4/5/19

Άλλο ένα έγκλημα των Ψυχιάτρων και των ψυχοφαρμάκων

Η αλυσίδα των περιστατικών με τις δολοφονίες που διαπράττουν, «καταθλιπτικοί» και «διαταραγμένοι» που βρίσκονται υπό την παρακολούθηση «ψυχιάτρων», οι οποίοι τους χορηγούν ψυχοφάρμακα είναι μακρά . 
Η δολοφονία της 53χρονης γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο είναι το τελευταίο.
Πριν λίγες ημέρες είχαμε το περιστατικό με τον ψυχοπαθή γιό που κρατούσε όμηρο τον πατέρα του. 
Το πολιτικό ζήτημα είναι, ότι δεν βρίσκεται κανείς που να διατάξει την έρευνα των παρενεργειών των λεγομένων «φαρμάκων» και τη σύλληψη των δήθεν «γιατρών» που χορηγούν τα επικίνδυνα σκευάσματα. 
Δεν έχει βρεθεί ένας εισαγγελέας να ερευνήσει, το ποια φάρμακα έπαιρναν οι διάφοροι ψυχοπαθείς δολοφόνοι των τελευταίων χρόνων, και αν υπάρχει σκεύασμα που το έπαιρναν όλοι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η μόδα έχει έρθει από την Αμερική, γράφουν αβέρτα SSRIs (Selective serotonin reuptake inhibitors) τα οποία λειτουργούν ως αντικαταθλιπτικά αλλά τρως απότομες φλασιές κατά καιρούς και μπορεί είτε να αυτοκτονήσεις είτε να σκοτώσεις κανέναν. Ακόμα και οι δερματολόγοι στα συνιστούν όταν έχεις κάποιο δερματικό από το άγχος. Επειδή η κοινωνία δεν έχει κανένα νόημα και σκοπό και δεν μπορεί να κάνει κάτι για τον άνθρωπο, του χορηγεί αντικαταθλιπτικά ώστε να βλέπει την κοινωνία πιο ευχάριστα, αυτό θα πει πρόοδος, και άσχημα να είναι η τεχνολογία μας δίνει την δυνατότητα να τα βλέπουμε ωραία και να πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ.