21/6/20

Ο ψευτογιατρός

Σε μια ψευτο-χώρα όπου κυριαρχούν οι ψευτο-πολιτικοί, οι ψευτο- επιχειρηματίες, οι ψευτο-δικαστές, και οι ψευτο-δημοσιογράφοι όλοι ασχολούνται με έναν Ψευτο-γιατρό.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ψευτο-Μητροπολίτες.
Μέχρι και οι ξένοι απορούν με τη διεθνή ξεφτίλα μας:

-Κάτι τρέχει με την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία.
https://www.rooshvforum.com/threads/greek-orthodox-church.37800/

> «Η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας αγόρασε οικία 6,5 εκατομμυρίων $ για να στεγάσει το νέο Αρχιεπίσκοπο».
https://orthochristian.com/132019.html

> «Ο Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ(Εμμανουέλα ή Μανωλίνα για γνωστούς και φίλους) ζει στο Παρίσι με τον πούστη σύντροφό του, αρχιμανδρίτη Μάξιμο και συμμετέχει σε γκέι όργια με ενοικιαζόμενους αρσενικούς επιβήτορες».
http://www.archbishopspyridon.gr/spyridon_2019/add_atransp-scandals_15may19.html

> «Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής 'Elpidophoros' συμμετείχε, φορώντας τη μάσκα του, σε πορεία των μαρξιστών, ταραχοποιών, εγκληματιών BLM(Black lives matter)».

Ανώνυμος είπε...

Η Εκκλησία Του Χριστού τους έχει γραμμένους αυτούς.
Όπως και τον τραγο της Κωνσταντινούπολης που πριν μερικά χρόνια συλλειτουργησε στην συναγωγή του διαβόλου στην Νέα Υόρκη.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

ο περιστεροχεσμενοs με 3 οφσορ ελικοπτερακιαs σουπερ πουμα ΜΙΖΑΣ-ΝΟΝΟΣ πουλουσε και κολλαγονα...τα πουλεν του πουλανε κηραλοιφεs-ματζουνια...το πακιακιο κοντοκλωτσι τσι βγαινιωs μαθαινει αρχαια ελληνικα στα σκυλια..το μασονογουδοσκυλο με"ι"το πρωην πρρρρρρ του ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ φαγανε 30.000.000 εκ ευρω!!!!!!!η απατεωνοληστοσυμμορια σφυριζοκλανεs ελαφροδεξιουλεs εαμοβουργαροι πρασινοκλεφτοκουραδεs ακομα εξω ειναι!!!
δεξιοι και αριστεροι ειναι ιδιοι κλεφτεs στο φαι...

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι