1/5/19

Υποσχέσεις από το Πήλιο

Η Έφη η Αριστερή , που πέρασε με τον Φαλακρομουσάτο το πενθήμερο στην πολυτέλεια του Πηλίου δεν ξέχασε τον Αγώνα και την Εργατική Τάξη. «Χρέος του κόσμου της εργασίας είναι να συνεχίσει το συλλογικό αγώνα με ενότητα και αποφασιστικότητα», είπε η συντρόφισσα και πρόσθεσε: «Στόχος μας, να αναδειχθούν οι εργαζόμενοι σε πρωταγωνιστές της επόμενης μέρας».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βολεύει ο "κόσμος της εργασίας", αφήνει έξω τους εξοργισμένους 3.000.000 άνεργους και βάζει μέσα τον κάθε λογής λαθραίο που πλάθει κεμπάμπ στο Μοναστηράκι και θα αποτελέσει το εκλογικό σώμα του παρόντος και του μέλλοντος. Εργαζόμενος είναι και ο Τζέφρυ που είχε μείνει άνεργος επειδή υπέγραψε μνημόνιο και έπεσε το PASOK. Και όμως, αυτές οι παπαριές θα δώσουν ένα μίνιμουμ 17% στους μπολσεβίκους.

Ανώνυμος είπε...

Η Εφη δεν ειναι καθολου αριστερη.
Της Εφης της δωθηκε η ευκαιρια με το ......"σπαθι" της φυσικα, να μπορει να δουλευει τα ... φυτα που το παιζουν αριστεροι και ειναι χορτατοι, τρωγωντας απο .......μαγνητοσκοπηση.

Τι σας νομιζει; Τζαμπα πλερωνουν τον 'στην υγ€ια τους';


Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο Γιουφτος! Για τον... "στην υγειά σας ρε κορόιδα" (και αυτό σε μαγνητοσκοπηση) που τα κονομαει χωρίς να δουλεύει, τα έχουμε πει σε ανύποπτο χρόνο, προ αμνημονευτων ετών! Αλλά αφού ο father του ήταν στο... eda του Ηλιου, τι να κάνουμε; Μπήκε κι αυτός από τζοβενο στο... aristera(εκτός από το Stella Solaris που δεν του άρεσε καθόλου) και μετά όλα πήραν το δρόμο τους!!! Στην... τσέπη του!!! Πάντα εις υγείαν των κορόιδων!!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...