3/5/19

Για την Κυβέρνηση Τσολάκογλου

Ο φίλτατος κ. Γιώργος Χλωροκώστας μου έστειλε διαταγή του Υπουργού Εθνικής Αμύνης, Γεωργίου Μπάκου, με την οποία φρόντιζε για την επιστροφή στις εστίες τους των ανάπηρων στρατιωτών, που ενοσηλεύοντο στα στρατιωτικά νοσοκομεία.
Το περιεχόμενο του εγγράφου συγκλονίζει όλους όσους δεν πάσχουν από αριστερή ιδεοληψία. 
Οι αριστεροί στασιαστές φρόντισαν να ανταμείψουν τον Μπάκο για τις υπηρεσίες προς το Έθνος, με το να τον σύρουν όμηρο και να τον εκτελέσουν στα Κρώρα Βοιωτίας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ισπανία: Καλόγρια νόθευε τα ψηφοδέλτια ηλικιωμένων υπέρ του Λαϊκού Κόμματος

http://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%99%cf%83%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%9a%ce%b1%ce%bb%cf%8c%ce%b3%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%cf%8c%ce%b8%ce%b5%cf%85%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%bf%ce%b4%ce%ad%ce%bb%cf%84%ce%b9/

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο μια συμβουλη:
Καλο ειναι οταν αναφερεσαι Ιστορικα την εποχη του Β'ΠΠ και φυσικα στον μετεπειτα συμμοριτοπολεμο, θα πρεπει να υπενθυμιζεις στα εβραιοκομμουνια που σε διαβαζουν οτι τους βρωμοεγγλεζους και τις βρωμιες τους εναντιον της Ελλαδος τις μηχανευονταν, τις υποκινουσαν και τις ...."λιριαζαν" αυτοι οι οποιοι διοικουσαν τοτε και που ακομα διοικουν την Αγγλια.
Εννοω αυτους εδω τους αθεατους, ή νομιζουν οτι ειναι αθεατοι: https://www.bod.org.uk/
Ο Τσωρτσιλ ηταν ενας απο τους ρουφιανους τους.
O περιφημος Ιστορικος Ντεϊβιντ Ιρβινγκ, http://www.fpp.co.uk/online/index.html εχει βγαλει πολλα απλυτα στην φορα για τις αφεντομουτσουναρες των ....ολοκαυτωμενων.

Επισης, ο μακαριτης ο παπους μου λιγο πριν πεθανει, μου ελεγε οτι ο Αμερικανικος Λαος δεν ηθελε επ' ουδενι να μπει η Αμερικη στον Ευρωπαϊκο πολεμο με την Γερμανια, αλλα οι εβραιοι της Νεας Υορκης, του Σικαγου και αλλων Αμερικανικων μεγαλουπολεων εβαζαν τις κατα τοπους εβραϊκες μαφιες τους (μπροστα τους η Ιταλιανικη μαφια ωχριουσε) οι οποιοι διελυαν τις ειρηνικες διαδηλωσεις και τα συλλαλητηρια εναντιον του πολεμου (οπως καλη ωρα κανουν οι σημερινοι αντιφες στην πατριδα μας) και ειτε απειλουσαν και εκβιαζαν τους επικεφαλης διαδηλωτες, ειτε τους δολοφονουσαν.
Φυσικα ο ρουφιανος και μεσα στην τσεπη των εβραιων Ρουζεβελτ, μολις εγινε η λαδια του Περλ-Χαρμπορ εστειλε χιλιαδες αμερικανακια στον θανατο τους, ελεγε ο παπους.

Η ιδια εβραϊκη συνταγη παντα.
Και με το Βιετναμ (κολπος του Τονκιν) και με τον Πρωτο πολεμο στο Κουβεϊτ ("νοσοκομα Νεϋρα" https://www.youtube.com/watch?v=LmfVs3WaE9Y)τα ιδια.

Και οι 19 ...."αραβες" τρομοκρατες που ερριξαν, ή μαλλον ανετρεψαν τους νομους της Φυσης και εκαναν σκονη δυο ουρανοξυστες, ο τριτος πεσε ως δια μαγειας .....μονος του το 2001 στην ΝΥ. https://www.ae911truth.org/evidence/technical-articles/articles-by-ae911truth/102-how-did-they-know-examining-the-foreknowledge-of-building-7-destruction
οπως μας ειπε και το ...εγκυρο BBC, της Αγγλιας παλι.
https://www.youtube.com/watch?v=677i43QfYpQ&feature=youtu.be

Η ιδια εβραϊκη συνταγη, ολουθε δηλαδη.
Σειρα τωρα εχει το Ιραν. Ολο και "κατι" θα κανει, για να δικαιολογησουμε ενα καινουργιο ολοκαυτωμα ενος λαου 70 εκατομυριων.



Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας


ΥΓ
Ο πρωην Προεδρος της Μαλαισιας τους τα λεει εξω απ' τα δοντια.
https://www.youtube.com/watch?v=UGWJ7tVr47o
".....βαζουν αλλους να πολεμησουν και να πεθανουν για δαυτους"

Η 20η Απριλίου στην Ιστορία

H 20η Απριλίου είναι η 111η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 255 ημέρες μέχρι τη λήξη του έτους.   491 ....