10/8/20

Αδελφική Ομοψυχία με τους Εβραιόψυχους υπάρχει «Μόνο» στην ΣΤΟΑ όπου ανήκει και ο τον πεφωτισμένος «Αδελφός» ΤΑΓΙΠ.

Το πολύ θέατρο το βαριέται και ο υποβολέας. Συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ για να αντιμετωπίσει την «τούρκικη παραβατικότητα» . Ε! Ας τους στείλουν μια κλήση με δικαστικό επιμελητή.
 Ακούω τις εκκλήσεις από «Πατριώτες» της Αχαρνών να ενωθούμε σε μια γροθιά με τους Όπου Γης και Πατρίς , ΜΠΡΑΒΟΥΛΙΔΕΣ, ΜΑΡΕΒΑ & Co, Φαλακρό με το Κιπά, Νίκη Μπίλντρεμπεργκ, και τον Μωυσή Κομετζόγλου, και τον ΑΝΘΥΠΑΤΟ, για να μας πουλήσουν στον Ερντογάν.
 Εάν είναι να πουληθούμε γιατί χρειαζόμαστε να μεσολαβήσουν οι Ιουδαίοι. Μπορούμε και μόνοι μας. 
Εμείς και ΑΥΤΟΙ, τα παιδιά των «πρωτοκόλλων», μένουμε μεν στον ίδιο τόπο, αλλά δεν είμαστε ούτε από την ίδια Φυλή, ούτε είμαστε από το ίδιο Έθνος.
Αυτοί , οι Όπου Γης και Πατρίς, βρέθηκαν στον τόπο μας τυχαία. Λόγω γεννήσεως. 
 Οι « Όπου Γης και Πατρίς» , είναι ξένοι ,Κατακτητές, όπως και ο Τούρκος. Ο Μωυσής (Μιχαήλ) Ναζή ήταν Εχθρός μας. Όσο και ο Ταγίπ. 
Όποιοι, θέλουν αγκαλιές και Φιλιά με τον υιό της αδελφής του και τους ΜΑΡΕΒΑ & Co, ας δέσουν μια πέτρα στον λαιμό τους καλύτερα. 

 ΥΓ. Το Δόγμα Τρούμαν που προέβλεπε το 7προς 10 εξακολουθεί να ισχύει και να εφαρμόζεται. Οι Αμερικανοί μας εγγυούνται το 70% αυτού που είναι δικό μας . Το άλλο 30% το δίνουν στην Τουρκία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μάς είπες λίγο πιο αναλυτικά την άποψή σου για την ΑΟΖ με το... Egypt!

Ανώνυμος είπε...

Γιὰ ποιά χώρα μιλᾶς Ἀνώνυμε 04:21; Γιὰ τὴν Αἴγυπτο καὶ ποιά ἄλλη; Ὑπάρχει ἄλλη χώρα; Οἱ ἄλλοι ἀποφασίζουν καὶ οἱ ὑπηρέτες ἐκτελοῦν ἐντολές.