8/5/19

Τσιπρόφσκι και με μειωμένο ΦΠΑ Τσιπρόφσκι είναι

Ο Σκαφάτος Αλιέκσι Τσιπρόφσκι, και με μειωμένο ΦΠΑ παραμένει προδότης, και τα καθάρματα των ΣΥΡΙΖέσκου που έκαψαν ζωντανούς τους 100 στο Μάτι και  έπνιξαν τους 23 στην Μάνδρα ,  παραμένουν δολοφόνοι και με μειωμένο ΦΠΑ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αφυπνιστικη ομιλία.

https://youtu.be/Svt9ZBIUwO4

Ανώνυμος είπε...

Μπάρμπα Σπύρο έρχεται η δικαίωση σου στο θέμα της φιλικής εταιρείας και του 1821. Στην εκπομπη που έβαλα τον σύνδεσμο στο 01:39 σε δικαιώνει και ο διδάκτορας ιστορίας.

Ανώνυμος είπε...

Σε λεωφορεία του Πειραιά εμφανίστηκαν "καινούργιες"(δεν τις έχουμε ξαναδεί) φάτσες αλλοδαπών-"μουσαφιραιων"! Πρέπει να είναι από χώρες της Κασπίας ή την Μογγολία, αν κρίνουμε σωστά από τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους! Τί γυρεύουν εδώ; Μήπως ήρθαν για να εφοδιαστούν ελληνικές ταυτότητες και να ψηφίσουν στις εκλογές; Ψάξε το αν θέλεις, Χατζαρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Από ότι ανάφερε στη εκπομπή ο Μηναογλου υπάρχει ρωσσος ιστορικός που έχει ερευνήσει το θέμα με 3 ελληνικές εκδόσεις πραγματειών του.
https://www.politeianet.gr/sygrafeas/arsh-l-grigori-2340

Μπορεί καποιος να κάνει αναζήτηση σε ρωσικές ιστοσελιδες για το έργο του; Στα αγγλικά τον εξαφανησαν.

Ανώνυμος είπε...

Το κατάστημα στην Σταδίου το οικοδομικό τετράγωνο που έκαψαν οι αναρχο-μπολσεβικοι δεν επισκευάζεται

Ρωτήστε οποιοδήποτε φιλέλε φλώρο της νου - δούλας τι θα κάνει με το τετράγωνο, απλές ερωτησεις, με ψυχραιμία, χωρίς πολλά πολλά,

Δεν έχουν κανένα πρόγραμμα θα μεταλλαχτούν και αυτοί σε ένα γραβατομένο Democrats Βαλκανιών .

Αυτός είναι ο πολιτικός τους τόπος οι Democrats του Ομπάμα.

Ανώνυμος είπε...

Αν έβλεπες το βλέμμα του στην συνέντευξη που έδωσε για να εξαγγείλει τις παροχές και τα τοιαύτα, θα καταλάβαινες! Το μάτι του και το βλέμμα του τα λέει όλα! Πόσο μοχθηρός, ραδιουργος και κακός άνθρωπος είναι! Όπως οι περισσότεροι της φυλής του! Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, όπως έλεγε ο Θεάνθρωπος!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...