31/8/16

Ο Καποδίστριας έδωσε πιο πολλά λεφτά στην Ελλάδα από τους Ρότσιλντ

Πίναξ των χρηματικών ποσοτήτων που εισήλθαν εις το Ταμείο του Ελληνικού Κράτους επί της διοικήσεως του Κυβερνήτου I. Α. Καποδίστρια και του αδελφού του Αύγουστίνου, από τον Ιανουαρίο του 1828 έως το Μάρτιο του 1832.

-Τα εκ Εθνικής Τραπέζης κεφάλαια .................1,100,000 φράγκα
- Πόροι χορηγηθέντες παρά της Γαλλίας……...3,500,000 φράγκα.
-Πόροι χορηγηθέντες παρά της Ρωσσίας ..........3,500,000 φράγκα. - -Πόροι χορηγηθέντες παρά της Αγγλίας ...........500,000 φράγκα. -Έκδοση χαρτονομίσματος   ................................500,000 φράγκα -Κοπή αργυρών  και χάλκινων νομισμάτων ........100,000 φράγκα. ΄-Κληροδοτήματα και Δωρεές .............................600,000 φράγκα -Δανεισθέντα παρά του Κυβερνήτου ..................800,000 φράγκα -Πρόσοδοι  του Κράτους ...................................14 000,000 φράγκα

Το όλον, 24,600,000 φράγκα.

Παρά ταύτα η μεν Γαλλία χορήγησε το 1829 ενάμιση εκατομμύριο ιδιαιτέρως διά τις δαπάνες του τακτικού σώματος, ό δε Κ. Εϋνάρδος, εκτός των όσων εχάρισε εις την Ελλάδα, είχε να λάβει ώς χρέος 200,000 φράγκα, για τα οποία η Κυβερνήση του έδωσε ως ενέχυρο τις αλυκές της Θερμησίας στην Ερμιόνη. Αποτελεί ένα από τα τρία δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Ερμιόνης Και τα χρήματα αυτά επήρκεσαν για όλες τις δαπάνες, που κρατήθηκαν κάτω από τα επτά εκατομμύρια φράγκα το χρόνο.
Τα Ετήσια έξοδα της κυβέρνησης Καποδίστρια ήσαν
-Δια το Στρατό Ξηράς………………….4,000,000 φράγκα
-Εις το Ναυτικό………………………….700,000 φράγκα -
Για μισθούς πολιτικών υπαλλήλων……..500,000 φράγκα
-Για ειδικές έκτακτες δαπάνες, για Κοινωνική Πολιτική και πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων …………… 1,000,000 φράγκα
Το όλον 6,200,000 φράγκα.

Σε αυτά περιλαμβάνονται τα «φιλοδωρήματα» της κυβερνήσεως προς τους αναξιοπαθούντες. Με αυτό τον προυπολογισμό ο κυβερνήτης ανέγειρε εκ θεμελίων εις όλες σχεδόν τις πόλεις της Πελοποννήσου και της Στερεάς οικοδομήματα προς εγκατάσταση των διοικήσεων και των δικαστηρίων, και κατασκεύασε περισσότερα από 150 αλληλοδιδακτικά σχολεία και άλλες τόσες εκκλησίες, έφτιαξε το λιμάνι του Πόρου και έφτιαξε στο Ναύπλιο, το Αργος, την Κόρινθο , στις Πάτρες και τη Ναύπακτο, στρατώνες ικανούς να στρατωνίζουν 5000 τακτικούς στρατιώτες. Δια την ανέγερση του ορφανοτροφείου, της Αίγινας δαπανήθηκαν 300000 φράγκα. Ο Κυβερνήτης τους πρώτους 20 μήνες της θητείας του που συνεχιζόταν ο πόλεμος κράτησε 20.000 στρατιώτες και 40 πολεμικά πλοία. Το 1830, μετά την ελάττωση του Στρατού και του στόλου, το Στράτευμα αποτελείτο από 11300 αξιωματικούς και οπλίτες . (18 ελαφρά τάγματα 6,000 ανδρών, 6 τάγματα Τακτικού με 2,400 άνδρες, ένα τάγμα πυροβολικού με 500 άνδρες, 3 ίλες λογχοφόρων με 400 άνδρες, 2 ίλες Βουλγάρων με 300 άνδρες, 1,200 πολιτοφύλακες και 500 αξιωματικούς σε πολεμική διαθεσιμότητα. Τα πολεμικά Πλοία εν ενεργεία ήσαν 22 με 120 αξιωματικούς. Το 1832 στις αποθήκες του Στρατού βρισκόντουσαν 4 πλήρεις πεδινές πυροβολαρχίες , δώδεκα χιλιάδες τυφέκια, και 300000 λίτρα πυρίτιδος.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Τούρκοι πανηγυρίζουν για την σφαγή των τραυματιών που εγκατέλειψε ο Τρικούπης στη Χαράδρα του Αλή Βεράν των οποίων τα κεφάλια συνέτριψαν οι πρώτοι Τούρκοι στρατιώτες που μπήκαν στο Αλή Βεράν.


ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΟΣΜΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ(ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΤΑΞΙΚΟ ΚΑΙ Α(ΝΤ)ΕΘΝΙΚΟ ΟΠΩΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ)


ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΑΠΑΤΕΑΝ ΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ Ο ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ,ΠΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΓΚΕΡΙΛΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ OMΑΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ...

ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΙΙΣΗΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Π.Χ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ !

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΤΙ ΕΝΩ Π.Χ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ Π.Χ ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ!

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Η ΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ,ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ.

Η ΔΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ,ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ !


ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΔΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ,ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΩΜΙΑΣΜΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΥΠΟΥ ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ!


ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΙΩΣ ΤΟΝ 20 ΑΙΩΝΑ,ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,

( ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΣΥΝΟΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ )


ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΗΡΞΕ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΣΜΑΝΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ.

ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΟΣΜΑΝΩΝΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ Η ΣΕ ΣΦΑΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΠΙΓΟΝΟΥΣ Η ΓΙΝΕΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Η ΣΕ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ,


ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΣΕ ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Η ΦΑΣΙΣΤΕΣ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ Π.Χ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΑΣ

ΠΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΗ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ Η ( ΜΗ ΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ) ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥΣ

ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΣ ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ Η ΦΟΡΟΥ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΡΑΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ ΓΚΙΟΥΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΜΑΝΟΥΣ


ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΟΣΜΑΝΟΥΣ ΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΔΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΣΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΙΑΩΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ,

ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 20 ΑΙΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 2016 ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΙΠΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ.


ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΑΡΞΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ.

ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ (ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΜΑΡΞΙΣΤΩΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ )ΠΟΥ ΑΠΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΜΑΡΞΙΣΜΟ ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΕΓΚΛΑΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΤΣΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΦΥΡΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,


ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ Η ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΑΝ .


ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΣΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΓΕΝΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ.

ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΣΛΑΒΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝ ΠΟΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ !

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΚΑ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΠΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟΥΣ (ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΕΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ)ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΤΙ Η ΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ .

ΓΙΑΤΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΦΥΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Οι εκδηλώσεις έλαβαν χώρα, στα πλαίσια της Ελληνοτουρκικής φιλίας... Πάλι καλά που είχε τελειώσει η επίσκεψη στην Κρήτη του φίλου Τσαβούσογλου. Φίλοι-φίλοι, αλλά σου...θυμίζω και τις υποχρεώσεις σου.

Ανώνυμος είπε...

αιντας
οταν πεθανω
θαφτε με σε μια στοα μοναχο
και διπλα την ποδιτσα μου παρηγορια μου ναχω
βαλτε μου 20 καναβουριες να κανουν καναβουρια
για να 'ρχονται οι αριστεροι να γινονται μαστουρια

Ανώνυμος είπε...

"2 ίλες Βουλγάρων με 300 άνδρες";;;

Είχε ο Ελληνικός Στρατός ίλες Βουλγάρων;

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι, αυτό είναι πρωτοφανές... Δε νομίζω να υπάρχει άλλος Έλληνας πολιτικός που να έδωσε εν ζωή την περιουσία του στο κράτος...