5/5/19

Πέρασαν 9 χρόνια από το ειδεχθές έγκλημα στη «ΜΑΡΦΙΝ» και οι δολοφόνοι παραμένουν ατιμώρητοι και κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

5 Μάϊου 2010. Γενική απεργία στην Ελλάδα: Περισσότεροι από 150.000 άνθρωποι διαδήλωναν στην Αθήνα κατά των οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης. Διαδηλώσεις έγιναν και στην Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τη Λάρισα και το Ηράκλειο. Οι αριστεροί προβοκάτορες έβαλαν φωτιά σε υποκατάστημα της Μαρφίν και έκαψαν ζωντανούς την Παρασκευή Ζούλια, τον Νώντα Τσακάλη, την Αγγελική Παπαθανασοπούλου και το αγέννητο βρέφος της για να εξυπηρετήσουν το βρωμερό, αντιλαϊκό και αντεθνικό καθεστώς των Τοκογλύφων και της Ελληνικής Αργυρώνητης Ψωρο-Ελίτ. 

Σαν σήμερα, το 2010 έχασαν τη ζωή τους στο χώρο εργασίας τους 
η Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών, η Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών, ο Επαμεινώνδας Τσακάλης, 36 ετών και ένα αγέννητο μωρό.

Δεν ανήκαν στο Πάνθεον των «ηρώων» της Καισαριανής, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΜΕ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αντίθετα ήταν θύματα τους. Δεν ήταν ο Αλέξης Γρηγορόπουλος και δεν ήταν ο Παύλος Φύσσας.

Οι δολοφόνοι κουκουλοφόροι που βγήκαν μέσα από τα μπλοκ του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ, που τους κάλυψαν. Αυτοί φώναζαν «Κάψτε τους» και «αλάλαζαν» , την ώρα που οι δολοφόνοι έσπαγαν με ειδικό εργαλείο το άθραυστο τζάμι της ΜΑΡΦΙΝ και πέταγαν μέσα μολότοφ και επιταχυντικό υγρό.

Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών, Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών, Επαμεινώνδας Τσακάλης, 36 ετών και ένα αγέννητο μωρό.

Ήταν τότε οι μέρες των παλλαϊκών αντιδράσεων για το πρώτο μνημόνιο του Αβάπτιστου Τζέφρυ Παπαεβραίου και τα τάγματα εφόδου του Σόρος, με την αριστερή κουκούλα, εκπλήρωσαν το αντιλαϊκό της καθήκον και προβοκάρισαν τις λαϊκές κινητοποιήσεις τερματίζοντας τις αντιδράσεις του Λαού, απέναντι σε αυτό που θα επακολουθούσε.

Το έγκλημα τελικά συγκαλύφτηκε, παρά τις χιλιάδες των μαρτύρων και τις δεκάδες των καμερών ασφαλείας που κατέγραφαν κάθε κίνηση στην περιοχή.

Το έγκλημα συγκαλύφθηκε, γιατί εντολέας ήταν το αμαρτωλό καθεστώς των μνημονίων και της επιτροπείας, που μέσω αυτού του εγκλήματος εξασφάλισε την επιβίωσή του, εις βάρος των Ελλήνων.

Το έγκλημα συγκαλύφτηκε και όλο το Συνταγματικό Τόξο καθως και η τυφλή και αδέκαστη επιθυμεί και να ξεχαστεί.

  Εμείς δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε ότι στις 5 Μαΐου 2010, αριστεροί δολοφόνοι, με τη βοήθεια αριστερών συνεργών τους έκαψαν ζωντανούς την Παρασκευή Ζούλια, τον Νώντα Τσακάλη, την Αγγελική Παπαθανασοπούλου και το αγέννητο βρέφος της για να εξυπηρετήσουν ένα το βρωμερό, αντιλαϊκό και αντεθνικό καθεστώς των Τοκογλύφων και της Ελληνικης Αργυρώνητης Ψωρο-Ελίτ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Κωνσταντίνου δεν μπορεί να πάθει κανένα "ατύχημα";

Ανώνυμος είπε...

πάντως αυτά περί κόσμου που φοβήθηκε ήταν παπαριές, τα ίδια έγιναν και με τους αγανακτισμένους, όταν κατεβαίνεις στον δρόμο με οικονομικά αιτήματα σημαίνει ότι πάνω απ'όλα θες να διατηρήσεις την κατάσταση του κράτους που σου πρόσφερε τις εγγυήσεις μέχρι εκείνη την στιγμή, δηλαδή την όποια ασφάλεια, περίθαλψη, σύνταξη και λοιπά. Δεν πας να ανατρέψεις κανέναν, θες απλά να πιέσεις να σου δώσουν κάτι παραπάνω ή να μην σου κόψουν άλλα και στην χειρότερη να έρθει κάποιος άλλος με τους ίδιους κοινοβουλευτικούς και κομματικούς όρους να κάνει αυτά τα πράγματα. Τελικά αφού δεν γινότανε κάτι τέτοιο και έπεσε ξύλο από την αστυνομία, το πήρε απόφαση ο λαουτζίκος και γύρισε στον καναπέ. Ανατροπές πολιτευμάτων θέλουν λίγοι, ακόμα και τα κομμούνια δεν θέλουν καν να ακούνε για ανατροπές και γι'αυτό τους ευχαρίστησε ο Άδωνις που προστάτεψαν το κοινοβούλιο.

Ανώνυμος είπε...

Μια σοβαρη κυβερνηση θα εκκενωσει τον "κοσμο" και θα καψει ετσι τα Εξαρχεια, οπως εκαψαν την Μαρφιν

Ανώνυμος είπε...

Οι..."αξιωματικοι" του Στρατού τί κάνουν(που'λεγε κι ο Μπαρμπαρουσης); Οι... αξιωματικουληδες είναι το πρόβλημα! Μισθός,επιδόματα, διακοπές στον Αγ. Αντρέα ή στην Αγ. Μαρίνα, καλοσιδερωμενες στολές, φιγούρα στις γκόμενες και πάει λέγοντας! Χειρότεροι κι από δημόσιοι υπάλληλοι!!! Οι αξιωματικουληδες είναι το πρόβλημα!!! Διότι άλλα θα έπρεπε να κάνουν από αυτά που κάνουν τώρα!!! Κλασμένοι διά βίου, όπως το πρώην(και νυν;) αφεντικό τους, ο Χάνος!!!