29/6/20

Στο Σκόπια κάνουν όρκους πίστης στο ΑΣΝΟΜ

Η υποψήφια του ΕΜΕΟ-ΔΚΜΕΕ στην 6η περιφέρεια της Σεβερνομακεντόνιγια Νταφίνα, (Φάφνη) Στογιάνοσκα ,πήγε και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του κομμουνιστή «ήρωα» Τσέντε Φιλιππόφσκι Ντάμε που σκοτώθηκε με την μοτοσυκλέτα του στις 29 Ιουνίου 1945. Ήταν 22 χρονών και είχε γεννηθεί στο Μαυροβο. Ανακηρύχθηκε μετά θάνατο σε Ήρωα του Λαού την 1η Αυγούστου 1949. Η συντρόφισσα Στογιάνοσκα ορκίστηκε ότι «η μακεδονική ιστορία και οι ήρωες της δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Στη δήλωσή της μπροστά από το μνημείο του Ταγματάρχη (των Παρτιζάνων) Τσέντε Φιλιππόβσκι, τόνισε ότι «οι Μακεδόνες δεσμεύονται ότι το ASNOM, η ιστορία της Μακεδονίας και οι ήρωες της δεν θα ξεχαστούν ή δεν θα διαψευστούν ποτέ από αυτούς. Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ τους ήρωές τους και θα τους θυμόμαστε πάντα».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι να πεί η κοπέλα ; Αυτά μαθαίνουν από μικρά αυτά μολογάνε. Για ρώτα και τα δικά μας τα τριαντάρικα απ' το κόμα, να σου πούνε τη γνώμη τους, περί του θέματος. Δεν πιστεύω να εκπλαγείς, με ό,τι ακούσεις.

Ανώνυμος είπε...

τι συμβαίνει όταν αφήσεις έναν Έλληνα μόνο του με την δημοκρατία στο κρεβάτι το βράδυ;;;;;;;;;;;;

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕ χαχαχαχαχαχα

γασμουλος είπε...

@Δευ Ιουν 29, 05:49:00 μ.μ.

το προβλημα δεν ειναι οτι μαθαινουν πως ειναι μακεδονες... το προβλημα ειναι οτι δε δεχονται οτι οι μακεδονες ειναι ελληνες.....
ο σαπρωδης εγκεφαλος σου απο την σιωνιστικη πλυση,το'χει κατανοησει;.....
φυλετικα λογικα ειναι μακεδονες η' παιονες η'.... εκβουλγαρισμενοι-σιγουρα λογω γλωσσας- θρακες η' μειξη βολγαρων μετα τα τοιαυτα ανωθεν.
πολιτικη της ελλαδος... αν... υπηρχαν; ελληνες;..-μη φιληκοοι- ακομα;.. η πολιτικη λοιπον θα επρεπε να ειναι η ενσωματωση...... κ οχι ο... λογικος διαλογος κατα χατζαρα,οπως ελεγε καποτε....
αυτα βεβαια θα τα εκανε βεβαια μια μη μικροτσουτσουνι ελλαδα.
τεσπα. για γελια....

υ.γ μακεδονες ειναι. οντως. ελληνικοι πλυθησμοι εκσλαβισμενοι δλδ. ητοι δυο φορες προδοτες. η λυσις μια...ο νοων νοειτω. ολα τα αλλα....... φληναφλημματα. το απολυτο τιποτα.