1/5/19

Οι κουφιοκεφαλάκηδες της Ουάσιγκτον θέλουν πόλεμο

Αφού η πρωτομαγιάτικη τηλε-εξέγερση της Cia και του πράκτορα Γκουαιδό ουδεν απέδωσε, ο ειρηνοποιός υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο που σπαράζει η ψυχή του βλέποντας την αναταραχή στην Βενεζουέλα , δήλωσε στο «Φοξ», ότι οι ΗΠΑ είναι διατεθειμένες να αναλάβουν στρατιωτική δράση για να σταματήσει η συνεχιζόμενη αναταραχή στη Βενεζουέλα. 
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ τον πήρε στο τηλέφω νο και του είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες παραβίασαν το διεθνές δίκαιο, παρεμβαίνοντας στις εσωτερικές υποθέσεις της Βενεζουέλας, και ότι «περαιτέρω επιθετικα βήματα» στη Βενεζουέλα «θα μπορούσε να οδηγήσουν σε σοβαρές συνέπειες». 
Ο επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου δήλωσε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ ότι ο στρατός των ΗΠΑ επικεντρώνεται στη συλλογή πληροφοριών σχετικά με την κατάσταση στη Βενεζουέλα και είναι έτοιμος να ανταποκριθεί, «αν ο Πρόεδρος ζητήσει περισσότερα»

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι εβραιοι των ΗΠΑ απαγορευουν τον στρατο να προστατευσει τα συνορα με το Μεξικο για να μην μπαινουν μεσα τα λαθροφερματα και τα ναρκωτικα αλλα ειναι διατεθιμενοι να τον στειλουν (τον στρατο των ΗΠΑ εννοω) ακομα και στου διαολου την μανα για να προστατεψουν το κωλο-ισραηλ τους.

Μια ζωη επαιτες .....οι ρουφιανοι της Ανθρωποτητας.


Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας.

soulis είπε...

Xριστος Ανεστη.
Χρονια Πολλα Σπυρο.
Εχεις απολυτο δικιο και απορω και με πολλους δικους μας (εννοω του πατριωτικου εθνικιστικου χωρου) που σπευδουν να παρουν το μερος αυτου του τενεκε του Γκουαιδο επειδη ο Συριζα εινει με τον Μαδουρο.
Καλα το λες τηλε εξεγερση.
Μα ειναι τοσο προφανης η σκηνοθεσια που μονο καποιος τελειως ηλιθιος δεν το καταλαβαινει.
Η ολη σκηνοθετικη τεχνικη τα πλανα απο κινητα κλπ ειναι ακριβως τα ιδια με αντιστοιχα που σκηνοθετουσαν οι ιδιες μυστικες υπηρεσιες στην Συρια με τα Λευκα κρανη με τους δηθεν βομβαρδισμους κατα αμαχων τις μαιμου επιθεσεις με χημικα και ολ'αυτα.

Ανώνυμος είπε...

Ά, ώστε δεν είναι κομμούνι ο Μαδούρο; Γιατί κάποιοι μας τα έχουν πρήξει με τον «κομμουνισμό» της Βενεζουέλας! Η εθνική ανεξαρτησία βαφτίζεται «κομμουνισμός» και είναι κατακριτέα!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το παλλουκάρι τον Γκουαϊδό, τον μορφονιό τζιτζιφιόγκο, πού τον βρήκαν πάλι; Αν δεν τραβήξει, ποιόν θα βρουν άραγε μπροσταρη στην αστική επανασταση;
Εχει ενδιαφέρον το πράγμα...

ΠΑΟΚ Αγρίνιο

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ο «Φράχτης» που θα ορθώσει το Κινήμα 21 για τους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ θα είναι αξεπέραστος

  Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ           ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ...