6/1/19

Οι τέσσερεις ελευθερίες του Ρούζβελτ

1941. Στις 6 Ιανουαρίου 1941,  ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Φραγκλίνος Ρούζβελτ σε ομιλία του στο Κογκρέσο για την κατάσταση της Ένωσης, υποσχέθηκε στους Αμερικανούς , Ελευθερία από το φόβο των γηρατειών με τις συντάξεις ,Ελευθερία από τον φόβο της ανεργίας και της Πείνας , Ελευθερία από τη Φτώχεια. 
Αυτή ήταν η αμοιβή των "Πολλών" που θα έχυναν το αίμα τους για την... Ελευθερία. 
Οι «τέσσερις ελευθερίες» για τις οποίες θα πολεμούσε ο αμερικανικός λαός ήταν: .1. Ελευθερία του λόγου, 2.Ελευθερία της θρησκείας,3. Ελευθερία από τον φόβο και 4. Ελευθερία από τη φτώχεια..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κι ετσι,με τον Ρούσβελτ,η...freemason and Co προσέφερε προσωρινά στον αμερικανικό λα(γ)ο! Και σημερα η...freemason and EuroCo εξοντώνει τον ελληνικό λα(γ)ο-στιφάδο κλέβοντας του τις συντάξεις και βυθιζοντας τον στην φτώχεια και την απόγνωση! Όμορφος κοσμος, "μασονικα" πλασμένος!!!

Ημέρες Προδοσίας . Πριν 83 χρόνια. 27 Απριλίου 1941.Κυριακή του Θωμά. Την 182η ημέρα που η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο και την 22η ημέρα της Γερμανικής Επίθεσης. Οι Γερμανοί παρέλασαν στην Αθήνα. Το απόγευμα μπήκαν και στο Ναύπλιο

  Στο τελευταίο ΦΕΚ που κυκλοφόρησε στην Αθήνα, δημοσιεύτηκε το Βασιλικό Διάταγμα ς με το οποίο ετέθη «εις αποστρατείαν τη αιτήσει του» ο αν...