10/8/16

Oι ρώσοι έπιασαν ουκρανούς σάμποτερ στην Κριμαία

Ο Βλαδίμηρος, χαρακτήρισε τις ενέργειες του Κιέβου, «ηλίθιες» και «εγκληματικές» και τόνισε πως δεν υπάρχει πλέον κανένα νόημα  συζητήσεων για την ειρηνευτική διαδικασία στην ανατολική Ουκρανία στο περιθώριο της προσεχούς συνόδου της Ομάδας των Είκοσι (G20)  στην Κίνα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εδω για βελοπουλους
διαβαστε τα σχολια απο κατω

https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2016/08/blog-post_10.html

Ανώνυμος είπε...

Για την αντιγραφή που γράφει ο απο πάνω(https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2016/08/blog-post_10.html) η αντιμετώπιση είναι πολύ απλή:
-- Αφού ανεβάσεις το άρθρο σου στο ιστολόγιο σου και ΠΡΙΝ το καταχωρίσεις/εμφανίσεις δημόσια EXONTAΣ ΤΟ ΣΕ PREVIEW/ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ κάντο image/φωτογραφία και βάλε και ένα λογότυπο στην "φωτογραφία" αυτή.
-- Μάρκαρε δηλαδή με ένα από τα δωρεάν προγραμματάκια επεξεργασίας εικόνας(π.χ. Paint Shop Pro) το κείμενο σου...σώσε το σαν image/εικόνα/φωτογραφία
-- και ανέβασε μετά αυτό στην θέση του κειμένου σου.
-- Δεν μπορεί έτσι κανείς να "μαρκάρει" το κείμενο σου...κανείς δεν μπορεί να το αντιγράψει με Ctrl+C και μετά να κάνει Ctrl+V
-- Γιατί πολύ απλά είναι κάτι σαν φωτογραφία.
-- Θα κάτσει κανείς να πληκτρολογήσει το κείμενο σου αντιγράφοντας το έτσι;Μα και θα κουραστεί και θα ξοδέψει πολύ χρόνο.
-- Άφηνε τις πρώτες 2-3 παραγράφους του κάθε άρθρου σου με απλό κείμενο και το υπόλοιπο σε μορφή "φωτογραφίας/image"

Tόσο απλό είναι.

Ανώνυμος είπε...

http://imgur.com/p7UyNsd

Ανώνυμος είπε...

εδω αν μου επιτρεπεται ενα φοβερο αρθρο για τον καρκινο της αριστερας.
ξυπνανε ολο και περισσοτεροι....
Η Αριστερά ως… κοινωνική Νόσος!

http://www.ksipnistere.com/2016/08/blog-post_312.html

Ανώνυμος είπε...

Στο μυαλό του Άδωνιδα και κάθε επαγγελματία δημοκράτη πολιτικού...


Με αφορμή την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την ανέγερση του ισλαμικού τζαμιού στον Βοτανικό και από την Νέα Δημοκρατία, εκφράζονται από κόσμο παράπονα και κατηγορίες για τους λεγόμενους «πατριώτες» βουλευτές του κόμματος και κυρίως για τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Πολύ σωστά ο κόσμος που διακατέχεται από πατριωτικά αισθήματα εκφράζει τα παράπονά του,

αλλά γιατί δεν αναρωτιούνται: πότε ο Άδωνιδας πίστευε αυτά που έλεγε;

Όταν έλεγε ότι δεν πρέπει να γίνει ποτέ τζαμί στην Αθήνα κατά την υποψηφιότητά του στις περιφερειακές εκλογές με τον ΛΑ.Ο.Σ το 2010, ή τώρα που ψήφισε υπέρ;





Πολύ απλά, και στις δύο περιπτώσεις "πίστευε" αυτά που έλεγε, διότι είναι επαγγελματίας δημοκράτης και πρέπει να λέει ό,τι θέλουν να ακούσουν αυτοί που αποτελούν την εκλογική του πελατεία, για να συνεχίσει να είναι.


Στον ΛΑ.Ο.Σ η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων ούτε που ήθελε να ακούσει για τζαμί και τους είπε αυτό που ήθελαν να ακούσουν, στην αφασική ΝΔ οι περισσότεροι ψηφοφόροι είναι πλήρως αδιάφοροι,

αλλιώς δεν θα έστελναν στην βουλή πάμπλουτους ανθρώπους,απογόνους διεφθαρμένων δημοκρατών, οι οποίοι έχουν υπερασπιστεί το δικαίωμα κάποιων να καίνε την ελληνική σημαία, ή ούτε καν αντέδρασαν για το «Σύμφωνο Συμβίωσης».



Έτσι λοιπόν παλαιότερα ήταν αντίθετος, ενώ τώρα "πιστεύει" ότι πρέπει να γίνει τζαμί, αφού δεν ενδιαφέρει τους ψηφοφόρους και το απαιτεί και η κομματική πειθαρχία.


Εάν κάποια στιγμή μεταπηδήσει ...σε ένα Κεντροαριστερό κόμμα θα είναι και υπέρ της λαθρομετανάστευσης,

αν βρεθεί σε ένα κόμμα εθνικιστικό και πιο «Ακραίο» από τον ΛΑ.Ο.Σ, εκ των πραγμάτων θα αλλάξει πάλι προς το σκληρότερο η συνθηματολογία του.




Άλλωστε εκτός από κάποιους λίγους που είχαν την ευθιξία να παραιτηθούν από τον ΛΑ.Ο.Σ ή να διαφωνήσουν ή να τοποθετηθούν δημόσια, οι περισσότεροι μαζί με ΝΔ και ΠΑ.ΣΟ.Κ ψήφισαν το μνημόνιο.


Γιατί αυτά;



Μα, για να εξηγήσουμε, για μία ακόμα φορά ότι από την στιγμή που η πολιτική-δημοκρατία έχει γίνει επάγγελμα και μάλιστα αρκετά προσοδοφόρο και ακόμα και η ίδια η τύχη της χώρας και των εθνικών θεμάτων εξαρτάται από τους αριθμούς, πάντα θα υπάρχουν Γεωργιάδηδες.



Δεν είναι μόνον αυτός, ούτε αποτελεί εξαίρεση, που άλλα θα λένε και θα κάνουν την μία ημέρα και τα ακριβώς αντίθετα την επομένη, έτσι είναι αυτά τα πράγματα.


Από τον Άδωνιδα περιμέναμε να γίνει Ζαν Ντ’ Αρκ;


Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 29η Μαρτίου είναι η 89η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το   Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτους.  1430.  Η ά...