών κατά την προανάκριση μπορεί να εξηγούνται από την «τρομάρα» τους από την παρουσία των «επιτόπου» που έσπευσαν να… «βοηθήσουν.

Και ενώ είναι πέραν του βέβαιου ότι «κάποιοι δεν θέλουν να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια», για το φονικό της Αίγινας οι υπουργοί Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης και Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας κατέθεσαν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση για πλήθος δημοσιευμάτων της εφημερίδας και του δικτυακού τόπου «Μακελειό».

Η μήνυση στρέφεται κατά του Γεωργίου Γκασιάμη, διαχειριστή και νόμιμου εκπρόσωπου του «Μακελειού», του Στέφανου Χίου, που υπογράφει τα επίμαχα δημοσιεύματα και κατά παντός άλλου υπευθύνου.

Με τη μήνυση ζητούν την ενεργοποίηση της αυτόφωρης διαδικασίας. για την ποινική δίωξη και τιμωρία τους Στη μήνυση που «διέρρευσε» ο κ. Φλαμπουράρης, ζητεί την τιμωρία των Γκασιάμη- επειδή τον αναγόρευσαν σε "δολοφόνο" και πρωταίτιο της τραγωδίας της Αίγινας, και γράφουν ότι , «ως διεφθαρμένος, κοτζαμπάσης, μαφιόζος της Αίγινας και συμμορίτης», ηγείται των ενεργειών συγκάλυψης των δήθεν «φίλων» του , παρεμβαίνοντας στις προανακριτικές και ανακριτικές διαδικασίες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί, λίγες φορές παρενέβη η Στοά και έσωσε τον Σταθάκη και τον Φλαμπουράρη; Αν δεν ήταν η Στοά, τώρα ο Σταθάκης θα ήταν φυλακή για υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος σε βαθμό κακουργήματος...

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί ήταν στο ταχύπλοο;Γνωρίζεις;

29 Μαρτίου 1999. Η 6η ημέρα της επιδρομής του ΝΑΤΟ κατα της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας. Βομβάρδιζαν και τους τάφους των Σέρβων

( Από το ημερολόγιο που κρατούσα) 29 Μαρτίου 1999. Κατά την 6η ημέρα των Νατοϊκών επιδρομών στην  Ο.Δ. Γιουγκοσλαβίας, στις 02.10,  βομβαρδί...