11/8/20

Αφού έχει επιφυλάξεις για το ρωσικό Εμβόλιο ο κ. Μαγιορκίνης λέω καλύτερα να περιμένουμε

Αφού έχει επιφυλάξεις για το ρωσικό Εμβόλιο ο κ. Μαγιορκίνης, λέω καλύτερα να περιμένουμε!!!!
Το Μαγιορκίνης πάντως σαν εξελληνισμένο μου φαίνεται. 
Πως λέμε …..Σαραγόσης. 
Λέμε και Μαγιόρκα -ίνης   

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστός! Σωστότατος!!!

Ανώνυμος είπε...

Πριν από λίγο είδα τον κ. Μαγιορκινη στον Σκαι να μιλά για το ρωσικό εμβόλιο ότι είναι, ειπε, μία κατάσταση προβληματική αφού, λέει, δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι βοηθά! Αλλά δεν είναι μόνο οι εξελληνισμενοι το πρόβλημα στην "ελλαδα". Είναι και κανονικοί ελληνες που συνεργάζονται και εξυπηρετουνται από το εβραϊκό καθεστώς εξουσίας σε αυτή την 'ελλαδα"! Οι ελληνες" συνεργάτες " τους είναι το κυρίως πρόβλημα, όχι Αυτοί!

soulis είπε...

O oποιος Μαγιορκινης ανηκει στην κλικα αυτη των λοιμωξιολογων μαζι με τον Συψα και αλλους που επιχορηγουνται αδρα και συνεχως τους τελευταιους μηνες απο πολυεθνικες φαρμακων αλλα και το κρατος για "μελετες".
Συηκεκριμενα ο Μαγιορκινης (οπως αποκαλυψε ο Τραγκας που απλως ανεφερε στοιχεια απο την Διαυγεια)ελαβε εν μεσω κορωναιου επιχορηγηση apo ton EOΔΤ σχεδον μισου εκατομμυριου ευρω για "μελετη" για τον HIV!!!!!!!.

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο,
γράψε την άποψή σου για τη μεγαλειώδη αποκάλυψη του Λουκάσενκο που έχει θαφτεί στη μαύρη τρύπα της λήθης, από τα κατεστημένα ΜΜΕ παγκοσμίως.

"World Bank Offered Belarus $940 Million Coronavirus Loan But Only If They Locked Down and Destroyed Economy"
https://www.thegatewaypundit.com/2020/07/world-bank-offered-belarus-940-million-coronavirus-loan-locked-destroyed-economy/

"Belarus president unwilling to accept additional terms to get foreign loans"
https://eng.belta.by/president/view/belarus-president-unwilling-to-accept-additional-terms-to-get-foreign-loans-131164-2020/