10/3/18

Δημοσκοπήσεις του Κώ….

Η εταιρία ήταν Πασοκομάγαζο, όταν ξεκίνησε, και τώρα λόγω της γιορτής της συνταξιούχου της Εθνικάρας, είπε να της κάνει ένα δώρο.
Και της έδωσε 10,2% και δημοφιλία 37%.

Η πλάκα είναι, ότι πριν λίγες ημέρες ναυάγησε στο Αντζιο, το κεντροαριστερό Κίνημα της Ιταλικής Αλλαγής και πνίγηκαν όλοι. Οι δημοσκόποι της πασοκοεταιρείας όμως , τους βρήκαν τους άφαντους κεντροαριστερούς.

19,2 στον ΣΥΡΙΖΑ, 10,2% στην Φώφη. Δηλαδή 30,1% και 6,3% στην ΚΚΕ λτδ, φτάσαμε το 36,4%. Με αναγωγή στα «έγκυρα» 44,9%.

Κοκκινοπράσινη η Ψωροκώσταινα. Αξέχαστες σελίδες αριστερής δόξας και Μεγαλείου. ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ. Στάρματα- Στάρματα εμπρός στον Αγώνα.

Εμπρός Rass!

ΥΓ. Στο ερώτημα «αν μετά τις εκλογές προκύψει ανάγκη συνεργασιών με ποιο κόμμα θα θέλατε να συνεργαστεί το Κίνημα Αλλαγής», η πλειονότητα των ερωτηθέντων -σε ποσοστό 36,5%- απαντούν ότι το κόμμα της Φώφης Γεννηματά και του Σταύρου Θεοδωράκη θα πρέπει να συνεργαστούν με τη ΝΔ. Το 18,7% τάσσονται υπέρ μιας πιθανής συνεργασίας του Κινήματος Αλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Hans-Lothar Steppan on the Macedonian question: Greece never had any interest in Macedonian before the 1900's


https://www.facebook.com/MacedonianCoalition/videos/1659684764092143/

Ανώνυμος είπε...

Ρε Σπύρο εσύ δεν λες ότι δεν έχει σημασία ποιος ψηφίζει αλλά ποιος μετράει τις ψήφους (από τον μεγάλο πατερούλη)
Το 2015 τις μέτραγε ο Σόρος τώρα που δεν ήρθε η Σκύλαρι όπως περίμεναν αλλά ο "άλλο κακό να μην μας βρει" νομίζεις ότι έχουν ελπίδα όσοι στήριξαν Σκύλαρι.
Κούλης, Πανούλης και Τσαχπινοκωλαράκιας είχαν παίξει όλα τα λεφτά τους στη Σκύλαρι....

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...