ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

25/8/16

Το Αριστερό Κράτος προστατεύει τους αφορολόγητους συνεργάτες του Σόρος

Οι Εφοριακοί «μπούκαραν» σε αναψυκτήριο στην Κέρκυρα όπου επιβλήθηκαν τρία πρόστιμα ύψους 5.000 , 2.500 και 250 ευρώ για το ΦΠΑ που δεν απέδωσε, «μπούκαραν» και στην ΑΕΠΙ μετά από εισαγγελική εντολή αλλά δεν έχουν μπουκάρει στο Μαξίμου για να ελέγξουν τον φοροφυγάδα χαφιέ του Σόρος που τα πήρε μισά-μισά με τον πράκτορα «Ianni», χωρίς να πληρώσουν φόρο.
Και μάλιστα Το e-mail χαφιέ καθηγητή αναφέρει: "Θα το κάνουμε μαζί και θα μοιράσουμε την αμοιβή 50-50, αλλά πρέπει να μου πεις πώς να χειριστώ το φορολογικό κομμάτι".
Συμβουλές φοροδιαφυγής ζητάει ο Ιάννης Καρράς. Και δεν μπούκαραν οι εφοριακοί (ακόμα) ‘όπως δεν μπούκαραν σε όλες της ΜΚΟ που επιδοτούνται από το «ίδρυμα» και οι οποίες κάνουν εκτεταμένη φοροδιαφυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οἱ Πρέσπες τοῦ Αἰγαίου καί 700.000 κατασχέσεις Ἑλληνικῶν σπιτιῶν, εἶναι τά ἑπόμενα στήν λίστα τοῦ Ἀντινατιβιστή Κούλη καί τοῦ διαδόχου του καί ἐκλεκτοῦ τῶν Στοῶν, Δένδια.

Ὁ «Ἡγεμών» ἐδήλωσε: Στίς 21 Μαΐου 2023,  θά ἔχουμε, ΕΚΛΟΓΕΣ! Ὁ «κυρίαρχος» λαός θά κληθεῖ νά ἐκλέξει τούς ἑπόμενους σωτῆρες του. Τά τελευταῖ...