8/10/18

Αξεπέραστος ο Νορβηγός . Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε τη Σερβία το 1999 με καλό σκοπό.

Ο Γενς , ο Νορβηγός λεβεντομακάκας, και Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, που επισκέπτεται το Βελιγράδι, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Πανεπιστημίου του Βελιγραδίου, δήλωσε ότι , παρόλο του ότι, «πολλοί Σέρβοι έχουν μια κακή γνώμη για τη Συμμαχία», όλα γίνονται για το καλό τους. «Έπρεπε να ελευθερώσουμε τους Σέρβους από το καθεστώτος του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς», είπε. 
Σήμερα ο Γενικός Γραμματέας επισκέψεις Σερβία. Θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Σερβίας ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς, και αναμενεται να συζητήσουν τις σχέσεις μεταξύ ΝΑΤΟ και Σερβίας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την υποδουλη απ' τους εβραιους Παλαιστινη, ΠΟΤΕ θα την απελευθερωσετε μακαλακα;
Ή κανεις πως δε ξερεις;





Ανώνυμος είπε...

Να ηταν μόνο η Παλαιστίνη υποδουλη στους εβραιους,θα'ταν καλα! Εδω ο μισός πλανήτης είναι υπόδουλος σ' αυτούς και βεβαίως και η Ελλαδα δυστυχώς!! Την Ελλάδα την κυβερνούν μετά τον θανατο του Καποδιστρια αλλα τα "ελληνακια" ζουν στην κοσμαρα τους και ακομα και σήμερα που καταστρεφομαστε ο ένας ελληνακος πάει να φαει τον άλλον!!! Λοιπόν,τι να λεμε τώρα;

Ανώνυμος είπε...

Η απελευθερωση της Παλαιστινης ομως ειναι το κλειδι, φιλε μου.
Γιατι μετα θ αρχισει η τρεχαλα και δεν θαχουν χρονο για περισσοτερη προπαγανδα και δολιοφθορα στον Κοσμο οπως κανουν τωρα.
Μην ξεχνας οτι το κηνυγι μετα την απελευθερωση της Παλαιστινης θα εξαπλωθει σ ολο το κοσμο.
Θα μπορουν να τρεξουν, αλλα οχι να κρυφτουν.



ΠΣχΦ