4/5/19

Ψηφίζω Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Δεν ξέρω που είναι υποψήφιος αλλά τον ψηφίζω. Τα είπε όλα, για το Κράτος του ΜΥΡΙΖΑ. . «Το θέμα μας είναι ότι ζούμε σε ένα κράτος μπουρδέλο», είπε ο Δημήτρης. 

Και επί της υποδοχής του μπουρδέλου , η «μουσάτη» Κυρά-γιώργενα.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε να το πει ο Γιαννακοπουλος; Δεν γνωρίζουμε όλοι μας ότι ζούμε σε κράτος-μπουρδελο; Και μάλιστα μασονικο-μπουρδελο! Η μουσατη κυρα-γιωργαινα ποια είναι πάλι;

Ανώνυμος είπε...

ο χαρακτηρισμός "κράτος μπουρδέλο" απομακρύνει την ιδέα της προδοσίας και του ανθελληνισμού από τον πολιτικό λόγο, δηλαδή το προβληματάκι μας είναι ότι το κράτος έχει κάποια τεχνικά προβληματάκια και όχι ότι έχει αλωθεί από προδότες, αλλόφυλους και κομμουνιστές, δηλαδή δεν υπάρχει οργανικό πρόβλημα στην ουσία του κράτους που δεν είναι ελληνικό αλλά κάποιου είδους μπουρδελοποίηση στην λειτουργία.

Καλή προσπάθεια.....Χρυσή Αυγή μέχρι να σβήσει ο Ήλιος και στα παπάρια μας ο Μακρυγιάννης.

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτό το λινκ θα δεις την μουσάτη κυρά-Γιώργαινα, η οποία κάνει και μασονικές χειραψίες υποδειγματικές:

https://www.zougla.gr/sports/bet/article/opap-stin-ekinisi-ek-neou-ta-aloga-tou-ipodromou

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, σου υπενθυμίζω ότι μετά την κυκλοφορία του βιβλίου για τους «δωσίλογους» Αγγελόπουλους, ο κ. Κουκουβάουνας βρέθηκε με εκδοτικό οίκο και βιβλιοπωλείο στο Κολωνάκι! Τώρα έχει και νέο εκδοτικό οίκο με έδρα τη Λωζάνη!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό το σχόλιό σου, συγχαρητήρια! Αλλά είπαμε:"μασονικο μπουρδελο"! Και επειδή μασονία σημαίνει προδοσία διαχρονικά, αυτή η έκφραση πλησιάζει κάπως την ρίζα του προβλήματος που εσύ σωστά αναφέρεις! Αλλά δεν έχουμε δει μέχρι τώρα κάποια συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Χ.Α. έξω από στοές! Διότι κάτι τέτοιο θα ήταν μία ουσιαστική κίνηση αντίστασης και αντίδρασης!

Ανώνυμος είπε...

Επίσης, στο τελευταίο του βιβλίο «Η υπόθεση Μέρτεν», που κυκλοφόρησε πρόσφατα, ο κ. Κουκουβάουνας βγάζει λάδι τον «αδελφό» Καραμανλή και αποκαλεί τον Μέρτεν συκοφάντη!

http://www.estianews.gr/kentriko-thema/apokalypseis-gia-tis-scheseis-karamanli-merten/

Ανώνυμος είπε...

Με αφορμή το γεγονός ότι άγνωστοι βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Παναγιώτη Αναστόπουλου η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στην πολιτεία και στο κράτος.
Τι έγινε ρε Σπύρο; Αυτός δεν έλεγε «μπουρδέλο» το κράτος; Πάλι κωλοτούμπα; Έχει ξαφνικά εμπιστοσύνη στον «κόκκινο υπουργό». Αυτός δεν τους έβριζε; Τώρα πως ξαφνικά έχει εμπιστοσύνη;
Άσε Σπύρο... μην ψηφίσεις Δημητράκη ...χαμένη ψηφος ....