17/8/20

Η διεθνής ΜΑΦΙΑ και η ΝΤΠ τρέμουν το ρωσικό εμβόλιο

Σύμφωνα με τους ιουδαίους του Bloomberg «έχει προκαλέσει ανησυχία» στους «επιστήμονες» μια «Μετάλλαξη του κορονοϊού που είναι 10 φορές πιο μεταδοτική»! 
« Η μετάλλαξη με την ονομασία D614G έχει εντοπιστεί σε τρία άτομα από μια σειρά 45 κρουσμάτων που ξεκίνησαν από έναν ιδιοκτήτη εστιατορίου, ο οποίος επέστρεψε από την Ινδία στη Μαλαισία και έσπασε καραντίνα των 14 ημερών. 
Ο εν λόγω άνδρας συνελήφθη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε μηνών. 
Το Bloomberg επισημαίνει ότι το ίδιο στέλεχος του κορωνοϊού εντοπίστηκε και σε ανθρώπους που γύρισαν στη Μαλαισία έπειτα από επίσκεψη στις Φιλιππίνες. 
«Ο γενικός διοικητής του τομέα της Υγείας στη Μαλαισία, Νουρ Χισάμ Αμπντουλάχ, δήλωσε ότι η ανακάλυψη του νέου στελέχους μπορεί να σημαίνει ότι οι τρέχουσες έρευνες για τα εμβόλια μπορεί να έχουν κενά και να αποδειχθούν αναποτελεσματικές απέναντι στον ιό». 
ΥΓ.  Γκέγκε;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρας οε, οε, οε, οε, οε, οε!!! ΧΑ-ΤΖΑ-ΡΑΣ, ΧΑ-ΤΖΑ-ΡΑΣ, ΧΑ-ΤΖΑ-ΡΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εμ ν' αφησουνε οι εβραιοι να παρουνε τα λεφτα οι Ρωσσοι;

Ολα αυτα κι ο ....."συνομωτης" Τραμπ που κλεβει τα ταχυδρομικα κουτια απ' τους δρομους της Αμερικης ωστε οι αμερικανοι να μην μπορουν να ψηφιζουν ταχυδρομικα, με αποτελεσμα οι δημοκρατικοι (λουστροι/αντιφα/νεγροι/απλυτοι/λεσβιες/φρικια/κοτσιδια/οι φεροντες τραχηλο της μητρας) του κωλογερου που πασχει απο ανοια Μπαϊντεν με την πορτορικοπουτανα, να χασουν τις εκλογες.


υπογραφη
Γιουφτος με δημοκρατικες αξιες, με ιδανικα και δανικα