4/5/19

Από τους Ερυθροφρουρούς του Μαό στους Εθνοφρουρούς του Σι. Ο Σι Τζιπίνκγ στα βήματα του Στάλιν. Ανακάλυψε τον Πατριωτισμό.

Ο Κινέζος Πρόεδρος Σι Τζιπίνγκ με την ευκαιρία της επετείου του κινήματος της 4ης Μαΐου του 1919 , όταν η νεολαία ξεσηκώθηκε κατά της κυβέρνησης που αποδέχτηκε τη Συνθήκη των Βερσαλλιών που υπονόμευε την κινεζική εθνική κυριαρχία κάλεσε τους νέους της Κίνας να είναι πατριώτες και να αγωνιστούν για την «φωτεινή προοπτική της εθνικής αναζωογόνησης».
 Από τους Ερυθροφρουρούς του Μαό στους Εθνοφρουρούς του Σι. 
Ο Σι Τζιπίνγκ , που είναι επίσης Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας (CPC) και Πρόεδρος της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής, είπε ότι το Κίνημα της 4ης Μάιου ήταν «Πατριωτικό και Επαναστατικό», που, «αγωνίστηκε κατά του ιμπεριαλισμού και της φεουδαρχίας», στο οποίο, «πρωτοστάτησε η πρωτοπορία της νεολαίας και των διανοουμένων» και «άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα». 
«Το κίνημα ενέπνευσε εμπιστοσύνη στον κινεζικό λαό και το έθνος και έφερε την εθνική αναζωογόνηση», είπε ο Σί. 
Ο Σί τόνισε ότι «στο Επίκεντρο του Κινήματος της 4ης Μαίου ήταν ο πατριωτισμός, η πρόοδος, και η Δημοκρατία».
«Όσο κρατάμε ψηλά τη σημαία του πατριωτισμού , ο κινεζικός λαός μπορεί να απελευθερώσει μεγάλες δυνάμεις στις προσπάθειές του για να αλλάξει την Κίνα και τον κόσμο,» δήλωσε ο Σι. 
«Η ουσία του πατριωτισμού είναι η αγάπη για τη χώρα, για το κόμμα και το σοσιαλισμό», είπε ο Σι προτρέποντας την κινεζική νεολαία «να παραμείνει αφιερωμένη στη χώρα και το λαό». 
Ο Σι κάλεσε τη νεολαία να έχει πίστη «στο σοσιαλισμό με κινεζικά χαρακτηριστικά», καθώς και «εμπιστοσύνη στο κινεζικό όνειρο εθνικής αναζωογόνησης».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σι Τζιπινγκ και τ' αρκιδια του Καραμπελα.
Εχουν κανει την Κινα οι εβραιοι μια τεραστια εργατο-αποθηκη του κοσμου. Ολοι δουλευουν στα κατεργα, για την ΝΙΚΕ, την ΑDIDAS, την SONY, την CHANEL, και λοιπους μεγαλο-αγιογδητες της υφηλιου.
Ενα ζευγαρι αθλητικα παπουτσια που κοστιζει 5€ (εργατικα, υλικα, κλπ) το πουλανε 80-100€/$ σε Ευρωπη και ΗΠΑ.
0.80 σεντς το μεροκαματο στην Κινα, χωρια οι μαυριλα στον ουρανο τους. Θεριζουν οι καθε μορφης καρκινοι στον Κινεζικο λαο.



Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας


ΥΓ
Θυμαμαι πιτσιρικας, οταν περνουσα εξω απ' το μοναδικο περιπτερο στα 6μιλια (τωρα το 'χουν κατακλεψει οι ομοαιμοι μου κι εκλεισε) εβλεπα τιτλους "δεξιων εφημεριδων", που παντα κατηγορουσαν τα κομμουνιστικα καθεστωτα της ΕΣΣΔ και της Κινας. Μετα την πτωση των Σοβιετικων δεν βγαζουν μιλια οι φυλλαδες για το κομμουνιστικο καθεστως της Κινας που κατα γενικην ομολογιαν ειναι τρις-χειροτερο απο το Σοβιετικο.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...